Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
Hy
Mi az a kaja amiben a leheto legtobb feherje van es akarmelyik egyszeru boltban kaphato. Nem akarok tomeget novelni de igy is keves feherjet viszek be napi szinten. Ugy szamoltam 2g*80 (testsuly) 160g feherje kellene de nem is tudom miben van ennyi nagy mennyisegben.
-
baluka26
nagyúr
válasz wertigo1984 #29343 üzenetére
Ennek szimpatikus idegrendszer szintű okai vannak, most toltam kardiót, éjfélis meg sem próbálok csicsizni
Skacok, mit a vélemény ahhoz, hogy:
A nap: kar-hát-has
B nap: váll-mell-láb
És ez váltogatva? Ma csak mell napot tartottam, és sokkal jobb volt, mint amikor a szuperszettet csinálom. Kevés idő ez regenerációra? Sérülésveszélyes valamelyik egymás után?They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
MODERÁTOR
válasz szasanyi #29349 üzenetére
Vízben oldva is nagyon finom, de max 2dl-ben szabad, az enyém még nem jött meg úgy néztem a csokis pont kifogyott.
Edzés után általában 2dl tej+1 banán+zabpehely+goji bogyó, elég jó krémes állaga lesz és laktató is.[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
almafa42
aktív tag
Sziasztok,
Az iránt érdeklődnék, hogy mennyire jó az, ha edzés után kb fél órával iszom meg a fehérjémet. Hazaérek, és itt egyből. Ez lényegesen ront a hatékonyságon?
Más: Ha elfogy az esti MuscleMeds Carnivor dobozom (ne kérdezzétek, hogy miért ez van), akkor Optimum Nutrition 100% Whey Gold-ot néztem ki következőnek. Tudom, hogy ez minőségi, csak elég drága - viszont aminosavak tekintetében nem láttam hasonlóan komplex fehérjét. Tud valaki hasonló minőséget jobb áron ajánlani, vagy megéri az árát az ON?
-
d3lete
aktív tag
Tehát senkisem próbálta a vaterás cuccot 2500ft ért?
-
harcikoca
senior tag
Valaki megtudná mondani, hogy 100g rizs hán kalória? mert akár hány oldalon nézem annyi adatot kapok...
AMD+Ati powee'R
-
_NCT
őstag
válasz Dani82 #29332 üzenetére
Mekkora adagot toltál belőle? Emeld következő alkalommal picit 7g körülire, garantálom hogy pörgetni fog. Ha nem, akkor immunis vagy a stimulánsokra.
Testogen-XR 1. nap tapasztalatai: ahogy betoltam, utána hirtelen megcsapott egy adag élénkség, az arcom elkezdett vörösödni, olyan mint mikor hirtelen felmegy benned a pumpa. Lehet a vérnyomásomat tornászta meg kicsit, de legalább éreztem valamit. Igazából nem várok még semmit, majd 1 hét után fog igazán hatni. Nem értettem miért javasolják vagy reggel vagy edzés előtt 30perccel bevenni, de most már tudom, hogy a pörgető hatása miatt.
ON 600g Creatine Powder meg rohadtul megérte, mikronizált, olyan mint a porcukor, de még attól is finomabb a szemcséje. Oldódásról nem tudok beszámolni, mert én benyomom az arcomba a port és iszok rá vizet, vagy fél litert. Nem fosatott, nem volt tőle gondom.
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
Az pech... igen, az valóban jó lehet, és az sem kétséget, hogy eltelít. Ízre a Delicious Whey finom, és a Carb-F valszeg még krémesebbé teszi. Holnap edzés után úgy is kipróbálom, illetve én a protein shaket naponta (1-2 adagot)iszom önmagában, mivel még le kéne adnom vagy 4-5 kiló hájat... de legalább már 10 lement!.
-
BÁ Nutrition
addikt
azt nézitek hogy ezek a nyomorult fax bírók hogy csalják a viziladbameccset? csodálatos
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
jericho69
tag
Ezt sikerült végül nyárra össze hozni (bal vagyok). Jövőre talán jobb lesz
-
tamacsinator
csendes tag
Sziasztok!
Van valami otthoni módszer/teszt a hormonok, legfőképp a tesztoszteron szint lemérésére?
Nem ilyen pontos mérésekre gondoltam, hanem hogy optimális-e a szint. -
wertigo1984
őstag
válasz tamacsinator #29367 üzenetére
Hepajkodas az asszonnyal a takaro alatt?
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
headhunter
addikt
Kiváló "edzőpóló" : [link]
Akció 2013.07.31.-ig tartott, de egyes Lidl üzletekben még lehet pár db. (1.499Ft/db)
Termékleírás:
Kényelmes viseletet biztosító, gyorsan száradó anyag
Funkcionális TOPCOOL® az optimális nedvességszabályozásért
Jól látható fényvisszaverő felületek
Méret: M-XL -
őstag
Hali all!
Meguntam a kezdő edzést, ezért továbblépnék amatőr szintre.
Eddig ha edzettem egy héten 3-4 nap, akkor szinte mindent, amit szabályosan tudtam leedzettem. 1nap edzés, 1nap pihenő volt. Edzésidő volt 70-90perc.
Most két naposra szedem az edzésemet pihenőnapok nélkül.
jelenleg
1nap.: has, mell
2nap.: láb, kar
Edzésidő 60perc.Van egy másik variáció:
1nap.: has, láb
2nap.: mell, kar
Edzésidő 60percMelyik a jobb, vagy érdemes hetente váltani a kettő között hogy ne szokjam teljesen meg?
A hátat egyelőre hanyagolom, míg jobban bele nem mélyülök egy helyes megvalósításba, mert az nem a legjobb részem... lehet ki sem edzem majd igazán.
Mi erről a véleményetek?
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
Janesz
őstag
holnap lesz,hogy 5 hónapja tartom a kaját..
a forma az elmúlt 2 hónapban túl sokat nem változott,vagyis ha nincs épp gecimeleg akkor szárazabb vagyok,ha meg 45fok van akkor meg vizesebb...végig az 5 hónap alatt csak a ch alacsonyan tartására figyeltem..a fehérjére annyira nem,de kb 100gr minden nap megvolt..mikor miből (tojás,túró,100%whey prot prof. ,szója izolátum,hús)de többnyire hús és tojás,vagy tojásfehérjelé..
nem kardióztam,nem hasaztam..
a guggolásra viszont rámentem..megy a 60kg-50ism 70kg-50ism 80kg-50ism 90kg-50ism 100kg-50ism 120kg-30ism sorozatból álló guggolás pl..vagy súly nélkül a 300lépés kitörésjárás
vagy a hátnál a saját súllyal 65 húzódzkodás egyszerre (igaz ez 1x sikerült eddig 54-57-nél azóta mindig elvérzek..de 1x legalább megvolt..)
szóval erőben egész jól állok.. -
norbi2010
őstag
Helló
Ilyen fehérjét használ/t valaki?
Eddig ilyet használtunk bátyámmal, nem volt vele semmi baj, az állaga is jó volt, meg az íze is.Viszont ez a Power Pro valami k.rva szar.Nem tudom miért ezt vette.Az íze fos, az állaga meg undorító.Vízzel próbáltam, de alig bírtam leküldeni.Az egy dolog hogy olcsóbb, de ennyivel csak nem kellene rosszabbnak lennie?Tejben jobb lehet?Vagy mit csináljak vele?Csak 4 kg, muszáj lesz meginni.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz norbi2010 #29374 üzenetére
Én Power Pro-t iszok, semmi bajom vele. Mondjuk a csomagolása nem így néz ki.
http://shop.builder.hu/vegyes-novenyi-allati-proteinek/biotech-usa-power-pro-4-kg-p8668
Vaníliásat tolok, mert azt nem szidta nagyon senki.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
őstag
-
harcikoca
senior tag
van itt valaki aki követett már étrendet, és meg tudja mondani, hogy 100g rizs hány kalória? Mert pl shop builderen 100nak írja. De van ahol 340 körül
AMD+Ati powee'R
-
Fred23
nagyúr
válasz Shadowbull #29384 üzenetére
Reggelre meglett a 4 kocka, kis haladás, nagy öröm... -de elment a kedvem a képfeltöltéstől.
-
venge
aktív tag
válasz Shadowbull #29384 üzenetére
Bazzeg! Ahhoz meg ész kell! 3
-
venge
aktív tag
válasz Shadowbull #29387 üzenetére
Oszt, ha nem találsz oda?
-
Kidus
őstag
En meg vegre ures teremben edzettem
Ennel mar csak az lenne jobb, ha lenne egy edzo pajtasom aki neha besegit itt-ott.... tul gyakran van hogy meg menne segitseggel 1-2 de egyedul meg nem.Napi lamer kerdes:
Miutan en nem akarok nagyon novogetni izomban, inkabb zsirt egetni meg formalodni ( legalabbis most epp ), edzes utan 20-30 perc aerob rendben van? Anelkul valahogy nem erzem ugy hogy eleg.
Plusz piheno napokon is 40-50 perc aerob. Lab napon nem, akkor orulok ha kijutok a terembol.Assuming Control
-
Yeffy
veterán
-
Shadowbull
addikt
a legjobb lenne minden reggel tolni egy 60 perces aerobot ehgyomorra, bar ez nyilvan attol fugg, mennyire toleralod az alacsony vercukorszintet.
Meg aztan a ch-csokkentest sem uszod meg.
Mondjuk szerintem a csajoknal erosen oda kell figyelni, mert ha csokken a testzsir, akkor bizony a cici is fogyni fog.
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
Kidus
őstag
válasz Shadowbull #29393 üzenetére
En az ebredes utani 2 orat toleralom nehezen, nem tudnek edzeni menni vagy barmit csinalni.
CH eleg keves, vagy semmi, hus megy meg zoldseg, tojas, rizst nem nagyon csipem..
Cukor nulla, zsir keves, oliva olaj max, meg olajos magvak neha hogy legyen mit eszegetni uresjaratbanSzoval kaja rendben van nagyreszt, inkabb az a baj hogy nem tudok eleget enni mert nincs ido es kevesebbszer eszek tobbet.
Igen, onnan fogy eloszor sajna, de hat ez van....
Assuming Control
-
Manitou
veterán
Van egy doboz thermogenikus zsírégetőm. 4 szem hiányzik a 60db-ból. Adtam neki 2x is esélyt, de nem tolerálja a szerveztem, rosszul vagyok tőle, de az anyagcsere gyorsító hatása már 1 szemtől is érzékelhető volt. Ha kell valakinek , olcsón megszámítom. 2013 10. hóig jó a szavatossága.
Ilyen: [link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest