Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Minden, ami Unreal Engine
-
GAMEPOD.hu
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.saint
tag
Üdv A kieg Mikorra várható meg szerintetek kb mennyibe fog kerülni? El kell kezdenem összerakni rá a pénzt,igaz már vagy jó pár hónapja nem játszottam.Na majd újra nekiállok.
-
sejt
tag
Udvi
Szerintem a 3. Szulinap, es 6-12k kozott lesz, vagy 2k gem. Remelem segitettem ☺
Guild Wars 2 Desolation
-
CactuS
Arcképgyáros
Én kérdeztem fórumon többször is, de sose válaszoltak rá, hogy lesz-e gemshopos elérhetőség. A 2k gem-es ár az alapjátéknál is csak azt jelentette, hogy a deluxe változatot kaptad. Szerintem sajnos fizetős lesz a kieg, max a deluxeot lehet majd megvenni gemért.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Chabe89
addikt
válasz front3r #8610 üzenetére
Nézd nekem nem azzal van a bajom, hogy jön DLC/Expansion egy játékhoz. Ezzel nincs is semmi baj ha van benne tényleges tartalom és nem csak új haj, szemszín etc. Azon tréfálkoztam, hogy mi lenne ha már a kijönne egy gammához a DLC/Kieg és még abból is lenne alap változat meg Deluxe/Collectors Edition. Arra akartam célozni, hogy az már vicc kategória lenne. Na, de mint mondtam mind1 nem ragozom tovább.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sajnos fizetos lesz?
Azert azt megsem lehet elvarni, hogy teljesen ingyenes legyen a jatek.(#8609) Chabe89:
Azert ez nem egy olyan dolog mint mikor a jatek megjelenese elott mar lehet tudni, hogy a kivagottt tartalmat DLC-kent meg lehet majd venni pl. a legtobb Ubisoft es EA jatek eseteben. -
Chabe89
addikt
válasz #57919488 #8615 üzenetére
Azért valljuk, be nem kellet túl nagy fantázia hozzá kitalálni, hogy most hú mi lesz ebben a kiegészítőben.
Gyanítom nem mostanában pattant ki a fejükből az ötlet és lehetnek benne részek amit anno már megjelenéskor is belerakhattak volna, de mégsem. Ezt nem állíthatjuk biztosan. Ennyi erővel akkor ebben is lehet "kivágott" tartalom. Abban egyetértünk, hogy amit az EA, Uborkáék, Sega etc. csinál az gusztustalan. -
AtHoS
nagyúr
válasz Chabe89 #8614 üzenetére
Ebben az esetben mondjuk nem a Blizzard féle játékokat kellene előhozni, mert ott a megjelent CE kiegészítő nem azért kapta a CE nevet, mert választható a játékban egy másmilyen "hajszín", hanem kézzelfogható plusz van mellékelve. pl. D3 Ros CE esetében: Malthael egérpad, Keménykötéses Art Book, Így készült a játék DVD és Blu-Ray lemezes verzióban, A játék zenéje Cd-n
Digital Deluxe verzióról nem tudok mit írni, olyat nem vettem
read-only mode on the forum
-
Chabe89
addikt
-
Mosbi
csendes tag
Sziasztok!
Technikai jellegű kérdéssel fordulnék hozzátok, hát van valaki aki ért hozzá vagy van tapasztalat. Na mármost jelenleg egy g3220 proci van a gépemben és az érdekelne, hogy egy i3 4xxx proci mekkora előrelépés lenne, ha hoz egyáltalán érdemi javulást. A jelenlegi elszaladt áraknál most csak ez férne bele a költségvetésbe gépfejlesztés terén. Még annyi, hogy gtx750 vga van a gépben. A válaszokat előre is köszöntem.
üdv: Mosbi -
Ellia
addikt
Szerintem mindenképpen előrelépés lenne, de a processzor sebességére érdemes figyelni, arra érzékeny a játék.
Youtube-on nem kerestél rá még erre a processzor+vga kombóra? Lehet van videó róla (vagy hasonlóról) ami sokat elárulhat.
-
Ellia
addikt
Bár nekem AMD processzorom van a gépben ami alapórajelen 3400mhz-en fut, de elég jó a tuning potenciálja így könnyedén futja a 4000mhz-et. Ettől az emeléstől láthatóan meglódult a játék. Nincs konstans 60fps (már csak a gépem korlátai miatt se), de nagyon ritkán esik be 30 alá. LA-ban, WvW zergben igen. Ami a grafikai beállításokat illeti lényegében "full", render sampling áll native-on, illetve a character model limit/quality van high-on. Maga a játék lényegesebben jobban fut az intel megoldásain.
-
aktív tag
Sziasztok.Lenne egy kérdésem.
A jeweler szakmát húzom ez alapján. Elértem a 100-as szintet jelenleg silver ore nyersanyag kell a legjobban és ez (The Gallowfileds) alapján ezen a helyen szerzem be. A kérdésem az lenne hogy ennél a helynél ti tudtok jobbat ennek a silvernek a kifarmolására? Egy kör kb 34 silvert hoz ami nem rossz de ha van jobb hely ennél akkor vevő vagyok rá Előre is köszi[ Szerkesztve ]
Wot nick : Lanoka_
-
Chabe89
addikt
Public dungiba meg Wari,Gua,Ele a menő. Lehet nem vagyok naprakész régen játszottam már.
-
aktív tag
Köszönöm a tanácsokat.
Wot nick : Lanoka_
-
vegitossj7
addikt
Sziasztok!
Véletlenül nem tudjátok mit kezdhetnék egy max. 3 órát használt guild wars 2 accountal?Játszani sajnos nem fogok vele, eladni meg nem tehetem fel hardverapróra, azért kérdem, hogy mégis mit tehetnék vele...
Ha valaki tudna segíteni, PM-be válaszolna?
Előre is köszöntem.
Ehhez adjuk hozzá, hogy haverom is ugyanezen állásponton van, vagyis 2 account kihasználatlan.
[ Szerkesztve ]
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
neato3loco
senior tag
Tetszik ez az Elementalist!
~ Asszed mivan közbe' te vagy a sztááá'? ~ Pepsi Béla
-
KisTücsök
addikt
válasz vegitossj7 #8632 üzenetére
Miért vettétek meg?
-
vegitossj7
addikt
válasz KisTücsök #8634 üzenetére
Mert azt hittük faja lesz, de mégsem lett az.
Túl unalmas volt az egész, Nekromantát csináltam, és akkor olyan epic random questek voltak benne, mint:
-Fejd meg a tehenet.
-Gyűjtsd össze a gazt.
-Ölj meg 30 moszkítót.Itt el is vesztette varázsát, azóta rá se néztünk.
30 € oda.
Maradt az SWTOR, most is azt zúzom, sokkal jobban bejön.
[ Szerkesztve ]
-
Ellia
addikt
válasz vegitossj7 #8635 üzenetére
Mondj egy másik MMO-t ami nem "ölj meg n+1 patkányt, vagy szedj összes 10 ezt meg azt" küldetéssel indít... Itt legalább Te döntöd el, hogy ölsz, gyűjtesz vagy épen, hogy oldod meg a szíveket. Ajánlom, hogy próbáljátok meg újra, na meg legalább 80-ig vigyétek el a karaktereket.
Az SW:TOR-ban a storyt leszámítva ilyen küldetések vannak...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
30 Euro?
Akkor elrontom a kedved (bocsi) mert csak 10 Euro.http://buy.guildwars2.com/
3 ora jatek utan leirni magat az egesz jatek haaat nem is tudom az MMO-k mar csak ilyenek amugy
Sajnos eladni nem tudod mert 10 Euro-t barkinek meger vadi uj account (sajat nevhez kotheto) es lassan itt az uj kiegeszito is.
Vagyis sajnos ertektelen[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Mennyit játszottál vele?Mindegyik MMO olyan egy darabig (sok végig is sajnos). Amúgy ott a különálló PvP, ami szvsz baromi jó, meg a WvW, ami szintén.PvE-ben érdemes a sztorit (is) vinni.
szerk: 3 óra? Ennyi idő semmire nem elég egy MMO-ban. Adjatok neki még egy esélyt.
[ Szerkesztve ]
-
vegitossj7
addikt
válasz #57919488 #8637 üzenetére
Sajnos nem volt rá gempa, mikor 10 euro volt, utána tudtam csak megvenni, nem volt sehol se 28 euronál olcsóbban, és hát nagy reményekkel ültünk neki.
Wowoztam, Tera-ztam, stb.. de ennyire "unalmas" fejlődést én még sehol nem láttam.
Lehet több volt az mint 3 óra, nem tudom, azt tudom, hogy egy délután ráment.
Eladni meg akkor nem fogom, max. porosodik, bár kizárt hogy tolni fogjuk az SWTOR mellett...
Egyszerűen nem adja nekünk az egész, de még egy próbát azért tenni fogunk vele.Nem fogom itt túlságosan fényezni az SWTOR-t, de az single-ként is megállja a helyét, a GW2 meg ahogy néztük, csakis grind-ból áll.
Ha lenne egy Blade and Soul harcrendszere és egy SWTOR fejlődése, akkor tuti tolnánk.Köszöntem a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
DeltaPower
addikt
válasz vegitossj7 #8639 üzenetére
Nem te játszottál véletlen Vegitassj néven SW-n hunterrel?
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
vegitossj7
addikt
válasz DeltaPower #8640 üzenetére
Lel, nem,
Red Eclipse only szeró
A Karik:
Imp: Sugerabugera, Környezetbarát, VV'zsófi, Darkcsillam,Várodapofont.
Repun: HungarydarkMind maxos.
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
"a GW2 meg ahogy néztük, csakis grind-ból áll."
A GW2ről mindent el lehet mondani, csak pont ezt nem...
-
KisTücsök
addikt
Mondom próbálkozz be a personal storyval. Meg aztán a WvW-vel és a PvP-vel is. Csak a szívecskés meg a random eventek (amiknek a fele azért elég jó, főleg az összetettebbek, de ez sem néhány óra játék után fog átjönni) alapján botorság otthagyni.
-
törölt tag
Amit unalmasnak talaltal az szandekosan van igy hiszen a kezdoknek is meg kell ismerni a dolgok menetet.
Az a gond, hogy meg nagyon keveset lattal a jatekbol es nem tudod mi var majd rad kesobb.
Nincs havidij es a jatekot meg mar megvetted. En azt mondom, hogy elfer SWTOR mellett is.(Nekem a WoW megy mellette + majd kesobb TESO is ujra )
Szamomra a PvP resze veri az osszes MMO-t de ez nyilvan szubjektiv ugye.
A harcrendszere meglehetosen jo es ugymond a balance mondhatni 1v1-re is eletkepes, ez a legtobb MMO-nak a mai napig elerhetetlen cel (ennek van egy oka is ami szembe megy a tobbi MMO-val) . -
ViharVadász
őstag
Amikor megvettem a játékot, az első órákba én is megijedtem, hogy eléggé unalmasnak tűnik eleinte a játék. Aztán ahogy folytattam a kalandot, úgy egyre inkább beszippantott a játék. Adni kell az MMO játékoknak időt (így a Guild Wars 2-nek is), mert az MMO játékok elején általában mindegyik ilyen küldetésekből épül fel, és a későbbiekben lesznek olyanok, amikre azt mondod, hogy na így már tetszik. Sok MMO játékkal játszottam már, de az, hogy "a GW2 meg ahogy néztük, csakis grind-ból áll." - szöveg picikét megmosolyogtatott.
[ Szerkesztve ]
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
vegitossj7
addikt
válasz #57919488 #8644 üzenetére
Sajnos sosem voltam PvP-s, Wow-ban még úgy-ahogy Arénáztam, de sosem izgatott igazából.
PvP-re ott a Bf3(#8642) ProEvoFan: Akkor nekünk eltérő definíciónk van a grind-ről. (Dynamic events)
(#8645) BirkaZoli : Ha egy MMO nem fog meg még az elején, akkor később sem lesz jó, tapasztalat....
Lényegében nem azt mondom, hogy totál felejtős a játék, van benne 1-2 dolog ami jobban tetszik mint a társaiban, de egyszerűen a fejlődés és komolytalansága miatt nem ér fel a vetélytársakkal.
SZERINTEM.[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
válasz vegitossj7 #8646 üzenetére
Évek óta mmo-val játszom és azt kell mondjam, hogy itt a legjobb a fejlődés. Igaz első karival kicsit lassú, de nem érzem azt, hogy rám van erőltetve kismilló quest és ölj le xy mobot...Amúgy meg ha max 3 órát játszottál vele, miért írsz ekkora butaságokat?
-
vegitossj7
addikt
válasz BoneDragon #8647 üzenetére
Rendben.
Lvl 18-ra húztam fel, 2 karit, lehet több volt mint 3 óra.
Azt hittem jobb a másik kaszt, de ugyanazok a questek.
Szépen ki van írva, hogy ölj meg 60 vakondot, meg gyüjtsd be 50 pollent lvl 4-en. Nekem ez grind.
[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
válasz vegitossj7 #8648 üzenetére
Szerintem míg felhúztam a karit összesen nem öltem annyi vakondot.
Más mmo-ba minden kasztnál mások a questek? Látom csak a hülyeségeket tudod összehordani, kár folytatni ezt a beszélgetést. -
DeltaPower
addikt
válasz BoneDragon #8649 üzenetére
Pl. norn kezdőn kapásból van ölős, gyűjtögetős, védelmezős, rohangálós és logikai-rejtvényes event is.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest