Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gabor128

    aktív tag

    válasz benfolds #161494 üzenetére

    Igen, onnan van. Persze én nem veszek mindent kész ténynek és megpróbálom átgondolni hogy ez működhet-e. pl az szerintem is hülyeség hogy kevés vizet kell inni, meg még pár hasonló. Illetve mivel nem visz be fehérjét, zsírt se, rostot sem. Le fog csoffadni izomból is, meg problémája lesz az emésztéssel. Szóval így biztos nem csinálnám. Ugyanakkor a turbo diétával kapcsolatban is van kétségem, mert pl. szerintem be kéne vinni szilárd ételt is. Viszont a gyorsaság miatt (már ha egyáltalán ez működik) meg lehetne próbálni, mert mondjuk 2 hét nem okoz akkora erő vesztést mint 3-4 hónap. Szóval még gondolkodok rajta.

    @Tamoo:
    A 100%-az alapvetően jó lenne. Viszont azt vettem észre magamon, hogy ha mindig bemegyek edzeni és ugyanazokat a súlyokat emelem meg kb ugyanazok a gyakorlatok, kb ugyanannyi ismétlésszám, akkor nincs fejlődés. Hol picit jobban megy, hol rosszabbul és nem az ismétlésszámot kéne növelni hanem inkább a súlyt. Ergo túl kéne haladni a 100%-ot. Bele kell nyomni olyan súlyba is ami már nem megy. Ezt úgy lehet megtenni, hogy vagy segítővel, vagy keretben (hogy ne essen a nyakamra ha nem megy), vagy csak a negatív nyomást csinálja az ember (mondjuk egy piramis után). Ha ezt több alkalommal eljátssza az ember, akkor előbb-utóbb ki fogja tudni nyomni a kicsivel nagyobb súlyt is. Persze kell hozzá a kellő kipihentség, koncentráció, kaja, stb.
    Habár elég nehéz a 100% súlyokat is kinyomni a szürke hétköznapok, meg a mókuskerék hatására hajlamos vagyok maradni a 100-on és "komfortzónában" edzeni.

Új hozzászólás Aktív témák