Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Nem tudhatod hogyan lopták el,mondhatod magadnak azt hogy biztos csalni próbált és úgy,de szerintem nagyon kis százaléka ilyen.
Nézd az hogy valaki csal egy játékban nem szép sőt gáz,de ne áltasd magad,a lopás sem jobb,semmivel.Bár azt hiszem te még büszke is vagy rá.
Azt a mű reppert meg ne linkeld többet légyszi,egyetlen jó magyar repper van,az a ganxsta,de neki sem a zenéje a jó,hanem irtó jó dumája némelyik játékba.
Jó pár játékot feldobott hogy az a havasi gyopár szinkronizálta.
Nem tudom ma is vállal-e még ilyeneket,de pár régi játékban jól szórakoztam a szinkronján.(#60348) ucli
Kérlek mutass nekem olyan honlapot ahol legálisan vehetsz 500 forintért működő GTA accot,ami nem bannolt.
Nagyon érdekelne van-e ilyen.
Sőt ha tudsz olyan WoT accot amin van 60-70 ezer forint értékben prémium tank vagy arany és eladó 500 forintért szólj már.kéne még egy alt acc.
Cserébe szólok ha bizonyos accountom amin van majdnem 700 dollár költőpénz meg sok ezer dollárnyi fizetős tartalom megunom és elakarom adni 500 forintért.[ Szerkesztve ]
-
MrYoniko
aktív tag
Pl Tropico?
Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko
-
Ghard
őstag
A nagyon kis százaléka az, aki internet kávézóban/egyetemen közös gépen felejti ott az email és jelszavát. Valóban így is kikerülhet és ebben az esetben nem csalt az illető.
Az oldalon ezekért az accountokért többek között paypallal is lehet fizetni. Nincsenek bannolva, utólag persze van rá esély. Az sincs odaírva, hogy lopott. De annyit még neked is sikerült átlátni, hogy 2-5 dollárért valami csak nem legális.
Linket nem osztok meg, nagyon nem ide való. Előzőleg is arra válaszoltam, hogy mit nem kellene csinálni az accounttal. Aki otthon normálisan játszik, nem fogja elveszteni a játékát. -
CactuS
Arcképgyáros
Srácok, az accuntos témát hanyagoljuk, pls. Ph! alapelvei szerint nem kívánatos tartalom, mivel hivatalosan nem ruházható át az RSC account.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
GabeZkp
csendes tag
Hello.
"GabZkp" a nevem. Vegyetek fel Rockstar Games-en!
-
Plata
félisten
Múltkor valaki mondta hogy van olyan verseny ami csak pár másodpercig tart.
Már nem tudom ki mondta,de ha tudtok ilyet meg mondanátok milyen néven keressem?
Pár szép színt unlockolni kellene.
De rendes versenyhez sosem lenne kedvem.(#60357) GabeZkp
Vegyünk fel?
Barátnak?
Tagnak?
Szomszédnak?
Barátnak nem veszek fel idegent,csak PH-st vagy ha sokat játszom vele és megbízható,ha tag szeretnél lenni akkor olvasd el a szabályzatot és mutatkozz be és utána jelentkezz te tagnak.(#60359) svensson
Köszi ezt ma meg is nézem.[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Criminal records, állítsd 1 körre, kb. fél perc.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
GabeZkp
csendes tag
Sziasztok. Rockstars Gamesen a nevem GabZkp! vegyetek fel!
Olyan kérdésem van hogy kezdő vagyok kevés pénzel nincs semmim csak 1 kocsim. Hogyan tudnék pénzt szerezni leggyorsabban?? Köszönöm a válaszokat! Nincs se házam se cégem mivel nincs rá keretem.
-
bluuzia
senior tag
Nem értitek mit mond? Vegye már fel valaki.
És dobjatok neki harmincezermillióháromszázezret. Legalább.
Vegyetek neki házat is, cégeket is. Kocsija már van.
Vagy 11 éves vagy, vagy ....[ Szerkesztve ]
Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
Segal
veterán
válasz GabeZkp #60360 üzenetére
Közösségbe ha segítesz eladni másoknak, soloba meg ha a dupla pénzes feladatokat csinálod.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Plata
félisten
válasz GabeZkp #60360 üzenetére
Leggyorsabban úgy hogy fejlődsz még mert kicsi a szinted mindenhez.
De ha bejössz Ph sessionba és segítesz eladni,eladásonként 30-35 ezer dolcsit kapsz.
Eladások meg lazák és gyorsan lezajlanak.
Nem nagyon van mit csinálni.
De ha van nagyobb ismerősöd megkéred hogy tolja le neked a The Fleeca Job heistet,az nagyobb szintű játékosnak hard fokozaton is röhejesen könnyű és oda tudja neked adni a bevétel 70%-át.Ami úgy emlékszem talán 140 ezer dolcsi,csináltam kisebb kariknak párszor.Csak autót kell vezetned és kész. -
CJ4567
nagyúr
Azért, mert mással nincs esélyed, egyenesben, gyorsulásban mindent otthagysz, még szupereknél is jobban tud gyorsulni, és végsebességben is jobb. Sportban ha nem off-road a verseny(rally), akkor biztos esélyed van a győzelemre.
De ha van egy kis off-road rész is, meg szerencséd, és skilled, akkor lehet mással is nyerni.
Ez meg egy tuningolatlan BF400-al, mert nincs off-roadra járművem.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
anorche1
őstag
Megtoltottem egy nagy special cargo taktarat. El tudom adni az egeszet egyedul, vagy varjam meg mig haverom raer, es segit?
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Plata
félisten
válasz anorche1 #60368 üzenetére
Szerintem ha 111-es raktár akkor az necces lehet.Múltkor voltam egy ilyen eladáson,olyan unalmas volt hogy csak na.Csak a legyek támadták meg a harci helim.
De ha olyat kapsz amiben van NPC támadó akkor lelőhetnek.
Láttam már olyan nagy eladást is amiben folyton jöttek a piszok NPC támadók és lőtték a Titan-t.
Vagyis lőtték volna ha hagytuk volna.
Akkor még csak Savage helim volt,de vele is szépen arattam őket,de már van Akula is,az sokkal kezelhetőbb. -
Bjørgersson
félisten
válasz Anulu79 #60367 üzenetére
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Anulu79
addikt
válasz Bjørgersson #60371 üzenetére
Így már meg van. Zet megtaláltam az előbb is. Viszont a másik nem aktív nálam azért nem vettem észre.
-
anorche1
őstag
válasz freeknight #60372 üzenetére
Rendben, koszonom!
Anulu79
Lehet tuningolni, de fegyvert csak moc -ban vagy az avanger-ben tudaz rarakni.[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
A Deluxo, hogy működik? Ha megveszem lehet tuningolni vagy nem lehet hozzá nyúlni?
-
anorche1
őstag
Loptam bunkerbe 14x suppliest, es utana megvsinaltam az oppressoros kuldit, de megis zarolva van a trade price. Miert?
-
Bjørgersson
félisten
válasz CJ4567 #60377 üzenetére
Ketten ültök az autóban, a checkpointokat pedig csak a másodpilóta látja.
-
ucli
senior tag
válasz GabeZkp #60379 üzenetére
Ne törődj vele, szerinte aki gyorsan pénzt szeretne szerezni az tuti csal. Persze az is egy járható út.
A session az maga a szerver, az a Gta világ, ahol randalírozol nás playerekkel.
Ha pedig gyorsan szeretnél fejlődni, akkor vegyél fel pár crew tagot friendnek, majd jelebtkezz a crew-ba. -
freeknight
őstag
válasz anorche1 #60376 üzenetére
Két Opressoros küldi van, amikor lopni kell Opressort, meg amikor használni kell, ez utóbbit is meg kell csinálnod.
-
Segal
veterán
válasz Bjørgersson #60378 üzenetére
Kifejezetten vicces amikor összeálltok négyen hogy mindenkinek meg legyen a rally és persze a börtön kört választja az ember hogy hamar végezzen. A navigátor meg jófejségből jelzi hogy jobbra kanyarodj
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
MrYoniko
aktív tag
válasz GabeZkp #60379 üzenetére
Lehet hogy kérni szerettél volna, de a felkiáltó jel, nézd csak ez itt : !!!!
Arra utal, hogy követelsz és nem arra hogy kérsz...Gyorsan pénzhez jutni nem lehet, de amid van azt ne verd el, hanem szedj össze egy ceo irodára valót, utána pedig egy kocsi garázsra (2,5milla együtt)
Utána már a kocsieladásból jön valamennyi.
De ha te se szereted a kocsilopást, akkor MC bizniszeket érdemes tolni, abból is a kokó, meth és a hamis pénz éri csak meg. Beindításukhoz szintén 2,5 milla kell kb / biznisz, de utána fial szépen.De ha nagyon az elején vagy, akkor egy criminal starter pack sokat dob, és kb meg is éri szerintem...
Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko
-
Logitech
aktív tag
Grahmsen haverja bejött sessionbe, Bluuziát is megölte és Valorum autóeladását is megsemmisítette, és még örült is magának. Aki vele szeretne továbbra is játszani, ne ph sessionben tegye.
-
anorche1
őstag
válasz freeknight #60382 üzenetére
Sikerult, koszi szepen, meg is vettem
Viszont tenyleg eleg nehez iranyitani, de egyszer csak raerzek"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Plata
félisten
válasz Anulu79 #60375 üzenetére
Deluxo-t lehet MOC-ban és Avengerben tuningolni,mint egy sima autót,nekem most például kékre van festve.
Lehet rá mindent venni,armort,tuningot,még rézfánfütyülő kis kakast is.
De néha nem értem a Deluxo-t.szokásom hogy Deluxo-val kirepülök a tengerre ott hagyom a kocsit a vízen lebegni és lemegyek búvárkodni,ha meguntam akkor vissza a kocsiba és kész.
De ma is le mentem halakat kergetni erre a kocsi elsüllyedt.
De azért meg kergettem a halakat,csak kapásból 20k minusz a kocsi miatt.(#60385) Logitech
Most mielőtt eljöttem volna,volt bent egy gyökér csóka,Ph-sokat szekált,asszem Valorum-ot ölte meg,lekértem a kicsi terepszínű sportkocsim és egy kicsit javítottam K/D arányomon,vagy tizenötször agyon lőttem,oszt még ő pattogott.Valami hablaty nyelven pofázott.Próbált kiszedni a verdából,de nem talált el stickyvel a drágaszágom railgun ágyúja meg még a tetőről is leszedte.[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Valamelyik este pont azt csinaltuk Bluval. A kis sunyi megprobalt megvezetni, hogy balra kell menni.
-
Kiskokó
veterán
válasz Logitech #60385 üzenetére
Kicsit zavaró már hogy pár külföldi vagy nem PH-s nagyon hozzánk nőtt.
Nekem Pl a Wifi gyerek se szimpatikus mert a PP-t azt tudja irogatni nekem de hogy köszöni még sooha nem köszönt... Amúgy nem volt vele baj nem okozott kárt, de mikor próbáltam volna vele kommunikálni akkor is passzivitást mutatott.
A grhamsemnel meg az a bajom, hogy nem elég hogy ott van és tök idegen amúgy, de amikro alapból pörög a chat és még van aki németül vele kezd el beszélni na arra nagyon nem vágyomui.: Élek!
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Plata
félisten
válasz Kiskokó #60393 üzenetére
Na én őt tök véletlen kinyírtam.
Tegnap körözés volt rajtam és Ph-s sessionban volt 1 idegen ez a grahem vagy ki,ugye mióta megmutattad hogyan kell átállítani a rakéta célzást nekem Ph-s sessionban nem fog be PH-st csak idegent,menekültem zsaruk elöl befogott valamit és anélkül hogy megnéztem volna mi az lőttem,hát pont ez a csóka volt.
A rosseb sem gondolta hogy játékosra lövök,aszittem rendőr heli.Háromcsillagos körözés volt rajtam,akkor nem nagyon írtam,de miután bemenekültem az irodába írtam én neki.De szerintem úgysem értett belőle semmit,én fritzül,nem értek ő meg szerintem magyarul nem.
De később bejöttek a haverjai és tönkre vágták valamelyik Ph-s eladását.
Azok meg elég gyökér arcok voltak.
Akármennyire is jó fej ez a grahmsen vagy mi a szösz a neve. -
szTotyy
őstag
válasz Kiskokó #60393 üzenetére
Kinek a cimborája ez a Grahmsen?? Legalább közölje vele, hogy viselkedjen, mert a végén csak mindenki K/D arány javítója lesz.
Wifi vicces srác, Anulu is tudja, amióta leorvvadászta egy vérdíjért. Amikor Anulu kérdezte, hogy miért, Ő a humorérzékére hivatkozott. A mi Anulunk okos felnőtt módjára inkább hagyta az egészet... Később nem volt probléma, kölcsönösen segítettünk egymásnak több eladásban is. A humorán kívül más negatíumot róla nem tudok mondani, segédkezik mindenkinek. -
gabesz222
csendes tag
válasz szTotyy #60395 üzenetére
Én és skyblade cimborája. Én ismertem meg random sessionben, csendes békés pve típusú ember senkit nem piszkál... azért jön be hozzánk mert itt nyugi van. Annak ellenére h csendben meghúzza magát zavarja a crew tagokat megkérhetem h ne jöjjön be többet, biztos meg fogja értni. A barátaival azonban tényleg kell kezdeni valamit ha igaz amit mondtok... azzal kapcsolatban is írok neki.
SC: oldmeme
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest