Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz Shifty01 #28249 üzenetére
Ha biost keresgélsz akkor itt érdemes szétnézni.
Techpowerup
Nekem volt Asus 7870-es, és GTX680-as is. Mindkettőre feltettem a Top verzió biosát és nem is tuningoltam tovább. -
dergander
addikt
Ti milyen oprendszert ajánlotok jobban GTX770 alá?
Már volt fent 7 és jelenleg 8.1 de mintha játékok alatt a 7 erősebb lenne,nemtudok dönteni,csakis játék a cél semmi más...
-
dergander
addikt
válasz BomiBoogie #28255 üzenetére
Úgy tünt mert most használtam mindkettőt,de lehet csak a szemem csal,gaming teszteket is kerestem,de azok vegyes érzelmeket adtak. Szóval kiváncsi vagyok ki mit használ jobban a Keplerhez
-
Shifty01
aktív tag
válasz JoolsNOS #28260 üzenetére
Az megoldható azzal, hogy más módban futtatja. Pl Win7en nekem nem futott valamelyik játék aztán megfogtam win xpvel nem ment. win 2000-rel meg szépen futott. Nem hiszem h a saját op rendszerüket nem tudják szimulálni 1 ujabb kiadásban.
Most tervezek én is váltani.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz bandi0000 #28258 üzenetére
azért ezt nem nagyon olvastam még, hogy 7-tel jó, 8/8.1-gyel meg instabil a játék... sőt, nem is nagyon olvasok exe-s hibákról már elég régóta, akinek meg igen, annak a tuning miatt szarakszik, nem az oprendszer miatt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz bandi0000 #28264 üzenetére
nekem elég régóta 8.1, exe error nem is tudom mikor volt, több hónapja talán
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
scream
veterán
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy Asus DirectCU-s GTX 760-at érdemes-e venni? Vagy van esetleg halkabb/jobb hűtésű kártya?
-
Stonerice
őstag
válasz scream #28268 üzenetére
Nálam minden OK vele. Ha tehetném mindig csak gigát vennék . Szerintem az egyik legtartósabb márka, a működést illetően.
Leszámítva a bios hibákat és a venti zörgést. Utóbbinál a zörgést megoldottuk egy papírdarabbal, hogy kicsit feszesebben álljon a ventilátor keret.[ Szerkesztve ]
Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
zeee
senior tag
Valakinek van valami ötlete, mi lehet az oka annak, hogy a felső kettő értéket nem tudom változtatni? Hiába állítom át, ill váltok valamelyik profilra, 12345SG, azonnal vissza ugrik ebbe az állapotba a két csúszka. Játék közben semmi gond, toltam egy valley tesztet is, hozta a várható eredményt.
-
zeee
senior tag
válasz regener #28272 üzenetére
Mindent elkövettem, kitakarítottam a rendszerleíró adatbázisból is az összes gpu tweak bejegyzést, mert az uninstall utáni újratelepítés nem oldotta meg. Így tisztán telepítve is ugyanaz a helyzet. Ötletem sincs hogy mit csináljak. Csak ezért nem akarok windows reinstall-t. Viszont jó lenne ha működne a profilok miatt.
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok!
Van egy GTX680-DC2T-2GD5 - ASUS karim melyből szeretném kihozni a maximumot.
Jelenleg egy 4770k procival hajtom 4,7Ghz-en.
A melegedésétől nem félek,hisz nagy és szellős házikóban lakik.Segítséget kérnék hogy milyen programmal és milyen beállításokkal próbálkozzak,mert sajnos még nem próbáltam ilyesmit.
Valamint az is érdekelne hogy lehet-e,érdemes-e biost frissíteni a vga-n?(nem Asus alaplapom van)
Előre is köszi[ Szerkesztve ]
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Gyerekek, most próbáltam először ezt a ShadowPlayt, le a kalappal, nagyon pöpec!
-
Shifty01
aktív tag
Legujabb driver.
http://www.geforce.com/drivers/results/76513Amugy ma raktam össze véglegesen a gépet, egyelőre nem bántom majd kitapasztalom. Nem huzom "szénné"
Még
[ Szerkesztve ]
-
Shifty01
aktív tag
Nem tudom bekapcsolni a PHYX-et Assasin's creed Black flagben. Miért? Legujabb driver van fent meg minden. Program listában is bene van hogy telepitve a PhyX
Hogyha 1200-ra állitom a Core-t és 6000 helyett 7000-re a memoriát akkor elindul a játék majd kilép? Tul sok lenne ez neki ?
72%os ASICALONSO11
Nekem tegnap 1x előjött, de tuning miatt valószinuleg. Tuning nélkül eddig nem.[ Szerkesztve ]
-
dergander
addikt
válasz ALONSO11 #28280 üzenetére
Én a Gigabyte ajánlom ezek magasabb órajellel vannak és nem annyira drágán mint az Asus féle. a WF3 hűtés pedig nagyon jó és csendes. Csak ajánlani tudom
(#28281) Shifty01 : Milyen géped vann,milyen VGAval,nem látom az adatlapodon igy nehéz bármit is megmondani
[ Szerkesztve ]
-
Shifty01
aktív tag
válasz dergander #28282 üzenetére
i5 4590
asus gtx 760
G.Skill 2x4Gb CL9 1,5V 1600-on(1866ot nem enged alaplap)
Asus B85 Pro Gamer
Egyszerűen nincs benne a menuben a cucc.
Olvastam 1 oldalon 1250 / 7ghz simán mennie kellene. Felrakni felengedi a magasabb órajelet, de játékból ki lép.
Visszaveszem gyárira akkor meg simán elindul.Majd probálok csinálni 1 fur markot, bár szerintem ki fog lépni.
[ Szerkesztve ]
-
biacsia
tag
válasz ALONSO11 #28280 üzenetére
Ha a kisebb fogyasztás a cél akkor igen, ha a nagyobb teljesítmény akkor nem.
Én itt szoktam megnézni. 7% ír a gtx javára.Ez kb egy 80 mhz-es tuning a jelenlegi gpu-don.
Ahhoz hogy érezhető legyen , hogy jobb kártyád van 30-40% legalább kell, ellenkező esetben csalódott leszel.Én a tdr-rel az gtx 5xx szériában találkoztam, ezért is váltottam. Azóta nincs.
"...a béke az, amikor nagyobb botod van, mint a többieknek..."
-
JoolsNOS
veterán
válasz Shifty01 #28283 üzenetére
"Olvastam 1 oldalon 1250 / 7ghz simán mennie kellene. Felrakni felengedi a magasabb órajelet, de játékból ki lép."
Ilyen nincs. Mármint garancia, hogy mennyit bír a tuning. Egyértelműen nem megy. Memót szerintem bírja, de a gpu sok neki.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Csonti97
csendes tag
Helosztok
Van egy Gainward GTX 760 2gb kártyám és ha afterburnerben ha nem veszem fel a Fan Speedet legalább 80%ra akkor irgalmatlanul elkezdenek akadni a játékok. Ez miért van ? (Minden játéknál ez van ) -
Shifty01
aktív tag
Terhelés alatt 1 asus gtx 760 direct cu hömérséklete rendben van ha 75 körül megáll a növekedésben? (Furmark) Automatán
100%on pedig 71 fölé nem megy.
Játékok alatt pedig 60-70 között tetőzik.
Tuning nélkül.[ Szerkesztve ]
-
Csonti97
csendes tag
Jaja tudom csak akkor azt nem értem hogy miért kell egy porszívót csinálnom a gépből hogy játszható legyen
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Viccrovat
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BMW topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest