-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
válasz Madwe #167965 üzenetére
én a zöldségeket mostanában extraszűz olívaolajba szoktam forgatni mielőtt beteszem a sütőbe, tudtam, hogy alacsonyabb az olíva füstölési pontja, mint a napraforgóolajnak, de 170 fokon sütöm, az éppen határeset. gondolkodtam, hogy veszek sütéshez való olívaolajat, de azokban valahogy nem bízom annyira. igazából nem is ez a problémám, hanem az, hogy nem tudom eltalálni a megfelelő hőmérsékletet. tegnapelőtt zellert, céklát, sárgarépát és kelbimbót sütöttem egyszerre, az időt nem néztem, de kb. másfél órát, mégis elég kemény maradt minden, a kelbimbó kivételével. régen kevés vízben pároltam ezeket, de úgy meg szétfőtt. arra gondoltam, hogy alufóliával letakarom a cuccot, mielőtt berakom a sütőbe, így picit párolódna is. vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: Alpha Laptopszerviz Kft.
Város: Pécs
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest