Új hozzászólás Aktív témák

  • NyxNyxNyx

    addikt

    válasz kwzatz #3437 üzenetére

    Persze, bele lehet magyarázni mindent a döntésébe, nyilván nem váltott volna egy olyan játékra, ami kevésbé ismert, mint a Gwent és ez egy jó lehetőség volt neki. Most pl. az első nyilvános Artifact draft tournamentet közvetíti(?).

    PUBG rossz példa volt, mert ott a fejlesztők összedobtak egy bughalmaz játékot és azt próbálták foltozgatni több-kevesebb sikerrel, de összességében mindenképpen jó irányba haladt a játék a patchekkel.

    Gwent-nél meg érthetetlen döntéseket hoznak folyamatosan. Hogy létezhet egy ilyen RNG heavy pakli a midwinter után, mint a mostani reveal NG? Ráadásul a legrosszabb fajta RNG-ből. Miért kellett a pontokon csökkenteni? Sok jó döntést hoznak, a reward pointok nagyon tetszenek, de a játék lényegi részébe mindig sikerül rosszul belenyúlniuk miután már egyszer rájöttek, hogy az nem jó. Mintha nem tanulnának a saját hibáikból. Ettől még szeretem a CDPR-t, de a Gwentet már nem. CyberPunk 2077-et nagyon várom.

    Nem fogok többet írogatni ezzel kapcsolatban, tudjátok a véleményemet, felesleges itt szidnom a játékot, csak erre még reagálni szerettem volna.

    "I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

Új hozzászólás Aktív témák