Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz biacsia #27752 üzenetére
Azért nem annyira, mert esetenként előfordul (nálam pölö az esős résznél volt ilyen, amikor ráközelít a kövekre) amikor a teszt folytonossága megakad egy pillanatra és akkor akár feleződhet az addigi min. FPS ami ennél fogna pillanatnyi és nem jellemző (átlagos) értéket mutat.
-
biacsia
tag
Köszi!! Miattam ne futtass több tesztet Ezek szerint valószínű mérési hiba lesz, illetve független a videokártyától.
szasanyi
ricshard444
bombibmw
Én is futtatam már valey tesztet és a vicc az, hogy akkor áll be a minimum fps érték amikor két jelenet között vált és a fekete képernyőt "nézem".Igazából engem nem is a valey izgat, csak azért kérdeztem ebbe bele, mer ezt mindenki ki tudja próbálni.
Engem a wot játék miatt érdekelne a dolog :
Lemértem egy 6 perces felvett jelenetet és 59,4 átlag fps jött ki (vsync on) viszont tapasztalom a min fps-t ami ritkán de lemegy 34 -re. Ez már szemmel is látható. Azért vagyok csak tanácstalan, mert ilyenkor is a proci használat magonként max 80% videokártya meg max 70% . Egyszerűen bosszant , hogy nincs cpu vagy gpu limit , és mégis "beröccen" a játék. Tudtok rá magyarázatot?[ Szerkesztve ]
"...a béke az, amikor nagyobb botod van, mint a többieknek..."
-
embe
nagyúr
Valaki próbálta alul feszelni a vga-t? Kérdésem, hogy ha igen, mondjuk egy 770-est, akkor milyen értékekre lőtte be?
A kepler bios tweeker-rel próbálkozok.
Kérdésem, hogy a feszt melyik fül alatt kell módosítani? A cél az lenne, hogy hűvösebb legyen.... Illetve a venti karakterisztikáját nem tudom itt állítani. Csak a minimum és a maximum értéket
Itt kell a feszt. állítani? -
Asbee
veterán
Búcsúzom a topiktól többet nem lesz téma a 2 gb vs 4gb vram.
-
Asbee
veterán
válasz ricshard444 #27766 üzenetére
7970 lightning ( nem BE ). Megyek 1440p-re kell a + vram Húzva élsimítás nélkül jó lesz most.
[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
válasz ricshard444 #27768 üzenetére
Szerintem szeretni fogom.
(#27769) embe: Köszi.
(#27770) szasanyi: Köszi, hála istennek nekem nem volt de elég sokan szívtak vele. (Nem bírták a gyári boost órajelet) Jól láttam aprón, hogy 280x-et keresel? Arra váltasz?
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
Akkor rád rosszul emlékeztem e téren, de tudom voltak páran aki szidták a BE-t meg még az iPON-t is amiatt. Igen, kerestem olyat is de kicsit megint túllőttem a célom így most éppen egy 3 hónapos ASUS ref. R9 290 vétel van alakulóban (80k-ért jó vételnek tűnik), valszeg az lesz a befutó - teszt után of course, mert nagyon rendes arc az eladó és úgy tűnik előre elküldi.
-
szasanyi
félisten
Ha kártya olyan mint mondta (márpedig valszeg igen, ha vállalja az előre elküldését is) ennyiért egy darabig biztosan bírni fogom. Mindenképp ki akartam próbálni egy 290-et, de nonRefek ~100k-s árán nem, és igazából z ilyen ember ritka is bármiről legyen szó
embe: most gúnyolódsz? Mert látom ám...
-
axwel18
senior tag
Sziasztok. Van egy furcsa dolog az MSI GTX760 gaming kártyámmal msi gaming app-be ha oc mode-ba rakom akkor 1256mhz-re húzza de a heaven 1306mhz-et ír msi leírása szerint pedig 1150mhz az oc mode ezt én nem értem lehet valami probléma ebből ?
-
szasanyi
félisten
válasz axwel18 #27776 üzenetére
Az teljesen rendben van! Az OC órajele 1150Mhz a maximum BOOST lesz a 1256Mhz, a Valley pedi szimplán rosszul még egy helytelen adatot (1306Mhz) ír ki.
Speed(R): nagyjából tudom mire számítsak, és hát ki fogom próbálni és le fogom tesztelni. Nyilván nem egy DC2 vagy TFIV de egy 3 ventis TOXIC Tri-X hűtése sem éppen egy halk darab! És most néztem a pontosság kedvéért a számla alapján 4 hónapos, tehát még 32 hó iPON garival ennyiért akár még ezzel együtt is jó lehet - és hát nem is egy évre veszem, ahogy magamat ismerem.
[ Szerkesztve ]
-
Csövy
tag
Help please,
Sziasztok, tudja valaki, hogy ha heaven tesztet futtatok, akkor miért csak 20% és 70% között van a gpu usage? (A cpu-ra pedig az AIDA 39-40%-ot ír. ???)
ASUS DCIIOC 760
Nem hinném, h proci limit lenne, mert a 3770k is 4.4-en megy. Ja és a legújabb driver van fent.Köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
Privátokra illik válaszolni...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz szasanyi #27786 üzenetére
h1mpi: nem szeretek alkudozni, nem az én sportom. Ha ritkán mégis, ésszel teszem és senkit nem nézek hülyének mivel azt és sem szeretem.
Ezt én is osztom. Hardveraprón szerencsére nem jellemző annyira a pofátlan alkudozás, ellenben más portálokon rendszeres a "mennyi a vége?".
Érted, még én alkudjak saját magammal. A pofátlanság teteje.
-
szasanyi
félisten
válasz BomiBoogie #27787 üzenetére
Ezzel csak részben értek 1et. Én nem szeretek alkudozni, ezért van amikor azt mondom: érdekel az eladó termék, de nekem az az ár sok. Mivel ő tudja mennyibe van neki és az alapján melyik az az ár amiért még oda tudja / akarja adni, mondja azt az árat. Én pedig válaszként csak annyit, hogy az jó-e nekem is és viszem-e vagy sem. Ez szvsz így is korrektebb mint pofátlanul alkudozni, erre - arra hivatkozni, esetleg hülye hirdetéseket / fake árakat linkelgetve. Nem?
Illetve itt a HA-n is sok van sajnos, de ezek szerint téged elkerültek és mind hozzám jött.
De itt a legutóbbi példa: meghirdetek egy új áron ~140k árú, 3 hónapos VGA-t 115k-ért amit később módosítottam 100k-ra, és megkeres azzal: 100k kp-ért (!) máris vinné (mér' bazz hogymáshogy? ) de ebbe legyen már benne a futárköltség is. Mer' úgy már meg se éri.h1mpi: jobban
járokjársz ha nem mondok semmit..[ Szerkesztve ]
-
Faterkam
addikt
válasz szasanyi #27789 üzenetére
Te örülhetsz ha válaszolnak, de én mostanában jártam párszor úgy, hogy megkerestek valamivel, korrekten tájékoztattam, és ennyi, válaszra sem méltattak még egyszer! Persze lehet ez csak nekem fura, de nem én kerestem meg a fórumtársat, hanem Ő engem. Ezek szerint akkor még sem fontos a dolog? Na mindegy!
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
embe
nagyúr
-
Faterkam
addikt
Pont ugyan ez! Adatok elküldése, pontos név, szla. szám stb. Aztán a nagy semmi! Akkor nem egyedi az eset. Higul a PH is, meg a HA is sajnos :/
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Shifty01
aktív tag
Nálam eddig számszerint 64x fordult elő. Leirtam a választ a kérdésére, aztán annyit se kap vissza az ember, hogy rendben akkor nem érdekel.
Mondjuk ez még mindig jobb annál mint amikor elkezdik a családomat szidni csak azért mert leszögözem, hogy az ár fix és nem engedek. (1x fordult elő a szidalmazás többi alkalmakkor pofátlanul alkudozni akartak vagy nem válaszoltak)
Konkrétan ebből a 64ből 55 HA-n jött a Blackberry Z10-re de vannak ám pofátlan emberek.
A többi más hirdető oldalról.Van még hová süllyedni ?
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz szasanyi #27778 üzenetére
"de egy 3 ventis TOXIC Tri-X hűtése sem éppen egy halk darab!"
Olyanom volt, 280X, semmi gond azzal a hűtéssel. 1100-ra levéve 1150-ről és hozzáigazítva a feszt és a ventiprofilt már kifejezetten csendes. Nyilván gyárilag maxra tuningolva, agresszív ventiprofillal nem lesz a leghalkabb kari, nem is arra lőtték be. Halkan megjegyzem, a gyári állapotában is jóval halkabb szvsz, mint egy ref 290.
Ha a hang nem zavar, ennyiért best buy, és ezt nem azért írom, hogy trollkodjak.(#27780) szasanyi: Most legalább a "max 80K"-s lélektani határod betartottad.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs