Új hozzászólás Aktív témák

  • #81556480

    törölt tag

    válasz Locutus #87512 üzenetére

    Az hogy te 30 évet billentyűztél nem jelenti azt hogy az autóvezetés ne lenne jobb kontrollerrel. Nem buziság az, hogy nem csak padlógáz , padlófék, teljes jobbra, teljes balra van, hanem minden adagolható. Egyszerűen megszokás kérdése. Nem kell egymással szembeállítani a két dolgot, ez nem konzolos huncutság, ( ezt nem neked mondom) én kezdetektől használom PC-n a kontrollert, úgy hogy a bill és egér mellett van, ha kell ezt, vagy azt használom.

    De ez ugye nem a szokásos ujjaim alatt van, amik már rá vannak állva az ilyen finom motoros mozgásokra, hanem a hüvelykujjon, ami erre kb alkalmatlan

    Ez az, hogy azt az ujjadat eddig nemnagyon használtad, de kb ugyan úgy ráérzel és a finomabb adagolhatóság miatt jobb lesz. Miért lenne alkalmatlan , nem értem.

    Az meg az én elfogultságom úgy 3000 óra kontrolleres gta után, hogy a billhez képest a kontrolleren általánosságban sokkal több mindent érsz el anélkül hogy máshonnét levennéd az ujjad, ezáltal gyorsabban tudsz dolgokat csinálni ( van olyan ami billel nem is kivitelezhető) . De aki " 30 évet billnytűzik" aztán 5 perc alatt nem szokja meg a kontrollert annak szar is marad az igaz, de esélyt sem ad neki. Ezelőtt az összes GTA-t billel nyomtam, emlékszem rá pár óra után hogy fájt a kisujjam. Kicsi a kezem gondolom, de nekem nagy utat kell bejárni a nulla és a ctrl közötta kisujjamnak, rendesen fájdalmas tud lenni pár óra után.

    Egyedül a free aim pvp dolgokban nem tudok vitatkozni ( nem sok ilyen aktív van már gta-ban) hogy az egér mennyire fasza oda, de én meg olyat nemigen játszok, ha meg igen, nem minden esetben vagyok utolsó. Átlag egerest elverem kontrollerrel is ;]

Új hozzászólás Aktív témák