Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miamiquake
aktív tag
Az nagyon gáz ha edzés előtt mostanában mindig betolok egy energiaitalt?
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
spammer
veterán
válasz Miamiquake #10251 üzenetére
Tekintve, hogy valószínűleg szénsavas, cukros undormány.... Abszolút nem gond
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Sotho
őstag
válasz God Vazzeg #10247 üzenetére
Szar ügy, keménykedő kidobókat be kell fenyíteni. Errefelé azért úgy vettem észre tiszteletben tartják a vendégeket (bár dizsibe nem járok máshova is csak ritkán) szerintem nem merik megkockáztatni szerintem hogy akibe belekötnek az lehet akárki (mondjuk Szergej meg a haverjai) aztán . Itt "c"-k is csak "átutazóban " vannak. 9. kerület eleje böpö.
-
Eagl3
veterán
válasz Miamiquake #10255 üzenetére
Burzsuj...
-
BÁ Nutrition
addikt
akkor azok olyan kidobók is. az igazi kidobónak ez az élete értelme, egyrészt szórakozásból, másrészt meg hogy ő csak egy kis kaki az életben - itt éli ki magát..
és ezzel meg is van magyarázva.
a tulaj a fax ha erre nem figyel odayoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Sotho
őstag
válasz BÁ Nutrition #10258 üzenetére
Ezt a hsz-t nem igazán értettem Nem vagyok benne a témában, és ahol mostanában voltam kultúrált kedves volt a "személyzet". Van itt egy klub egy vasajtó mint a mátrixban pincelejárat, jöttem haza gyerekkel a nyakamban és a kidobó vagy inkáb a nem beengedő ember rámosolyogva a gyerekre kedvesen szólt hozzá fax tudja már mit mondott De tök emberi volt a szitu azt figyelembe véve hogy itt nagy divat nem köszönni a másiknak még házon belül sem.
-
SkyS1gn
félisten
Hohó így 2év után találok én még fasza topicokat, vannak errefelé Fegyencedzés-t követő urak? Vagy ez amolyan súlyzós, fehérjés, izomnövelős totyik?
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Ijk
nagyúr
Itt nincs fegyencedzés.
Hallani sem szeretünk róla.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
SkyS1gn
félisten
válasz Coccolino_O #10264 üzenetére
De nem találtam azért kérdeztem itt, köszönet!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
.bruszli.
senior tag
válasz BÁ Nutrition #10268 üzenetére
Ez így túl bonyolult egy PH! addikt kollegának...
ITT a link....ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
Sotho
őstag
válasz BÁ Nutrition #10260 üzenetére
Szeretném ha ez már látszódna is rajtam.
-
headhunter
addikt
Mi a "közös" bennük?
Ijk, Cedric, Bunny
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
válasz headhunter #10274 üzenetére
fogyatékosak?
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Yeffy
veterán
-
Darko
senior tag
Látom a legjobb helyen vagyok
Van egy megkezdett csomag Nitro Gold PRO Enzy Fusion-om, kb. 4 hónapja vettem, majd abbahagytam és most folytatnám. Mivel átöntöttem egy dobozba és a csomagolást kidobtam, nem tudom, hogy mikor jár le a szavatossága. Mennyi ezeknek a szavatossági idejük? Meg lehet ezt még kajálni?
http://www.flickr.com/photos/12131426@N03/
-
Woodslave
félisten
[link] kaptam egy ilyet ajándékba, nem vagyok egy szójarajongó, de heti 3 adagtól talán nem esik le a pöcsöm.
A lényeg, hogy 3 fehérje, szabály szerint a cimkén sorrendben kell felsorolni az összetevőket, miből mennyi van. Szója, kakaó , whey izolátum, kazein ezek szerint kakaó több van benne mint a többi fehérje
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
spammer
veterán
válasz Coccolino_O #10287 üzenetére
A nagy súly relatív. Mondjuk 80 kilóval nem fogsz szabályosan bicepszezni, maradjunk annyiban Bár lehet, hogy még a felével sem
szerk: csak mondtam valamit, nem kell szó szerint venni most a 80 kilót.
[ Szerkesztve ]
-
kNG
senior tag
Végre megvolt az első edzés újra teremben...mell-tricepsz volt, a végén egy kis hasazással...ég és föld a különbség itthoni edzéshez képest, kib*szott jó volt, aki teheti menjen terembe!
Viszlát!
MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)
-
Coccolino_O
őstag
válasz spammer #10288 üzenetére
Nem így értettem. Arra gondoltam, hogy nincsen átmenet. Vagy kisebb súllyal szabályosan vagy pedig erőnket meghaladó súllyal, de akkor csalva. Éveken át minden gyakorlathoz hozzá lehet erősödni, az más kérdés, hogy vannak olyan egyének, akik ezt nem akarják kivárni és azért is erőn felül vállalják magukat, ami nagyon menyő, csak éppen haszna nincsen. Két hónapja kezdtem el megint, hatvannal guggolok szabályosan, csalva menne többel is, de így is féltem a derekamat. De nem szeretnék ennyivel guggolni pár hónap múlva is. Erre értettem azt, amit írtam.
-
Ijk
nagyúr
válasz Coccolino_O #10290 üzenetére
60-al guggolni 12 ismétléseket az már elég jó szerintem. Sokkal jobb mint amikor nálunk 110-el balfaszkodnak, vagy éppen semmit nem csinálnak lábra.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
spammer
veterán
válasz Coccolino_O #10290 üzenetére
Így van, erről van szó. Nem arról van szó, hogy meg kell ragadni örökre egy szinten, csak a túl sok súly = szabálytalan (és sérülésveszélyes) gyakorlatoknak nincs sok értelme, azon kívül, hogy el lehet mondani, hogy ennyit meg annyit nyomsz, közben meg a célizom helyett minden más dolgozik keményen (pl. fekvenyomás).
-
Boxer001
veterán
válasz Coccolino_O #10293 üzenetére
Kép?
Nem tudom mit vergődsz amúgy ezen...még a vigyori roli is berakott.
Szerk.: amúgy tudom, faxság ez a kép dolog, de a te esetedben szerintem már...mondhatni illő lenne.[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz spammer #10292 üzenetére
részben egyetértek. A fekvenyomás példával nem, mert sztem nem mell-célizom gyakorlat, mivel pont az a lényege az összetett gyakiknak, hogy több izmot dolgoztat meg. De valóban a súlyhajszolás már nem biztos hogy célravezető. Magamon azt vettem észre, ha egyszerű progressziót akarok alkalmazni, azaz minden edzésen növelni a súlyt (van 0.8kg-s kis tárcsám, 1 kg lenne, csak el lett baxva ) és rakosgatom fel, akkor mindenképpen meg akarom csinálni, és ez tuti hogy a forma rovására fog menni.
Lassan már azon kisérletezem, hogy nem számolom az ismétlésszámot csak amikor már fáj"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Shadowbull
addikt
kNG (#10289)
Jo dolog terembe jarni, de amikor az embernek mar csaladja van, gyereket kell iskolaba hozni-vinni, dolgozik, asszony is dolgozik, akkor nem biztos hogy van heti 3x 2 ures oraja (kozlekedessel egyutt, haztol hazig) hogy terembe menjen. Inkabb otthon leugrik a pincebe, aztan fel ora alatt siman edz egy jot, akar heti 4x.
Woodslave (#10295)
Anno amikor tizenevesen eloszor mentem a terembe, en is beleestem abba a hibaba, hogy probaltam nagy sulyokkal dolgozni, mert a nagyok is azt csinaltak. Nem is volt szabalyos, nem is jutottam semmire.
Most igyekszem szabalyosan csinalni, es attertem a magas ismetlesszamra, konkretan 20-at csinalok. Aztan ha megy az utolso sorozatban az adott sullyal a 20 akkor emelek, es minden heten probalok tobb szabalyos ismetlest kipreselni. Ugy erzem ez az izuleteimnek is jobb, ebben a korban mar nem mindegy.
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
meroly
veterán
válasz Shadowbull #10296 üzenetére
Ezt a terem vs otthoni dolgot jól összefoglaltad
Egyébként azt vettem észre hogy ha kisebb súllyal csinálom pl bicepszet, arra koncentrálva akkor sokszor jobban bedurran mintha nagy súllyal esnék neki. Tehát ebben is lehet valami, mármint a kisebb súly, nagyobb ismétlés. Meg ilyenkor ha pl a végén már nem megy akkor is ráfeszítesz célirányosan és nem alkalmazol mindenféle segédizmot mint egy nagy súlynál csak azért hogy felemeld még egyszer.
Akartam berakni egy hát before-after képet, de péntek este kidőltem, kiadtam magamból mindent, a szombatot átaludtam. Gyerek hazahozott valami frankó kitenyésztett vírust, ami így végigment a családon. Szerintem most jött el az első hét, hogy nem edzek, nem esne jól, gyomrom még mindig össze-vissza kavarog.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
törölt tag
válasz Woodslave #10295 üzenetére
Reggel egy srác 100 kilóval tárogatott gépen 1 hónap edzésmúlttal, 70 kilósan. Ketten tolták tiszta erőből be neki a gép karjait, Videót kellett volna csinálnom, hihetetlen volt, szerintem még a lábát is megedzette közben. Úgyhogy inkább tényleg jobb a kis súly-szabályosan. "Profit" nem láttam még 12-nél nagyobb súllyal oldalemelni, de okoskodó b*zik rendszeresen nyomják 20 kilóssal vagy többel.
-
spammer
veterán
válasz Woodslave #10295 üzenetére
Én is beleestem abba a "hibába", hogy folyamatosan emelni akartam a súlyt, és ha már úgy van, akkor minden áron meg akartam csinálni, persze ugyanannyi ismétléssel, mint a kisebb súllyal Most már szarok bele, még a "női" súlyok is jók lehetnek, csak sikerüljön koncentráltan (rendesen) edzenem. Múlt hét szerdán vádliztam, lófasz súllyal (25-50 ismétléses), még mindig izomlázam van
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest