Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archeres
tag
Ahhoz képest, hogy jön a next gen nvidia kártyacsomag inkább csak növekszik a 770 ára... már 93 000 az MSI példány... Mikorra várható árcsökkenés?
Az Asus H97 plusz alaplap is már 30k a korábbi 24-ről. Mi a fene folyik itt?[ Szerkesztve ]
-
-
Archeres
tag
Hát eddig csak kúszik feljebb az ára pedig nyakunkon az új széria.
-
Anubris
őstag
Sziasztok!
Megtudná valaki mondani hogy egy oc gtx 770 2gb-s változata képes a Rome II maxon futtatni FHD-n.
Főleg a vram miatt kérdem mert nálam a 780 ti-vel 2500 mb körül fut. -
vati182
aktív tag
sziasztok írtam ide be pár nappal ezelőtt fagyással kapcsolatban, valaki írta neki alaplap hiba volt most erre lecsereltem az ashrock970 pro-t 2.0 egy Asus m5a99fx pro r2.0 - ra
De a helyzet az hogy grid 2 vagy deadrising 3 vagy akár újra indítás közben vagy YouTube közben kifagy a gép.
valakinek valami megoldása rá mert ez az időközönként rendszertelen kifagyas ez viselhetetlen.
Próbáltam Linx-et futtatni 10 percre állítottam és 1 óra után sem írt ki semmi értéket alulra csak az idő számláló villogott rajta.
De most már ki van alaplap tap ram cserélve csak a vga:770 maradt meg meg a proci :fx 8350
A másik valahol olvastam hogy a hangkartya miatt csinálhatja letiltottam az összes digitális és egyéb portot csak az alaplapbol kijovo zöld maradt meg, de így is, ja és tettem fel új realtek drivert.
Nincs megoldásom -
vati182
aktív tag
válasz shteer #29317 üzenetére
milyen IGP-re gondolsz azt nem tudom dvga az az alap nem? de alaplap is cserélve lett ráadásul...
Azt nem értem néztem toms hardware-t ott sem találtak megoldást sokan erős gépekkel ugyan úgy a problémára mert írtam ramokat kicseréltem tápot is alaplapot is és minden ellenére ugyan úgy csinálja a hibát.
Esetleg BIOSban kellene valamit beallitani? vagyis UEFI-ben?
Mert ott minden az Asus m5a99fx pro alapértelmezett beállítása szerint van. -
synthattik
aktív tag
válasz vati182 #29318 üzenetére
Esetleg nem tudnád máshol kipróbálni,a kártyát?Mert ha ott is jelentkezik a hiba,akkor egyértelmű mi a ludas.
Vagy esetleg másik kártyával kipróbálni a te gépedet?
Mert ahogy itt olvasom lassan már nem tudsz sok mindent kicserélni.#29317)Shteer:Amd-je van a fórumtársnak,az igp felejtős neki.
[ Szerkesztve ]
-
vati182
aktív tag
válasz synthattik #29319 üzenetére
jajj köszi a választ
Hát most hoznak egy 760nvidia kártyát vagy lehet 660 nem tudta az illető pontosan melyik van neki -. -
Na mindegy nem tudom hogy mivel az kisebb teljesítményű eléggé kihajt e mindent ahhoz hogy ugyan úgy elő jöhessen a probléma, és lehet azt hiszem utána hogy akkor a kártya a hibás pedig nem feltétlenül csak nem dobja a gép a szintet épp... -
Stifler85
csendes tag
sziasztok egy kérdés egy fsp hexa 500 wattos táp elbir egy asus gtx760oc?
-
Whysperer
addikt
Sziasztok kinéztem egy használt GTX 670-t Palit 2GB-os... krdésem a 4,2-re húzott fx8120-am elég alá és egy XFX 550 pro táp? Továbbá mennyire állja meg a helyék egy 670-es kártya egy BF4-ben például?
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
Köszönm igazán nem tudom mert 4 palit 670 volt fent egyiket elhalasztottam amásik kettőre licitálok éppen ebayen...kaptam egy -20 fontos kupont szóval most ezekre tolom van ez a 670 van egy 480 meg van egy 7950-es kártya. majd csk megnyerem valamelyiket. köszönöm a válaszokat.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
aktív tag
I5-3550 3,3GHz processzoromhoz jó lenne egy gtx 780? Ki tudná hajtani? 16:9 fullHD monitorral használom.
-
Stonerice
őstag
-
boogie84
veterán
válasz BomiBoogie #29344 üzenetére
Pont emiatt kérdezem.
(#29343) Madn!ght: Nekem az nem játszik.
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Adott egy gtx 680 referencia, és az lenne a problémám hogy néha eldobja a képet, terheléstől függetlenül.
csak újraindítással lehet orvosolni a problémát. A pci e slotot már kitakarítottam, de nem segített semmit.
Ha tudnátok segíteni, nagyon boldog lennékKeresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Tarill
őstag
üdv, giga 770gtx-nek a memóriája 1753mhz-n van alapból, mi az az érték amit még biztosra mondhatóan bírhat? 1800mhz? kb? vagy mivel ez alapból is egy elég magas órajel nem érdemes piszkálni?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- Politika
- NBA és kosárlabda topic
- Horgász topik
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest