Új hozzászólás Aktív témák

  • Gainka

    őstag

    válasz m3ss #187335 üzenetére

    Mire?

    Erröl beszélünk itt egy ideje hogy a hosszutavfutassal kinullazod lerongyolod magad, mig meg meg állva ugyan ugy mint a konditeremben a sulyzos edzesnel tudsz regeneralodni es jobban is meg dolgoztatod magad, idöben is jobb vagy mert nem kell belőle sok, a lábak sokkal nagyobb mozgast vegeznek, igazábol az egész test jobban mozog stb stb Jozan paraszti ész.

    Hogy mire? Szerintem mindenre jobb.

    Fogyni akarsz nem jobb?
    Meg is mi a jo mozgas fogyashoz ha nem futhatsz, fuha...
    Ugyan ugy lehet futi csak esszel, mint ahogy sulyzos edzesel is esszel kell ugyan ugy futassal is. Marpedig a futas az ember számara egy alap mozgasforma, meg mozgat mindent tehat nem is ertem hogy lehet ervelni ellene. Itt annyirol van szo, hogy jobb belole a mertekleteseg es a nagyobb tempo nem mint a tul sok kicsi tempo.

    Igen am igy irtam neki én is, ha par fö alap összetett egyszerü otthon is elvegezhetö ki hogy hivja stb gyakorlat mellett futkarozzon de erosebben es meg meg állva, ez a jó az ő céljához hogy minél több izom meg maradjon, többi a kaján fog múlni.

    Képzeld el ha pistajoskat talalja be, aki majd azt mondja neki, heti 3 konditerem, 4 gyakorlat mellre meg mindenre izolaljalis melle meg kocogjal kilometereket na ennek mindannyian tudjuk mi lenne a vége.

    Tehát még mindig ott tartunk hogy egy kinditermet sem latott embernek rajtam kivül meg mindig senki nem tudott tanácsot adni, csak abban kötözködtök én mit irtam. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák