Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
van egy msi gtx 770 lightning-om. az a baj hogy a monitor képe néha rángatózik oldal irányba illetve bizonyos játékoknál elmegy a kép pár másodpercre. akkor ez monitor vagy vg a hiba?
ilyen adatokat mértem [link]Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
St0keR
tag
válasz marec1122 #28551 üzenetére
Nem sok kicsit a VDDC felvétel ? nekem még 20at se nagyon haladja meg pedig gtx 760 om van.
Alaplap:ASUS M5A97 EVO R2.0 Processzor:FX 8350+Cooler Master Hyper 212 EVO Memória:Kingston HyperX 2x4Gb SSD: Samsung 840EVO 120Gb Vinyó:WD Blue 1TB Táp:Cooler Master GX 550W Gépház: Cooler Master k380 Monitor:BenQ GW2255+GW2265 Headset:Genius Cavimanus 7.1
-
Archeres
tag
GTX 760 Hawk-ról mi a véleményetek? Mennyire tunningbarát?
-
Bjørgersson
félisten
válasz Archeres #28554 üzenetére
Lévén Hawkról van szó, valószínűleg nagyon az.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
Inkább a körítésre gondoltam elsősorban.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Archeres #28554 üzenetére
A tesztekben azért válogatott példányok szerepelnek.
A tuning mindig az adott kártyától függ.
Nekem is HAWK van, az a plusz benne, hogy gyárilag 1111 MHz a core clock, ami azért korrekt.
Nekem pl. nem egy nagy tuningbajnok, de ez nem is garantálható, szóval nincs ezzel gond.
-
Lord Myn
senior tag
Szia,
Nekem 3 kijelző van rákötve a GTX760-ra és Ivy-s i5-m van, csak az a probléma, hogy a középső kijelző nem Full HD, csak SXGA, bár lehet rá lehet erőltetni a Full HD felbontást GPU scaling-vel. Mit kellene megnézni, ha így működik?
"War does not determine who is right - only who is left."
-
Archeres
tag
válasz BomiBoogie #28559 üzenetére
Á értem, a kötlségvetéstől, meg a lelkiismeretemtől függ, de vagy a hawk lesz a 760-ból vagy egy asus 770 csak az egy 20-assal drágább.
-
embe
nagyúr
válasz BomiBoogie #28559 üzenetére
Ezt legalább tudja is. AMD vonalon az OC-s Giga karikra volt jellemző, hogy nem tudták a gyári értéket. Visszakellet venni az órajelből.
Legalábbis többen erre panaszkodtak az adott fórumokban.[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Ezt tudja, plusz fölötte is 30-40 MHz-cel (legalábbis az enyém), úgyhogy alapórajelen természetesen nincs hiba.
(#28561) Archeres
Nem tudom, mennyiért vennéd a HAWK-ot, de ha fontos, hogy több FPS-ed legyen, akkor a legalapabb 770 is jobb választás, értelemszerűen.[ Szerkesztve ]
-
Archeres
tag
válasz BomiBoogie #28563 üzenetére
Ipon-nál a Hawk 71k míg az Asus gtx 770, 88k. Nem szeretnék Gigabyte-ot venni annak ellenére, hogy olcsóbb, számomra túl olcsónak néz ki. (még akkor is ha nem az és tényleg jó a hűtése/hangja)
-
Archeres
tag
válasz BomiBoogie #28565 üzenetére
Igen, bár ez még elég messze van, először egy teljes munkaidős állást kell szereznem, hogy később legyen pénzem rá, szóval még az is lehet, hogy addigra kijön a következő széria, csak szeretek tervezgetni jó előre
-
Raidon
őstag
Sziasztok ATI 7850-hez kepest Zoldeknel a GTX 760 mennyivel lehet jobb?
Valaszaitokat koszonom."A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
Helmoras
őstag
Szevasztok, melyik a legajánlottabb 760 ár/érték arányban?
-
St0keR
tag
válasz Helmoras #28571 üzenetére
msi 760 gaming
Alaplap:ASUS M5A97 EVO R2.0 Processzor:FX 8350+Cooler Master Hyper 212 EVO Memória:Kingston HyperX 2x4Gb SSD: Samsung 840EVO 120Gb Vinyó:WD Blue 1TB Táp:Cooler Master GX 550W Gépház: Cooler Master k380 Monitor:BenQ GW2255+GW2265 Headset:Genius Cavimanus 7.1
-
slayer006
addikt
válasz BomiBoogie #28570 üzenetére
Gondoltam a 7870 elég támpont lesz.
"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
Helmoras
őstag
Köszi a válaszokat, mivel gariba cserélem majd valszeg ezért számitanak az adott bolt aktuális árai ahol egész jó áron(62-63k) van a 3 ventis giga OC az milyen?
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Az normális dolog, hogy a FireStrike és játékok simán futnak, de a Heaven állandóan leáll?
Ez vajon azt jelenti, hogy nem stabil a kártya, vagy egyszerűen a Heaven feleslegesen finnyás? Másnak is volt ilyen tapasztalata? -
Jocika84
tag
válasz BomiBoogie #28580 üzenetére
Nekem is ugyan ezt csinálja a Heaven.Máshol semmi gondom vele sőt a régi 1.0 Heaven simán lefut rajta csak a 4.0 csinálja nálam.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz BomiBoogie #28583 üzenetére
Az örök klasszikus ide is érvényes: Játékkal kell tesztelni, hisz nem benchmarkokkal játszik az ember!
-
boogie84
veterán
-
Puma K
nagyúr
Hali!
Szerintetek melyiket érdemes választani ha megbízható gépet szeretnék?
Asus cuccaim voltak bennük megbízom, de Gainward-om még sosem és nem is találkoztam vele még ismerősök gépében sem így nincs nagyon tapasztalatom velük kapcsolatban.ASUS GTX760-DC2OC-2GD5
vagy
GAINWARD GTX760 PHANTOM 2GB GDDR5 (2999-BLISS)
Árban 5 ezer Ft-al olcsóbb lenne a Gainward ugyan úgy 3 év garanciával.
Meg ha jól látom akkor mind a 2 kártya 3 slot-ot foglal?
Mintha mind a 2 kártya belelógna picit a 3. slot-ba.Üdv
Puma[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Puma K #28590 üzenetére
Itt nézd meg a hangot, pont ASUS nincs benne, GW igen, talán az ASUS kicsit halkabb.
-
Puma K
nagyúr
Na de Asus vagy Gainward?
MSI most nem érdekel
-
JoolsNOS
veterán
válasz Puma K #28594 üzenetére
A gainward hűtése alul van méretezve, hogy beférjen a burkolat alá. Ergo hangosabb és kicsit melegebb. A meleg valószínű nem lesz gond. A hang meg vagy zavar téged vagy nem. Kiadsz erre 5ezer forint pluszt? Én a 680nál megvettem volna a phantomot is, de aztán olcsóbban hozzájutottam az msihez, ezért választottam azt.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Puma K
nagyúr
válasz BomiBoogie #28595 üzenetére
Nem a külsőre megyek hanem használhatóságra.
Túl nagy hűtővel rendelkező kártyát nem akarok ami ráadásul melegebb és így hangosabb is.
(#28596) JoolsNOS hozzászólása egy erős minusz a Gainward "javára".
Viszont úgy néz ki, hogy most fogok beszerezni Coolink Swift 2-es ventiket 3db-ot és így 5db lesz a gépházban ami a szellőztet (2db alacsony fordulaton beszív, 3db magasabb fordulaton kifúj így van egy huzat hatás és folyamatosan cserélődik a levegő és nem melegszik be), ha eléggé jár a házban a levegő akkor nem lehet gond.... anno gyári hűtéses Gigabyte GTX 275 OC sem volt gond 4 vinyó, és enyhén tuningolt i5-750 mellett.
Viszont ha később el akarom adni akkor a Gainward problémás lehet aki kevésbé figyel oda a hűtésre... hmm-hmm... bár az már az ő baja lenne
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest