Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
SEGÍTSÉG KEZDŐKNEK! OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kwzatz
őstag
Az ércet is megtartjátok? Vagy van értelme még a HC előtt kegeket venni belőle?
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Genji
őstag
Én azt találtam ki magamnak challange-nek, hogy hiába lesz 1 millió scrapem, előről kezdem a gyűjtögetést 0 lapkészletről. Na jó max 1-2 meta paklit legyártok, hogy legyen mivel grindolni. A többit inkább kinyitogatom, meg ugye ott lesz a reward book, hogy összeszedj egy tonna lapot.
Apropó reward book miatt gondolkodtam, hogy hagyok meg ore-t, de sokkal jobban megéri elnyitni az extra scrapért...
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
Alexxxis
aktív tag
Huuu azt hittem, csak az en fejemben fordult meg ez a perverzio, hogy nem torok be mindent hiába tehetnrm meg.
Meg most sem teljes a lapkeszletem de elveztem a gyujtogetest, meg mindig rohadt buszke voltam magamra mikor sokat tudtam szakitani. És ezt az oromet nem biztos, hogy el akarom venni magamtol.
Na de 23-an lehet mohon ébredek és azonnal kelleni fog minden, meglatjukthe best is yet to come
-
NyxNyxNyx
addikt
Remélhetőleg a Homecoming-gal a nyitások élményét is növelik valami effektekkel. Hearthstone-ban a legendary nyitásnál kiáltás meg effekt annyira jó érzés. Itt meg szinte semmi. De még így is szerettem nyitogatni, amíg volt miért.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Genji
őstag
MA estig nyissatok ki minden pakkot a karbantartás miatt!
-
-
Alexxxis
aktív tag
Bocsanat nem szeretnek hangulatot rombolni, de nekem most tört össze a szivem, hogy vege. Eddig nem tudatosult
Nagyon remenykedem,hogy a HC gyorsan meghodit.the best is yet to come
-
Genji
őstag
Egy kis hype video
-
Valentin_Z
kezdő
Bezár a GwentDB, legalábbis a pakliszerkesztős része a mai naptól inaktív lesz
Sajnálom, nagyon sok, hasznos segítséget, ötletet adtak nekem az elmúlt 2 évben... -
Alexxxis
aktív tag
Eljott a nagy nap, nagyon izgulok mennyi scrapem lesz. viszket a tenyerem
the best is yet to come
-
blackydan
senior tag
Aki esetleg laptopon játszik az majd megírná, hogy az adott konfigon mennyire hasít az új verzió?
(Genji és Alexxxis ti azt hiszem laposon toljátok 😉)
Ezer köszi előre is -
Alexxxis
aktív tag
13:30-ra csúszik a kezdés, láttam többen vadul próbáltak elkezdeni játszani. Én is
the best is yet to come
-
-
NyxNyxNyx
addikt
Teljes premium collection kijött 460 ezrer scrap-em van és 430 ezer körül kell hozzá ( ezt olvastad korábban ). Leadereket ne gyártsatok, megkaphatjátok őket a premium reward pointokból.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Majd a tapasztalataikat írjátok le ha tudjátok. Nekem most egy ideig ennyi volt, nem fogok ráérni túlságosan mostanában.
-
atainprison
senior tag
-
Trabecan
tag
válasz atainprison #3275 üzenetére
Homályosítson már fel légyszi valaki : az új Gwent és az új Thronebreaker között mi a különbség ? Én a régi Gwent-el toltam, meg is kaptam a 149870 scrap-emet, de akkor a TB az mi ? Youtubon rákerestem és nagyon hasonló a TB, mint az új Gwent....Érdemes egyáltalán megvenni 30 dollárért a TB-t ? Ad annyi újat, h megérje ?
[ Szerkesztve ]
-
atainprison
senior tag
válasz Trabecan #3276 üzenetére
Ahogy a fórumtárs is írja, a Thronebreaker egy singleplayer játék, ahol a Witcher világában játszódó történetet mesélnek el és a csatákat az új Gwent formájában kell megvívni, egyedi paklikkal és kártyákkal. Én még csak kb. 3 órát toltam bele, de azt már most látom, hogy a 30 dodót megérte. Ha szereted a Gwentet és érdekel a Witcher világa (tetszett a játék és/vagy a könyvek), akkor simán megéri.
-
Trabecan
tag
válasz atainprison #3278 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek a választ, így már világos. Egyébként mit szóltok az "igazi" új Gwenthez ? Szerintem egy teljesen új játékot kaptunk valamilyen szinten, lehet minden lapot, stratégiát stb. újra tanulni. Én a tutorialt végigtoltam (nagyon light), kaptam is pár dolgot és tetszik a grafika, a pályák, úgy nagyjából minden. Mik azok a lapok szerintetek, amiket mindenképpen érdemes lecraftolni ? Van valakinek már rálátása erre ? Vagy várjak pár hetet és ezt megoldják helyettem a profi játékosok ? +1 kérdés : mikor lehet benne passzolni és mikor írja , hogy end turn ? Ezt nem igazán értettem.
[ Szerkesztve ]
-
J.Hetfield
aktív tag
Én is nekiálltam, egyelőre még ismerkedek, az új board baromi jól néz ki, és lehet új skineket is venni. Én csak 84000 scrapet kaptam, de még nem craftoltam semmit, csak nézegetem az új kártyákat. Lehet külön frakció keget is venni ez tök jó A reward pontjaimból költöttem, így lehet pl. új leader kártyákat unlockolni stb. Még nem nyomtam egy meccset se csak a tutorialt, de sokkal változatosabbnak tűnik a játék.
-
micafighter
nagyúr
válasz J.Hetfield #3280 üzenetére
Tetszik az új tutorial nekem is, eddig tovább nem jutottam, de az nagyon tetszett
-
Genji
őstag
Na most sikerült megnéznem HC-t (engem annyira TB nem mozgat), 568k scrap. Fú a héten betegállomány lesz ebből.
-
Alexxxis
aktív tag
Én inkább titokban is tartom mennyi scrapem lett
NyxNyxNyx,be is törted a teljes premium kollekciót? Lehidalok..Légyszi ne nézzetek madárnak, valószínűleg a szemem szúrja ki, de hol van az open kegs opció? Nem találooooom
the best is yet to come
-
Trabecan
tag
válasz J.Hetfield #3284 üzenetére
Reboot a gépeden, utána jó lesz. 1x csinálta nekem is.
[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
Reward Pointokat a contracts-okon kívül hogy lehet szerezni? Ha jól látom az új avatarok meg keretek megszerzéséhez reward pointok kellenek.
-
Heavyrain
őstag
válasz NyxNyxNyx #3290 üzenetére
Nem.
Én a Mahakam-osat vettem meg, a többi dustot meg tartogatom, úgyis lesznek még jobbak is. A másik kettő annyira nem tetszett.Genji: Oké, hogy sok van, de annyira nem elég, hogy minde seasonben elkölts kb 50-100 reward pontot az avatárra meg a keretre. Valamivel még biztosan lehet szerezni. Remélem a seasonok végén is kapunk.
-
NyxNyxNyx
addikt
Arénázni kezdtem, hogy megismerjem jobban a lapokat, de nagyon unalmas. Nekem még mindig nem nyerte el a tetszésemet a lassabb gameplay és a sok boost és damage kártya. Nyilván még nem látom át az egészet, szóval azt nem mondhatom, hogy rossz a játék, de azt mondhatom, hogy nem sok kedvem van megtanulni. Kb kötelességből nyomom. A rewardos rész 10/10 lett, a játék kinézetét is sok helyen eltalálták, de a legfontosabb a gameplay. Streameken is elalszom.
-
Alexxxis
aktív tag
Kb. másfél órát tudtam vele foglalkozni tegnap, végigjátszottam a tutorialt, meg bohóckodtam casualban.
Próbáltam felfedezni a menüt, valami hülyeséget véletlen meg is vettem ,szerencsére csak 50oreba fájt..
Én nem tudok rá semmi rosszat mondani, sőőt, tetszik minden. Ha úgy adódott volna sokkal többet játszom vele
Azért hozzáteszem a képernyő fényerő+ -t nyomogattam, mindhiába
Lehet csak az újdonság varázsa, de egyelőre azt mondom kellett ez a vérfrissítés, jó móka most minden újat felfedezni.
Nem mellesleg le a kalap CDPR előtt, kemény meló lehetett 6 hónap alatt ezt összehozni.(#3246) micafighter , akkor jelzem, hogy ma este kb. 8-tól elérhető leszek ha még mindig van kedved játszani "ismerőssel"
the best is yet to come
-
atainprison
senior tag
Azért egy posztot megérdemelne a Gwent a Gamepodon, hogy megjelent hivatalosan is. Bár ahogy nézem még egy posztban sem szerepelt a játék, de gondolom a COD összes része és hasolnó társai - amik kb. fele ennyit nem érnek - folyamatosan szerepelnek .
-
Genji
őstag
válasz atainprison #3295 üzenetére
Jogos! Vagy akár a TB is szerepelhetne, elég jó fogadtatása volt.
Na én tegnap 2 órát bohóckodtam, 140 reward pontból kinyitottam az összes leadert, toltam pár practice-t, hát szokni kell. Skellige-re fogok rámenni, abból próbáltam valami értelmes decket összetenni, kevés sikerrel.
A játékmenet sokat finomodott, de tényleg van mit gyorsítani. Pl az automata passz hiányát abszolút nem értem, ha nincs aktív order és már kitetted a kártyát vagy akár a legvégén mikor már nincs is kártya a kezedben.
-
Alexxxis
aktív tag
"automata passz hiányát abszolút nem értem" Erről eszembe jutott, hogy én még az end turnre felejtek el rányomni, először nem is értettem mit szolgál, majd leesett mikor egy körön belül tudtam lapot játszani+ leader is színre kellett lépjen ,hogy nyerni tudjak
the best is yet to come
-
Genji
őstag
válasz NyxNyxNyx #3293 üzenetére
Jah meg még ami eszembe jutott: tuti fognak gyorsítani a játékmeneten is, de a másik dolog, hogy ugye első nap mindenki bénázik - ez sokat fog javulni, ha az emberek megszokják a lapokat, mechanikákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- DIGI kábel TV
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- LEGO klub
- Autóhifi
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest