Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Minden, ami Unreal Engine
-
GAMEPOD.hu
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeltaPower
addikt
Nagyrészt tökmindegy melyik szerveren vagy, csak wvw játékmódban számít, mert az a szerverek csatája. Egyébként Piken, Desolation vagy Whiteside.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz DeltaPower #8551 üzenetére
...és Gunnar's Holdon a BEG!
igen, mi külön vagyunk... -
CactuS
Arcképgyáros
válasz Egonyolc #8548 üzenetére
A sorrend nagyjából szerintem is stimmel, bár én úgy fogalmaznék, hogy Engi>Mesmer>Ele (D/Dben jól kell zongorázni, ha még létezik ez a build), ezeknél kell rendesen váltogatni a DPShez a fegyvereket, van egy wow.-os értelemben vett Rota is.
Aztán a középmezőny Guardian, Thief (no nem a HS spammeres változat ) Guardiannál ahogy néztem az emberek nagy része csak akkor vált fegyvert, ha nem tud meleezni (Én mondjuk mostanság nem is mindig használok GSt, helyette staff/sceptert), thiefnél az eltűnős-feltűnős buildnél szintén járnia kell a kéznek.
A könnyű : Warrion, Ranger, Necro (Számomra a ranger után ez volt a legegyszerűbb, igaz én anno Staffal toltam, valószínűleg ezért is tartottam unalmasnak, azóta is Ori bányászatra van ítélve szegény)
PvP: tökéletesen leírtad, itt nincsen gear farm PvPben, talán csak 1-2 skill van zárva (?), a trait változás miatt, illetve pár jelentéktelen rúna, de azt gyorsan ki lehet farmolni. Itt Nem arról szól a story, hogy legyél rank 2200, meg farmolj 4 milla tokent, hogy meg tudd venni a cuccokat, amivel AVn mindenkit hülyére versz. GW2ben úgy általában nem a gearről szól a dolog. Visszatérve a PvPre, már a gear miatt is jobbak a balance feltételek, mint Wowban. Ranked aréna szerűség van, leaderboard-val. Másrészt a balance-olás itt nem a Blizzard féle 00-200%-os léptékekkel történik, hanem sokkal kisebb léptékben. (Bár ilyen téren a GW1 1%-os léptetései volt talán az etalon)
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Ellia
addikt
GW2 HoT: Stronghold Teaser Raw footage from stream Gondolom nemsokára lesz jobb minőségben.
-
DeltaPower
addikt
What Can I Get From Masteries?
(...)
2. Master Legends: Train in legendary crafting to learn to create all existing legendary weapon precursors and new legendary weapon precursors introduced with Heart of Thorns."Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Ellia
addikt
válasz DeltaPower #8555 üzenetére
Ezt Colin is ellőtte Pax-on, remélem nem grind lesz... De valami timeres izét sejtek mögötte mitn az ascended craftingnál.
(akinek nem kenyere annyira az angol variance-on megtalálja a fordítást)
-
ProEvoFan
nagyúr
-
Ellia
addikt
válasz Döglött Róka #8559 üzenetére
Közbe rájöttem miért, vicc de valamiért offline-on felejtettem magam... De tegnap este raid közben eszembe se jutott, hogy ez a gond
-
Döglött Róka
veterán
En megint belefutottam az elitista guild-ekbe. Ez a wvw egy vicc kategoria, segitek egy guildnek (well support) es elzavarnak, hogy elrontom a jatekukat.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
DeltaPower
addikt
válasz Döglött Róka #8561 üzenetére
Ezen ne lepődj meg. A guild groupok ts-en kommunikálnak, ha nem vagy ott velük és nem hallod mit kell csinálni vagy merre mozdulni, akkor csak hátráltatod őket. Csak úgy kíváncsiságból, melyik szerver melyik guildje volt?
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Ellia
addikt
válasz Döglött Róka #8561 üzenetére
Delta leírta a lényeget. Ezek a guildek nem elitisták (van az is de Piken-re talán annyira nem jellemző), de megvan az oka, hogy miért ts-en kommunikálnak egymással és map chaten, whisperben más guildekkel is (belemenjünk e segíteni a harcukba vagy sem...stb), sőt az ellenséggel is szoktunk kommunikálni. Nekünk nem jó az, ha bekerül egy random játékos kitudja milyen gearben és traitekkel aki, ha ne adj isten berserker akkor csak az ellenség veszi hasznát rallyhoz. Biztosra veszem, hogy csak jót akartál de a dolgok direkt alakultak így.
EB-én van a nagy vegyes zerg, borderek inkább guildes játszóterek.[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
válasz DeltaPower #8562 üzenetére
Supportkent elegge lehet latni mit kell csinalni Foleg, hogy ezek bena guildek voltak mert azonnal ledaraltak oket szinte mindig.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
AtHoS
nagyúr
Az jellemző a játékra, hogy kb. este 6-tól fut a háttérben a login ablak, de nem jelentkeztem be. Az előbb előtérbe hozom, bejelentkezem, majd indítom a játékot. Kiválasztom a karaktert és indítom vele a játékot. Erre töltés közben kivág az asztalra és nekiáll a login képernyőn Update-elni
Nem volt este 6-tól rá ideje vagy ha éppen abban a 10 másodpercben jelent meg a frissítés mi a fenéért nem szól menet közben. Elág durva, hogy csak úgy kivágott desktopra minden figyelmeztetés nélkül. Játékból is ugyanígy kidobál, ha jön menet közben valami update?
read-only mode on the forum
-
Döglött Róka
veterán
Igen, mivel jatekmenetet erinto updateek is johetnek amik pl szerveren elesedhetnek. Ilyenkor ki kell vagni mindemkit, hogy frissulhessen a kiszolgalo.
Egyebkent szokott szolni.
[ Szerkesztve ]
-
DeltaPower
addikt
Ha játék közben vagy, akkor szól, hogy X perc múlva újraindul a kliensed. Ha a login vagy a karakterválasztó képernyőn dekkolsz, akkor nem szól.
Mindig a kliens indításakor updatel, ha ott hagyod háttérben a login ablakot fél napig, akkor is csak a következő indításnál frissül, vagy azután ha újraindítja magát."Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
kisbancsa
senior tag
Üdv. S.O.D guild TGF-et hirdet WVW orientált játékosoknak. Napi raidek mennek, és természetesen dungeonok, guild eventek. Kezdő játékosokat is szívesen látunk.
Elvárás: Team speak 3 használata, ha valamit nem értesz akkor kérdezz, és kommunikálj. Érdeklődni pm me.Térdig érő szélben kekszet kaszálni hülyeség, mert néma gyereknek még a vak anyja se látja a fától az erdőt
-
kisbancsa
senior tag
válasz DeltaPower #8569 üzenetére
hoppá elnézést +1 pikenről lenne szó
Térdig érő szélben kekszet kaszálni hülyeség, mert néma gyereknek még a vak anyja se látja a fától az erdőt
-
AtHoS
nagyúr
válasz DeltaPower #8567 üzenetére
Döglött Róka és DeltaPower
Értem, köszi az infót, megpróbálok ráhangolódni erre a megoldásra, bár ha kivág úgyis észreveszem
-
törölt tag
Valamiert mindig hatterbeli problemaid vannak
Lealabbis nekem furcsa, hogy dolgok csak ugy mennek a hatterben ami neked alapszerk:
Hat volt, hogy D2/D3 ment a hatterben (anno vlaami akadas volt asszem) most GW2 csak ugy megy alapjaraton, csak ugy erdekes, semmi extra[ Szerkesztve ]
-
floratm
senior tag
válasz Döglött Róka #8564 üzenetére
Ha szeretsz supportolni érdemes egy alkalmas guildet keresni. A sikeres csapatmunka jelentösen megdobja a wvw élményt.
más: annak idején a wowba a karakterpanelen belehetett állitani hogy 2 armorset és build között egy gombnyomással lehet váltani.
ezt itt is bevezethetnék, söt ha egy uj sigilt akarok az armorba tenni ne vesszen már el a régi drágapénzen megvett sigil hanem visszacserélherö legyen. -
AtHoS
nagyúr
válasz #57919488 #8572 üzenetére
Már írtam, hogy raptr méri a futó játék idejét és ez alapján dob napi szinten 60 pontot, amely pontokból lehet venni játékot (no nem pont a 60 pontból lesz majd játék, de sok kicsi sokra megy )
Mivel nem tudok - kevés időmből kifolyólag - több órákat játékkal tölteni, így had menjen a háttérben, kevesebb aktív játékkal összejön a pont - D2, D3 nagyon hosszú ideje így futkosott a háttérben, semmi gondom nem volt velük. GW2-vel volt, de egyiket sem az esetlegesen háttérben futó D2/D3 okozta.
Háttérben futó levelező (O12) vagy böngésző (O27) okozhatja, de ezeket biztos nem fogom lekapcsolni játék miatt. Év végén úgyis jön a win10, így akkor friss rendszer lesz rakva, addig meg kibírom azt a pár akadást
Tudom, most is én voltam a hülye, hogy a gép bekapcsolásakor elindítottam a GW2.exe-t és csak pár óra múlva kerültem oda, hogy belogoljak és gyakorlatilag is indítsam a játékot. Mondjuk logolásnál is nyugodtan ellenőrizhetne frissítést, de ez nem így történt, nem így történik.
Számomra szokatlan volt a játékból való szó nélküli kivágás frissítés miatt, ezért is kérdeztem rá, hogy ez ilyen-e vagy én vagyok vaskarika
Legközelebb kilépek előbb és újra elindítom, hátha frissíteni akar, bár ha elfelejtem és kivág, akkor fogom már tudni, hogy ez tervezett működés és nem hiba
Szerk.
pl. Dirt3 5000 raptr pont:vagy R9 270 80k raptr pont
És csak valami futott egy keveset a háttérben....
[ Szerkesztve ]
-
fuwiradis
aktív tag
szokott itt valaki laptopon játszani? hamarosan egy jó ideig csak laptop lesz a közelemben, (i5 4200m, intel hd 4600) és arra gondoltam hogy ha másra nem is alkalmas gw2 szinten, dungeon runokba talán nem halna bele.
alapvetően world exploration-t nem csinálnék laptopon, mert az art+graf nagyon tetszik, azt meg magasabb beállításokon ez a laptop biztos hogy nem bírja, de hogy dungeonban hogy stackelünk, meg átrohanunk rajta pár tíz perc alatt, az mindegy hogy néz ki. valójában már nagyobb bossokon is leveszek minden minimumra, mert az asztali ugyan bírná jobb beállításokkal is, de érdekli a frászt 100-150 másik játékos effekt áradata high settingsen.
-
CactuS
Arcképgyáros
Hardvert kiszállítanak Magyarországra is?
Amúgy más online játékoknál csak simán DC-t kapsz ha frissítés jön, itt még van időd bent egy darabig (instanceban talán 1 óra?) és nincs is igazán downtime, mint pl.: Wowban vagy D3ban, stb.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
aizen92
addikt
válasz fuwiradis #8577 üzenetére
Én CPU i5 4210 és intel hd 4000-en játszok 1600x900 felbontásban. inkább low graf de fix 30 fps megvan ( 30-as limittel ). Úgyhogy azzal a configgal midhigh 720p-ben egész élvezhető lesz bőven.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Chimas1991
újonc
Sziasztok!
A Successors of Dionysus [SoD] tagfelvételt hirdet!
Szeretettel várunk minden WvW-zni vágyó játékost aki a Piken Square szerveren van, legyen az tapasztalt róka, vagy egy újonc aki a szárnyait próbálgatja!
Amit érdemes tudnod, hogy nálunk a legnagyobb hangsúlyt a wvw részleg kapja, ezen felül persze dungeonokban, world bossokra is járunk sõt még PvP-zni is néha napján.
Jelenleg elsõsorban warriorok, guardianok és nercomancerek jelentkezését várjuk. Célunk, hogy egy ütõképes magyar wvw klánt hozzunk létre amelyik megállja a helyét.Amit nyújtani tudunk neked:
Szervezett guild és open raidek a hét több napján. Ha van rá lehetõség a GvG-tõl sem riadunk meg.
Közös Dungeonok, world bossok esetleg spvp vagy tpvp tetszét szerint.
Guild Missionök minden héten.
Living Story közös végigjátszása.
Saját Ts3 szerver.
Saját weboldal.Amit mi várunk el tõled:
A raideken való megjelenés!
A raideken a Ts3 használata (elég ha csak hallgatsz minket ha szégyenlõs vagy).
A raideken a klánba való reprezentálás.Ha felkeltettük az érdeklõdésed akkor ne habozz és csatlakozz hozzánk!!!
Regisztrálj a weboldalunkon: http://www.gw2sodguild.hu
Játékon belüli elérhetõségeink:
Chimas.3725
Hun Darksheep.5478
Hun Gairgo.7194 -
fuwiradis
aktív tag
válasz aizen92 #8579 üzenetére
köszi a tapasztalatot. akkor úgy látszik megéri majd letölteni a laptopra is. a felbontásom meg csak 1366x768, ilyen szempontból sem tudok túl magasra menni. meg aztán csak annyi a terv, hogy csak pár dungeon run fog rajta menni, az meg egy idő után nem érdekli az embert hogy néz ki. még egyszer köszi!
-
Chabe89
addikt
válasz Chimas1991 #8581 üzenetére
Na mivan ilyen kevesen vagytok?
-
BoneDragon
veterán
Van most ez a lunar event, nincs erről valami leírás? Pl: hogyan tudok bejutni a városban lévő elkerített részhez, ami előtt egy őr áll.
Mentem pár dragon ball arénát, egész jó móka.[ Szerkesztve ]
-
Ellia
addikt
válasz BoneDragon #8584 üzenetére
DR-ben elkerített rész perma, régóta bent van, gemstore-ban tudsz pass-t venni hozzá. Annyi az előnye, hogy minden egy helyen van nem nagyon kell rohangálni.
Ez a Lunar fest meg kimerül a dragon ball arénában, két féle kecske back tárgyban és a dailykben.
Dulfy. -
floratm
senior tag
Letöltöttem ezt a raptr nevü dolgot én is, optimalizálta is a gw2-t. Rendben valonak is tünt minden, este azonban a Gandaraiak sötét gonosz hordái lepték el a szent Piken földet, és mikor a guildtársakkal odamentünk megtisztitani a bordert, alig láttam valamit. Egy fontos csatábol maradtam ki mert ez a szutyok raprt maximumra vette a beállitásokat optimalizácionak nevezve azt.
Uninstall természetesen megvolt, de most kisérletezhetek hogy mi mennyire kell visszavenni.. -
ViharVadász
őstag
válasz floratm #8586 üzenetére
Raptr sajnos nem tud jól optimalizálni, nekem mindent mindenhol maximumra szeretne tenni. Assassin's Creed Unity-t is maximum grafikára akarta optimalizálni, holott minimumon beállításokon (és 800x600-as felbontáson) alig bírja a gépem kipréselni a 10 fps-t.
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
AtHoS
nagyúr
válasz floratm #8586 üzenetére
Optimalizációhoz nem tudok mit hozzátenni, max. annyit, hogy nem kötelező a használata.
Viszont, ha szerinted nem jók a beállítások, akkor lett volna lehetőséged visszarakni raptr-ben arra, amiről váltottál, ugyanis az optimalizáló gomb mellett lesz egy revert feliratú is az optimalizáció elvégzését követően.Mivel leszedted a programot, így nem biztos, hogy megmaradtak a korábbi adatok, tehát a raptr újratelepítésével sem biztos, hogy egy kattintással vissza tudnád rakni a korábbi beállításokra.
-
Ellia
addikt
Revenant. Érdekes lesz, érezhetően próbálnak mind a három játékmódnak kedvezni a kaszttal. Még annyit fórumposztból, hogy lvl 1-en fog kezdeni a fajának megfelelő kezdőterületen. Ja és új boon-ok o.O
-
Ellia
addikt
válasz Döglött Róka #8594 üzenetére
Én is szerettem a GW 1-et, a g*cizős mesmert is, de ne sírjunk már állandóan miatta. Ha 2,5 év alatt nem változott a játék alap mechanikája most se fog... A taunt meg a többi így első olvasásra leginkább új dungeon mechanikákra utalnak szerintem, meg talán pár erősebb pve szörny legyőzéséhez kelhet.
-
Döglött Róka
veterán
Jah, csak kinyirtak a GW mechanikajat a masodik resszel. 2000+ skill volt az elso reszhez, most meg mi van? Semmivel nem tobb a mechanika mint barmelyik atlag mmorpg.
Es akarhanyszor felmerul valami ujitas, en varni fogom az elso resz elemeit.
-
Ellia
addikt
válasz Döglött Róka #8596 üzenetére
Megint ott vagyunk ahol a part szakad. Lehet 2k+ skill volt, de őszintén abból mennyi volt használható? Ott is megvolt mindig a meta, itt is megvan.
Igazából már az elejétől lehetett tudni, hogy ez már teljesen más játék lesz. Amúgy várd nyugodtan, párat Én is szeretnék (főleg, hogy el lehessen menteni végre azokat kib*szott buildeket... )
-
Döglött Róka
veterán
Sokkal nagyobb merteku es varialhatosagu meta volt, mint itt. Barmikor osszerakhattal egy olyan hibrid csapatbuildet ami vert barmit. A sok skillnek koszonhetoen volt az nem egyszer, hogy rendszeresen lehetett probalkozni, finomitani esetleg kidobni az egeszet es mashogy megoldani a sebzest esetleg a vedekezest egy gvg-n. Volt olyan nem meta build-unk amit honapokig csiszoltunk es top 100-ban maradtunk vele eleg sokaig.
Azert dobtak ki az egeszet mert egy ilyen rendszert fenntartani nem olcso mulatsag. A tizedannyi lehetoseg sokkal kevesebb munkaerot kivan karbantartas szempontjabol. Szo se rola, igy is szorakoztato a jatek, a fegyverhez kotott skillek eddig is megvoltak az elso reszben, csak most direktebbek. Ha legalabb azt varialnak es egy utility fajtabol nem 3 lenne hanem legalabb 10, akkor azt mondom ok. Es legyen szakitas!
Es persze a build template, bar ilyen keves variaciohoz nem olyan idegorlo a hianya
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Döglött Róka #8598 üzenetére
+1.
-
Ellia
addikt
Poi - Revenant, még nincs teljesen kész, sok régi mechanikát üdvözölhetünk gw1-ből. Az a fal ami vele mozog és visszaveri a lövedékeket 6 sec cd-vel elég OP
Egyelőre elég op-nak néz ki a kaszt, de a wvw metat biztos borítani fogja. A kérdés, hogy felfogják-e hozzá hozni a többi kasztot is vagy erre lesznek a specializációk. Ha utóbbi akkor az nem lenne túl szimpatikus.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.