Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korábban rajta volt a listán:
InVitro
Hetedik Lépcső
Bölcső
Szürkebarát - HódmezővásárhelyBadge régebben:
Hopaholic| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
metaa
tag
Beerálló az igazából Beeráló
-
-
Új Badge a Parabolic Lazarus Brewpubban!
Jövő héten szerintem majd meg is nézem a helyet| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
addikt
Esetleg kipróbálásra még:
Clock Söröző ((Budapest, Lágymányosi u. 7, 1111)
Illetve 5 perc sétára ettől: Rizmajer. Apptól függetlenül.https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
Köszi! A Rízmájert kihagyom, nagyon nem az én világom a söreik (finoman szólva is szarok ) a Clock meg a cseh mainstream vonalat viszi, akkor inkább a Jaromír a Templomhoz, ott brutál jó a kaja is.
Sajnos ha a Móricz környékén vagyok, mindig beszippant a Keg| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
addikt
-
addikt
Na ezt a honlapot nem ismertem, köszi! Van pár amit életemben nem láttam.
Nekem való honlapnak tűnik. Azért se szoktam sörös topikokba kommentelni, mert modern kor szerint az én ízlésem "primitív"
Kedvencek: dobozos Bitburger, üveges Paulaner Münchner Hell, dobozos Wernesgrüner
nálam ezek forognak + a szüretlen Erdinger (a sima világosuk nagyon gyenge).https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 hónapos Z fold 6, SES vásárlás,34 hó gari + rengeteg extra
- Razer Hammerhead Pro Hyperspeed Cross-Platform True Wireless Earbuds (ÚJ)
- LG OLED55B9PLA
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707VI - 17.3" 2.5K 240Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4070 - 3 év garancia -
- Gamer PC (I713700KF,RTX4070TI,1TB M.2,32gb D4,RGB) 2ÉV Garancia!Beszámitás OK!
- ASUS GeForce RTX 2070 DUAL OC 8GB GDDR6 eladó vagy csere kisebbre
- Eladó egy Intel i5 6500-as (4x3,6GHz/16GB/256SSD+1TBHDD/GTX960)processzoros számítógép. 1hó garancia
- Samsung Galaxy S23 Plus
- Eladó néhány használt WD Purple 4 Tb Hdd
- ASUS GeForce GTX 1080 Ti STRIX OC 11GB GDDR5X eladó vagy kisebbre cserélhető
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest