Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
-
GAMEPOD.hu
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
2012.-ben hány hasonló grafikájú MMO volt?
Nem kötözködés, csak azért a kiadási dátumokat hajlamos elfelejteni az ember. Archage is nagyon szép, a tengeri részek baromi jók és nagyon jól kidolgozottak (hajózás, búvárkodás), szebb, mint bármelyik másik MMO, csak maga a játék szar, de az másik téma. CPU limit abban is van amúgy, ez valami MMO betegség lehet, hogy a sok szerveroldali számítás miatt nem lehet a kliens oldalon párhozamosítani vagy nem tudom.
Más: 64 bites kliens remélem megváltás lesz, nekem a kieg óta baromi sokat crashel. (vagy csak nem szereti ezt a képernyő felbontást)
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz DeltaPower #9247 üzenetére
Én meguntam a napi többszöri lefagyásokat, így feltettem....éééééés, ezóta egyszer sem volt problémám.
[ Szerkesztve ]
-
fubenalvo
csendes tag
Kedves itteni GW rajongók! Titeket is szeretnélek invitálni a november utolsó hétvégéjén tartandó magyar játékosokat összefogó apró mókázós eventünkre. Ne a nyereményért gyertek, legyen igazán fun!
Bővebb információ itt: Event információk -
Sonic*
aktív tag
Hello, kéne egy kis help
Le akarom szedni a játékot, de olyan csigalassan jön, hogy az valami észbontó. Ingadozik 5mpbs és 2kbps között, folyamatosan, holott minden más letöltés amúgy simán megy 10mbps+-al. Ötlet?
Majd kiderül..vagy beborul!
-
CactuS
Arcképgyáros
Idővel megindul. Ha patch van éppen és sokan töltik, akkor lassú lehet. Egyébként ugye rengeteg file-t szed le, amit egyből be is gw2.dat-ba.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
MZsoltee
veterán
Sziasztok!
Honnan érdemes megvenni a kieget?
Ez jó árnak számít:[link]A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
DeltaPower
addikt
-
Fl3x
aktív tag
válasz MZsoltee #9256 üzenetére
Szia,
én innen nem venném a helyedben, már volt itt vkinek problémája ilyen netes, nem hivatalos dologból. CD Galaxist javasolnám, a hivatalos GW2 oldat vagy esetleg EZT a PH-s kollégát, én tőle vettem és hibátlanul meg és működik
" Nem az számít mekkorát ütsz, hanem hogy hány ütést állsz ki mikor talpon kell maradni!"
-
Ellia
addikt
Ok a hivatalos viszonteladok, mashonnan en nem vennek.
-
Sonic*
aktív tag
Érdekes egy játék ez. A questek ugyanazok, ölj meg x darabot, csak nincs megadva mennyit, de lényegében ugyanaz. Az XP nagyon kevés, mindent megcsináltam a környéken, elmentem ezekhez a vistákhoz is, de 2-3 szinttel a következő küldi alatt vagyok, úgy, hogy mindent megcsináltam
[ Szerkesztve ]
-
Sonic*
aktív tag
válasz Bandi8bácsi #9262 üzenetére
Azt értem, de ha mindent felfedeztem, és csak lvl 5 vagyok, a küldi meg lvl7 akkor mit csináljak?
-
Submarine
senior tag
Hali!
Mondjuk eventek...?
Sztem nem voltál elég figyelmes, mert nincs gond a szintezéssel.
Viszont gyerekekkel sem hógolyóztál még, meg a repedéseket sem dugaszoltad még be..
Ha meg nem tetszik, hagyd a csába..
Nekem az első karimat kb 2 hét volt felhúzni 80-ra, napi 2-3 óra játékkal. Más játékhoz képest az semmi volt.[ Szerkesztve ]
-
Bandi8bácsi
tag
4 év alatt egy rahedli karit felszinteztem. Sosem kerültem olyan helyzetbe, hogy elfogytak volna a teljesíthető szívek, vagy, hogy ne tudtam volna tovább fejlődni. Nem is értem egyeseknek, hogy sikerül ilyesmi
-
Submarine
senior tag
válasz Kolbi_30 #9261 üzenetére
Free-ben asszem lvl 30-ig nem engedi be a terület fővárosába sem, meg nagyobb szintű területre sem.
Pedig volt egy kis romantikája mikor lvl10-es karival Frostgorge Soundba repesztettem, hogy majd champ trainezek.. sikerült, de nem jött be, mert alig kaptam xp-t a zergben..Csináltam egy free accot is, hogy kipróbáljam a warrit..(az maradt ki eddig)
Háát elég szívás úgy a játék..[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
-
Ellia
addikt
A teljes kezdő térképekkel (1-15-ös szint) a personal storyval és néhány útközben véletlenszerűen talált eventel lazán hozható a lvl13-15-ös szint.
Amúgy abban igazad van, hogy a szívek lényegében hagyományos ölj meg/szedd össze...stb questek alapjait hasznosítja, csak itt a csavar benne, hogy általában 3-4 féle képen is meg tudod oldani és vegyítheted ezeket - így jócskán nagyobb szabadságot enged.
-
TTomax
félisten
Nem jó felé mész,és ne csak questeket hanem eventeket is csinálj.Egyébként ha +két szintes küldi nem megy akkor nem ártana esetleg a gearden javítani kicsit,illetve beszerezni azt ami még rajtad sincs.Gyanitom se sisak se vállpáncél nincs rajtad.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
mqm
senior tag
Nekem kínszenvedés volt a leveling.. Ameddig rá nem leltem az agyatlan Zerg WvW örömeire! Onnantól kezdve gyorsan ment ,és ha már megvan a main 80-as kb semmibe nem tart újabb karaktereket húzni hála a tome of knowledge-nek.. Viszont ehez kell a fullos játék. Vedd meg szerintem ,hogy könyebb dolgod legyen!
Szerk.: Van 2 altom ami már 80-as úgy ,hogy max pvp lobby-ig mentem velük.. :| Kár hogy nincs több időm a játékra.
[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
Pláne azért számít rossz árnak amit linkeltél,mert az az alap játékés az már ingyenes
Ha ilyen oldalról vásárolsz, akkor egy nagy semmit fogsz kapni. Azért meg még az 1USD is sok szerintem.
Magyar bolt, dobozosan, vagy hivatalos anet. Én konzolvilag.hu-ról vettem, még posztert is kaptam és tök jó fejek.Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Submarine
senior tag
Legalább kipróbáltad, te érzed.
Mondjuk mikor lvl5-nél panaszkodtál, már akkor nem sok jövőt jósoltam neked a cuccal.
Nekem az a kb. első óra szájtátva telt lvl 5-ig, és észre sem vettem. Bár nekem könnyű volt, én felfedező típus vagyok.
A WoW hangulatát megértem, volt hozzá szerencsém (nem az eredetihez). Amúgy.. nem összehasonlítható a kettő. Az AION-ról tudnék még mesélni, de az igazi önszadistáknak való (nem, nem mazochista, direkt van így írva).
De lefogadom, nem új karit indítasz.. sztem neked legfőképp "újrakezdeni" nincs semmi kedved (legalábbis nem magyaráztad - ez jött le). -
Dijon Libra
csendes tag
válasz Submarine #9279 üzenetére
Üdvözlet!
Nekem is hasonló reakcióm volt mikor először Tyria földjére tettem a lábaimat.
Nagyon tetszik, hogy állandóan van mit felfedezni. Egy susnyával benőtt barlangbejárat aminek a belsejében egy rejtélyes, mágikus pecsétet találok a falon. Egy apró üreg a földben amibe le ugorva egy mesebeli lagúnában találom magam.Tegnap este ellátogattam egy őrposzthoz aminek védőfalainak magassága akkora volt mintha kb. 6 érett Nord férfi állna egymás vállaira. Beszélgetek a Traidig post-os csókával, próbálok minél jobb árakat kialkudni az eladandó alapanyagaimért, amikor egy két tenyérnyi nagyságú szikla fal darab csapódik a hátamnak ami földre is terített kapásból. A Traidig post-os figura bezárja a tranzakciónkat és űvöltve rohan egy hatalmas, behemót, húsz méteres troll felé, aki éppen akkor verte szét az Őrposzt védőfalait darabjaira, amin kapásból elkezdtek beözönleni a fertőzött élőhalottak. Én csak álltam lefagyva, körülöttem mindenki üvöltözik és próbálja kiszorítani a támadást a posztból. Először köpni-nyelni nem tudtam, mert ilyet életszerű, random jelenetet még sehol nem tapasztaltam. Felocsúdva az ámulatból, előkaptam tőreimet és a páncél javító fickó segítségére siettem aki egyszerre három élőhalottak küzdött. Cirka tizenöt perc leforgása alatt vissza vertük a támadást, útközben érkezett pár kalandozó akikkel vállvetve harcoltunk, hogy ismét használható legyen a traiding post és a páncél javító. Ez tegnap este történt és ez az esemény után döntöttem el, hogy ma megveszem a Guild Wars 2-t.
[ Szerkesztve ]
-
Ellia
addikt
válasz Dijon Libra #9281 üzenetére
Udv Tyriaban! Sok hasonlo élményt meg ha valami nem tiszta kérdezz nyugodtan.
-
Submarine
senior tag
válasz Dijon Libra #9281 üzenetére
És nagyon sok ilyen varázslat van még benne, annyit elárulhatok..
Üdv a klubban!
Jobban nem is lehetne leírni, ennek a játéknak konkrétan ez a mágiája, és ami a talán a hibája is.
Ugyanis törvényszerűen véget ér - a már mindent láttál - rész után, mivel nem lehet végtelen.
De az azért messzebb van. És részemről a szerelem megmaradt, nekem annyira nem létszükséglet a "mindig az új kell". Bár még én sem láttam mindent 3 év után, plusz a kieggel meg pláne.[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Hát, ez szerintem megszokás kérdése. Én Pár év GW2 után néztem vissza Wowba, de igazából már ott elakadtam az első harcnál, hogy mi az, hogy a mozgás megszakítja a skilleket?
Bennem volt, hogy felzárkózom, Garrizonos housing bejön, a pokemonos pet battle is (Cata óta nem toltam) de a többit nem bírtam lenyelni.
Sok sikert a wowban, de ha gondolod nézz néha vissza. Jövő szeptemberi Legion kieg még messze van.
[ Szerkesztve ]
-
Dijon Libra
csendes tag
Hát rögtön volna itt valami. Sajnos fogyatékosságomnak köszönhetően, a két accountom közül (amit el is felejtettem, hogy két email címem is be van regisztrálva) arra vettem meg a játékot amit még nem is használtam soha. Pedig már van egy lvl40-es karakterem akinek a free accomal egyengettem idáig az útját. Miután lilára vertem a fejemet a falba a hülyeségem miatt és írok a supportnak, szerintetek létezik, hogy a free acountomról áttranszferálható legyen az üres full acra?
[ Szerkesztve ]
-
Ellia
addikt
válasz Dijon Libra #9285 üzenetére
Az ilyeneknek a legkisebb az esélye, de még csak lvl 40-en vagy, és nem x számú 80-as karaktered van rajta, szóval szerintem kezd újra, nem lassú a szintezés ellenben új játékosként hihetetlenül élvezetes tud lenni
-
Dijon Libra
csendes tag
Csudába, pedig már három megye 100%-ig fel lett fedezve. Sebaj neki futottam ismét az élet legelejéről. Köszi a választ!
És ezúttal szeretném felhívni a figyelmet, hogyha esetleg valaki más is pont most kezdi a kalandozást és van kedve brigantiba verődni, az szóljon rám és én akkor örülni fogok. Libra.4813Maradok tisztelettel: Dijon Libra
[ Szerkesztve ]
-
Kolbi_30
őstag
A WoWban mi hangulatos? a mar 5 éve is szar grafika? a kb 0 tortenet? vagy a vegtelen napikveszt es repufarm? Licsking utan fejeztem be, mert a cata beta mar nem tetszett..a vegtelen egyszerusitesek miatt.
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
Submarine
senior tag
válasz Kolbi_30 #9289 üzenetére
Csak az alaphangulatára értettem.
Az igenis meg van. Főleg hogy az "öregeknek" így vagy úgy de az az első mmo-ja.
Olyan ez mint a szüzesség elvesztése..
Amúgy is ezzel szoktak érvelni a wow-hoz ragaszkodók, csak az nem jut eszükbe, hogy pont emiatt egy másik mmo már sosem hozhatja vissza ugyanazt az érzést.
Hiszen már elmúlt, utána vagy. Ugyanaz a varázs nem lehet újra. Másik viszont igen.
Tádáám -
CactuS
Arcképgyáros
válasz Submarine #9290 üzenetére
Az "öregeknek" az everquest vagy a dark age of camelot volt az első. Talán pont azért, mert nekem nem a wow volt az első és közben el-el kalandoztam, nem tekintem alapnak azt, hogy folyamatosan tekerjek az aktuális legjobb gearért.
Aki nem tolt le vele 3-4 évet legalább aktív raiderként, az nem tudja milyen volt régen, így valószínűleg ők az új rendszert szokták meg és nem fogja el őket a "régen minden jobb volt" érzés.
-
DeltaPower
addikt
Wowban engem már csak a társaság tart ott. Ha az egész wow klánom átjönne gw-re, egy percig se sajnálnám otthagyni, pedig 5 évet letoltam, ebből 3-at aktív raideléssel.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz DeltaPower #9293 üzenetére
Igen a társaság nagy vonzerő. Nálunk sajnos egy ideje már szétszéledt a társaság. Egyik része maradt a wowban, a többiek mindenfelé vagy semerre.
Igazából a mostani guildben sem találom/találjuk a helyünket. Mondjuk ez valahol várható is volt. Azok akik már 5-10 éve együtt játszanak - és napi szinten találkoznak/beszélgetnek élőszóban - nehezen illeszkednek be egy új társaságba.
Amúgy mindenki nagyon rá van kattanva az XP szerzésre? Én vagyok az egyedüli, aki nem érzi szükségét annak, hogy szétgrindoljam - szép magyar szó - az agyamat, hogy elérjem a mastery lvl 161-et?
Láttam, hogy vannak akik órákig CoF-ot farmolják, vagy a veteran spidereket az új területen, de valahogy nem értem hova ez a sietség.
-
Dronte
aktív tag
Halihó!
Honnan érdemes GW2 HoT-t venni? G2A nem nagyon ajánlott, ugye? Sajnos túlságosan belejöttem az ingyenes verzióba, és mostmár szükségét érzem hogy full accountom legyen (elég ügyesen megcsinálták)
-
Yllgrim
őstag
Onnan 1-1 a szoras, elsore jo v rossz, nekem jo jott egybol, masnak masodjara (csereltek) lett jo kodja. Szoval a bevalt helyedrol vedd
[ Szerkesztve ]
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest