Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
swado
tag
válasz eLit-MiLan #29249 üzenetére
Ez nekem is meglepetés, ennyit arról hogy csökkenni fog az ára.
Matisz77 Így viszont a 770 SLI lehet a jó döntés. Ha 780Ti lemenne 150k-ra újonnan akkor megint lehetett volna gondolkodni. Én egyébként erre számítottam: 980 - 200k, 870ti - 150k, 970 - 140k, és így tovább 770 - 70k.
Folding@Hungary (Team Number: 43299) http://folding.stanford.edu
-
vati182
aktív tag
Sziasztok
lenne egy olyan probléma nem tudom merre írjak pontosan, már csomó minden próbáltunk de nem tudjuk mi lehet a hiba
Gigabyte GTX 770 2gb vga
fx-8350 proci
Ashrock 970 pro3 rev 2.0
8GB DDR3 (2x4GB)
OCZ vertex 460 120GB
xfx pro 750W core edition 80+A gép különböző játékoknál, meg egyéb szituációkban néha csak youtube-nál lefagy meg sokszor újraindításnál is, és különböző esetekben jön el memóriát már kicseréltem teljesen másnak a 8GB memóriájára szóval azt nincsen értelme tesztelgetnem, táp is lett cserélve ezelőtti tápnál kezdte el, ugy gondoltam a feszültség nem elég nagy amit az előző táp le tud adni 12v-on de hát van újabb táp és még mindig fent áll a jelenség van hogy nagyon sűrűn kifagy a gép van h ritkábban de össze vissza ingadozik jön egy brrrr hang aztán annyi, de tljesen különböző esetekben
Procin artic cooling freezer hűtő van szóval az max 45 fokig megy fel szóval az nem magas
VGA az meg játék közben 70 fok volt maximumTehát nem tudom mi lehet a probléma valami segítség valami ötlet vagy melyik forum részbe írjak ez ügyben?
Most hoznak majd egy gtx 680-at hogy azzal kipróbáljam fagy e a gép nem tudom az jü e tesztnek mert így akár ugyan úgy lehet hibás az alaplap is meg a vga is vagy lehet egyik sem csak összeférhetetlenség lép fel?
-
vati182
aktív tag
-
vati182
aktív tag
-
roland091
senior tag
Sziasztok !
Két kártya között gondolkodom Gainward GeForce 760GTX Phantom 2048MB és a sima Gainward GeForce 760GTX , és arra lennék kíváncsi h a Phantom meg éri e azt a 10e Ft felárat ?Előre is köszönöm!
-
swado
tag
válasz roland091 #29264 üzenetére
Én a 770-nél nézegettem Phantom-ot, de mindenhol azt írták, hogy a speiális kialakítás ellenére nem túl halk, és nem is nyújt plusz hűtés teljesítményt a többihez képest. Nem rossz, csak van nála jobb. Persze ezek 770-ek voltak. Lehet hogy 760-ra pont optimális.............Na, most sokat segítettem.
[ Szerkesztve ]
-
asus1
aktív tag
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Sokat gondolkodtam 770 vagy 280X legyen.
A 770 re hajlok, mi a vèlemènyetek egy Gigabyte 770 ről? Hűtès, teljesìtmèny?
Mennyire lesz kevès 2GB a jövőre nèzve mondjuk GTA 5?
[ Szerkesztve ]
-
joysefke
veterán
válasz cyberkind #20571 üzenetére
Ehh, kicsit elfogult a kommented, ráadásul almát hasonlítasz körtéhez.
Több GPU-s rendszerrel mindig csak a szívás van ez evidens, a 5/6-os szériával pedig több GPUs rendszerben tényleg volt többletszívás az NV-hez képest is (frametime lag), szóval jól kifogtad, de a 6990 vs 580 driver összehasonlítás ettől függetlenül nem fair, az a 6970 vs 580 vagy 6990 vs 590 lett volna...
Nekem az elmúlt időben volt 270X-em és 660OC-m is, és csodák csodája mindkettő szépen és jól ment, de az NV-vel volt egy "aprócska" driver inkompatibilitási probléma (A TV-m EDID infóját valahogy rosszul értelmezi) ezért lett az AMD.
Stabilitás és driver ügyben teljesen meg vagyok elégedve vele, bár én az a user vagyok, aki kerüli a mindenféle problémás szituációkat:
-kizárólag WHQL drivert használok
-a WHQL drivert is csak akkor frissítem, amikor már kinnt van egy ideje
-véletlenül sem használok CF rendszert
-A játékok amikkel játszom általában legalább fél évesek, egrészt az ár miatt, másrészt addigra a bugokat többnyire kigyomláljákNa ezen felhasználási szokások mellett tökéletesen meg vagyok elégedve az AMD-vel, sőtt nem csak most hanem úgy általában nem voltak driver problémáim (9600XT-HD4830-270X), bár igaz ami igez, NV-vel sem nagyon (TNT2M64-6600GT-660OC)
J.
-
asus1
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy palit gtx 670 referencia kártya elég hangos és visító hangot ad ki a ventilátora.
Ilyen okkal lehetne garanciáztatni? Szerintem ezt a süvítő, visító hangot nem kéne neki csinálnia.(nem a szélzaj az) -
asus1
aktív tag
válasz BomiBoogie #29275 üzenetére
Alapjáraton ezt nem lehet hallani, csak ahogyan egyre jobban pörög a venti.
-
asus1
aktív tag
válasz BomiBoogie #29277 üzenetére
Feltöltök egy videót a youtube-ra, ott megtudom mutatni.
-
asus1
aktív tag
válasz BomiBoogie #29277 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=9cofbFH2wtM&list=UULUXvwRrKL-FET2SFiIzWDg
Nem tudom mennyire lehet hallani, ha nem lehet nagyon, akkor megpróbálok egy jobb minőségű videót csinálni.
-
swado
tag
Nekem egy ventin (nem vga) ültek egy hónapot. Gondolom ők csak tovább küldik.
Amúgy nem mára ígérték az NV új chip-jének (970, 980) a bemutatását? Nem a forgalmazást, csak hogy na akkor hivatalosan is kész van.
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
-
swado
tag
válasz shteer #29288 üzenetére
Ha igaz amit írtak, akkor abszolút papírforma szerű váltás jön. Én mondjuk nagyon húznám a szám egy 760-at lecserélni 970-re, már csak a durva kezdő árazás miatt is.
Végre meg van, hol láttam a mai dátumot: [link]
[ Szerkesztve ]
-
ooooobi
senior tag
Múlthéten berendeltem egy msi 770 Twin Frozr Gaminget, ma ért ide. Aszem mostantól inkább játszom és nem nézegetem az árakat, nehogy felidegeljen.
Mindenesetre kíváncsi vagyok mekkora ugrás lesz a kis 6850em után.[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
flymi
addikt
válasz BomiBoogie #29291 üzenetére
Hát nem tom... Ha most vennék egyet és két hét múlva egy tízessel olcsóbb lenne, engem biztos megütne a guta!
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
joysefke
veterán
Használtan kell venni, akkor ha gyorsan ki akarsz ugrani belőle, aránylag kissebb buktával teheted meg.
Nagyon kiváncsi vagyok mit hoz a Maxwell a felső-középkategóriában. Ha a 750ti teljesítményét ki lehet vetíteni a paletta tetejére, akkor igen ütős kártyákra lehet kilátás. Na az pár hónap alatt lenyomná a jelenlegi széria árát..
Bár mondjuk valszeg belelóg a kezem a bilibe és az újabban szokásos +15% plusszokat kapjuk..
J.
[ Szerkesztve ]
-
joysefke
veterán
válasz BomiBoogie #29295 üzenetére
Hát jah, akkor mindkét oldalon el lehet játszani a 7970 -> 680 -> 7970GHz-OC játszmát...
[ Szerkesztve ]
-
swado
tag
válasz BomiBoogie #29295 üzenetére
Kivételesen én most ennek a változatnak drukkolok. Tessék szépen lenyomni a 700-as széria árát, úgy hogy ne legyen nagy lemaradása a 900-hoz képest.
-
DokiBaxxi
őstag
Remélem jó helyre teszem fel a kérdést, erre külön topicot nem nagyon találtam, de a bizt. kevéért offba rakom.
Szóval ShadowPlay-el kapcsolatban lenne egy kérdésem, mégpedig, hogy hogyan tudom megcsinálni, hogy szétválasszam mondjuk a zenét, a TS hangokat, meg a játék hangjait? Ugyanis elég zavaró, hogy, ha felveszek valamit, abban minden hang egybe van ömlesztve, és jó lenne szétszedni már csak videózás (YT) miatt is. Van Virtual Audio Cable programom is, valakinek van vmi ötlete?
[ Szerkesztve ]
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
regener
veterán
válasz DokiBaxxi #29298 üzenetére
Nekem ezmiatt a DFX Audio Enchancer van fent és a TS pedig a hangkártya ki és bemenetére van állítva, a játék meg magától a DFX-en szól (mintha külön eszköz lenne) amit pedig a ShadowPlay felvesz. Tehát csak a játékhangot veszi mostmár hiába TS-ezek mellette
-
DokiBaxxi
őstag
válasz regener #29299 üzenetére
Igen ám, csak nekem ugye úgy kéne, hogy felvegye a játékhangot is meg a ts és mikrofon hangját is, és ezt opcionálisan ki tudjam vágni a videóból. Tehát mondjuk tudjak tutorialt is készíteni (gameplay+mikrofon), illetve tudjak olyat is csinálni, hogy megyek haverokkal, ts-en beszélünk, és felveszem a játékmenetet, de csak a játék hangja hallatszik, a ts-é nem. Na ezt hogyan?
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PlayStation 4
- Milyen processzort vegyek?
- Overwatch 2
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest