Új hozzászólás Aktív témák

  • Teobro

    csendes tag

    Leírom hátha valakinek van ötlete, mert úgy látom, hogy a RS supportnak nem nagyon. Korábban írtam, hogy crash miatt végül én is újra fogom telepíteni a játékot. (RS launchert használok) Na el is kezdtem letölteni viszont a Wifi stick elég megbízhatatlan volt, úgyhogy végül maradt a jó öreg utp kábel. Minden királyul ment, majd amikor 95GB-hez ért a letöltés visszaugrott a folyamat 32GB-re. :Y Kivártam újra a 2,5 órát, majd újra visszaugrott az elejére. Újraindítottam a launchert, majd úgy mutatta mintha le lenne töltve a játék. Rányomtam a play-re és nem történt semmi. Következő lépésként nyomtam egy "verify game"-et. Ezután azt jelezte, hogy 72,5 GB update-et kell letöltenem. Úgy voltam vele, hogy kivárom ezt is. Aztán ugyanaz történt, mint amit leírtam. Amikor a végéhez közeledett a letöltés, visszaugrott a legelejére. Írtam a supportnak, bekérték a dxdiag, msinfo, launcher.log, prelauncher.log fájlokat. A javaslatuk az volt, hogy parancssorban a következő műveleteket végezzem el: "DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth" és "sfc /scannow".
    Ezt követően újra elindítottam a letöltést. Majd 95GB-nél megint visszaugrott a legelejére. :W Jelenleg a supportnak az a nagy ötlete, hogy csináljak egy új windows profilt admin jogokkal. Nem vagyok nagy IT guru, de kötve hiszem, hogy ez meg fogja oldani a problémát.
    Tegnap még keresgettem fórumokon. Egy értelmes bejegyzést találtam, miszerint nézzem át az x64.rpf fájlokat és ha két azonos méretű van töröljem ki mindkettőt. Viszont a gond, hogy nekem nincs két azonos méretű.
    Jelenleg teljesen értetlenül állok az eset előtt. Van ötletetek, hogy mi lehet a gond? Találkoztatok már ilyennel?
    Előre is köszi!

    [ Szerkesztve ]

    SC: Teobromin

Új hozzászólás Aktív témák