Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
-
GAMEPOD.hu
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirjak
aktív tag
Sehol senki ?
A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T
-
Ellia
addikt
Nem, nem volt kár. A játék remek szórakozást nyújt attól függetlenül, hogy vannak hozzám hasonló emberek akik már "mindent" vagy "szinte mindent" láttak, bele toltak több száz - ezer órát (én kb ~2500-at), így inkább már csak az új kontentre térünk vissza. Na meg majd a kiegészítőre megint egy jó időre.
Klán ügyileg próbálkozz szerintem a Variance-al. Piken Square az anya szerver, ha szeretnél wvw-ni, de, ha nem akkor tök mindegy hol vagy.
-
Brian_GT
őstag
De, csak szerintem sokan kevesebbet tudnak lenni, mint régebben. Meg ahogy Ellia is írta, akik anno tolták azok már csak mindig végcontent miatt vannak újra és újra... én jelenleg is játszom ,mert én meg az a verzió vagyok, aki anno megvette, aztán nem lett idő vele játszani.
Most amikor időm engedi húzom benne a karikat, meg haladgatok... kiegem nekem még nincs, de majd idővel az is. Amúgy VAR-ban engem is megtalálsz
[ Szerkesztve ]
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Kolbi_30
őstag
Elég kiábrándító amúgy az egész...most meg az uj season pvpben..platinából épp most fogok visszaesni bronzba..mert a sok retardált meg sem próbál játszani..persze a remek anet max 2 fő premadet enged most..nehogy élvezhető legyen a játék..amugy meg szetbasz az ideg a rendpm retardáltaktól..
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
Brian_GT
őstag
Elég nagy klánnak mondható, legnagyobbak közül az egyik legjobb tudomásom szerint. Aktivitást annyira tudom mérni amit én látok ha fent vagyok. Ott mindig pörög a chat és mennek emberek jobbra-balra, nyilván attól függ épp ki hol tart a karival.
Engem talán ezen a néven találsz meg, mint itt pron, de ilyennel inkább keress meg privátban, azt lebeszéljük ott. Elég random mikor tudok játszani, de igyekszem játszogatni, mint írtam.- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
DeltaPower
addikt
-
Kolbi_30
őstag
válasz DeltaPower #9513 üzenetére
condi warriorok, trapper dragonhunter meg bunker ele.
-
DeltaPower
addikt
-
Kolbi_30
őstag
válasz DeltaPower #9515 üzenetére
Most már nincs premade MAx csak 2 fős premade lehet...a maradék úgyis elbassza..
-
DeltaPower
addikt
válasz Kolbi_30 #9516 üzenetére
2 fő elég, foresten vagy legacyn ha bejön ellenfélnek 2 reaper premadeben akkor az a meccs 80%-ban bukó, főleg ha van mellettük healer. Strongholdon még healer se kell.
Azért teszek egy próbát, hátha a mostani szezon élhetőbb lesz, kösz az infókat."Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
Haver évek óta nem tolja már és megadta az accountját, hogy vigyek róla amit csak akarok.
Ugye anet nem fogja valami illegál kereskedelemnek gondolni, ha átpostázok minden zsét és matit az én accomra?Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
scott_free
senior tag
bár elég kihalt a topik, de hátha valakit érdekel még:
eladó ÚJ Steelseries Sensei [RAW] Guild Wars 2 egér + egérpad
-
KisTücsök
addikt
Kaptam valami sheriff cuccot. Csak ennyi rémlik. Sheriff jelvény volt, meg a nevében is benne volt. Gugli nem segített, és a cuccaim között sem találom. Ez mi?
-
Lmh
őstag
válasz KisTücsök #9523 üzenetére
Szerintem az új Living story jele volt csak Nem ilyen élénkzöld volt az a csillag?
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
3.Aragorn
addikt
Üdv, új vagyok a GW 2-ben, sőt, úgy az egész mmorpg témában. Az európai szerverek közül melyik a javasolt? Nem gondoltam h ennyi van.
-
Ellia
addikt
-
Fl3x
aktív tag
Sziasztok,
jelenleg is aktiv jatekos esetleg valamelyik nap TS-en keresztul nem vallalna egy kis gyorstalpalot? Most vagyok 45 eddig eljatszogattam, de azert mar eleg sok kerdes elojott es egyszerubbnek ereznem igy, minthogy minden kiguglizgassak vagy leirkaljak. Akinek ez nem okozna tul nagy problemat PM-ben jelezze
Elore is nagyon szepen koszonom a segitseget!
Udv.: Fl3x
" Nem az számít mekkorát ütsz, hanem hogy hány ütést állsz ki mikor talpon kell maradni!"
-
Alcsi69
senior tag
Sziasztok!
Egyszerűen nem tudok rájönni, hogy mi lehet a baj. Elindítom a játékot, bejelentkezek, rányomok a Play-re és semmi. Nem nyílik meg a játék, sőt még a task manager-ben sincs ott, hogy bármi történne vele. Reinstall, repair, gép restart, run as adminsitrator... Már nem tudom hogy mit próbálhatnék meg. És az a vicces hogy kb 3 napja még működött
-
DieHard
senior tag
Szevasztok! Keresek félig-meddig magyar guildet. Főleg PVE-zni van kis időm. Ismét elővettem a játékot, jópár év kihagyás után.
-
Ellia
addikt
-
EneMy84
tag
Sziasztok.
Találkozott már valaki ilyen hibával.? your guild wars 2 account has been suspended for an account issue.
Nem értem hogy mi a f...sz akarnak amikor minden rendben volt eddig. HA segítség akkor a kieget a G2A.com oldalon vettem . kb 1 hónapja nem játszatom és ma indítani akartam és ez fogadott .Mit tegyek mi a baj?
Válaszokat előre is köszönöm.
"To achieve Victory we must. Massour forces at the hud out all power & Movement the enemy's 'centter of gravity "Von clousewitz"
-
Submarine
senior tag
válasz EneMy84 #9538 üzenetére
Hali! Ha nem játszottál vele már egy hónapja, fogalmam sincs. Olyat már hallottam, hogy egy srác otthagyta a necroját Arah előtt, elment fürödni, mire visszajött 3 napi felfüggesztést kapott botolás miatt..Először agyfa.zt kapott, de aztán rájött hogy legalább kialudja magát rendesen..
Elmondásod alapján nálad ez nem játszik. Ha a vétellel lenne gond, sztem szó nélkül törölnék az accot. Emilt nem kaptál? Ha nem írták meg miért és meddig, én rákérdeznék a zupportnál.Egyébként én is egy "félig-meddig" aktív magyar guildben vagyok, 5-6-an vagyunk akik aktívak, de most nyáron, még ez sem annyira igaz..
[ Szerkesztve ]
-
EneMy84
tag
Köszönöm a válaszokat . Van valaki aki tudna segíteni a kommunikációban a supportal?
"To achieve Victory we must. Massour forces at the hud out all power & Movement the enemy's 'centter of gravity "Von clousewitz"
-
DeltaPower
addikt
válasz EneMy84 #9538 üzenetére
G2A-ról vásárolt kulcsokkal megesik, hogy letiltják, mivel az egy nem hivatalos viszonteladó, és elég gyanús módszerekkel szerzi be a kulcsokat. (A szóbeszéd szerint lopott hitelkártya-adatokkal fizetnek a kiadóknak, ilyenkor ha a kártya tulajdonosa visszavonja a fizetést, a kiadó letiltja a kódot)
Az accountod valószínűleg nem kapod vissza csak ha egy normálisan (anet-től vagy hivatalos partnertől) vásárolt kulccsal megint aktiválod. A letiltott accountért kifizetett pénzt a G2A-n lehet követelni.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
hunvarlan
aktív tag
Valaki tudna segíteni hogy találjak egy aktív magyar klánt általában hétköznap vagyok aktív 29es szinten vagyok most jelenleg hétvégén is vagyok de akkor wow van előtérben a raidek miatt. A Másik látom hogy a Piken Square szerveren van a magyarok többsége oda hogy tudok átmenni? Mert csak guest-et enged még karit sem enged ott indítani.
[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
Szerintem rohadtul nincs már értelmesen, aktívan működő magyar guild, de meg lehet próbálni
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
törölt tag
Kedd este jön a bejelentés az új expansion-ról.
-
Roland861010
addikt
Szevasztok
Több évnyi kihagyás után vissza szeretnék térni de ha elindítom a játékot akkor egyből a karakter készítőbe rak.
Sajnos a régi accountom nincs már meg szóval kezdhetek mindent előről.
A szerver választáshoz kell a kieg is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest