Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    válasz Coccolino_O #32689 üzenetére

    A sima padon történő fekvenyomás érdemtelenül van túlsztárolva, mert ugye alapvető kérdés izomtiboros körökben a mekkora a bicód kveszcsön mellett, hogy mennyivel nyomsz fekve bro?
    Hát kérem, tessék csak kipróbálni a döntött szögű nyomás előnyeit, mind pozitív mind negatív téren, aztán lehet csodálkozni.De biztosan akik ilyenekről pofáztak eddig edzéstervileg, azok hülyeséget beszéltek, de annál egy kicsivel több érvet tessék felsorakoztatni, hogy a többség nem Dorian szintjén van, ezzel eddig nyerted a hét leggyengébb érvelése címet.Ennek analógiájára nem kell semmilyen olyan gyakorlatot csinálni, amit egy xxl-es testépítő csinál, mert itt senki sem olyan.
    Mellékesen akik ilyen érvelésekkel jönnek, hogy ez meg az a gyakorlat semmit sem ér, azok vajon elgondolkodtak-e azon, hogy mekkora böszmeséget mondtak?
    Én akárhogyan is számolom 21 éve foglalkozom ezzel a sporttal és nem volt nehéz ennyi idő alatt rájönnöm ,hogy nem mindenkinek fekszik ugyanaz a gyakorlat, már pedig az eltérő izomrostok, azok tapadási helyei, vázizomzat és csontozat eltérési differenciák miatt.
    Szóval van akinek bejön a negatív fekvenyomás, nem csak alul nő tőle a csöcse és nem is kell hozzá Dorian méretű embernek lenni hozzá.

    [ Szerkesztve ]

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák