Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ijk

    nagyúr

    válasz HussarF #71123 üzenetére

    Akkor beszéljünk a te formádról. ;]

    Inkább hagyjuk ezt a témát szerintem, mert nekem ne ajánlgassa senki hogy koxoljak be, főleg azért ne hogy az antidoppingos szemléletem csiszolódjon. Tökéletesen elégedett vagyok a formával, nem érdekel hogy jobban nézzek ki.
    Azért jó ez a topik, mert ez itt a valóság. Aki jól néz ki, vagy mondjuk hogy tényleg izmos ha nem is hirdeti hogy megy a kémia, de azért nem is tagadja le. Ha pedig végigmész a berakott képeken nem fogsz csodára lelni (Janeszt most hagyjuk ki ebből ;] ), vannak akik régebb óta csinálják és sokat beletettek, vannak kezdők, középhaladók, akik régóta nyomják de nem aszkéta módon. Ez a valóság, nem amit az interneten látsz. Amerikában sem edzenek többet, ott sincs csodacsirkemell, azt látod akit kiraknak vagy kirakja magát mert kell neki az elismerés, mind koxol. Majd talán egyszer belátod ezeket a dolgokat és nem lesz testképzavarod.

    Aki pedig azt hiszi hogy egy kis kúrácskával majd Joe Donnelly lesz belőle, aki lazán beférne egy 30 évvel ezelőtti Mr. Olimpiára ahol köztudott hogy mindenkiben volt egy patika a kiemelkedő genetika mellett, hát arra azt tudom mondani hogy idióta.

    /人◕ ‿‿ ◕人\

Új hozzászólás Aktív témák