Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szTotyy
őstag
Ha jól tudom, akkor már csak két autó van hátra a Doomsday dlc-ből.
Vajon mi jön utána??? Ha a következő két hét valamelyikén megint duplapénzes lesz a kocsieladás vagy a bunker, az már gyanús lesz egy új, drága kiegészítőre. -
MrYoniko
aktív tag
válasz szTotyy #59206 üzenetére
Ha egy hónap múlva lesz, akkor már anyagilag engem se fog földhöz vágni, mert ma megvettem a kokót (fullos is), meg beindítottam az alap meth-et, az kb 2 nap és fullos lesz...
Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko
-
MrYoniko
aktív tag
Már csak az a kérdés, hogy mennyire lóvétermelő dlc jön...
Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko
-
MrYoniko
aktív tag
Mert amikor bejött a I/E, vagy az MC, vagy a Gunruning, az mind lóvétemető volt?
Aláírom kezdeti beruházás megvan mindnél, de aztát többszörösen visszatermelte a hasznát annak, aki folglalkozott vele...Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko
-
Plata
félisten
válasz MrYoniko #59211 üzenetére
I/E az autólopó raktár nélkül kutyagumit sem ért.
Mekkora hülye voltam,megvettem mindent,legdrágább iroda,drága raktár,CEO-s járművek,amiket még tuningoltam is raktárban,aztán rájöttem hogy kidobtam hatalmas pénzt az ablakon,mert igazából a CEO-s járműveket sosem használom,hiába vettem páncélt a hajóra,ha úgysem használtam.Egyedül a Cargobob jetsam-et használtam,ökörködésre.
Még azt a páncélozott kamiont sem használtam meg a többi hülyeséget.[ Szerkesztve ]
-
Daw93
senior tag
Attól, hogy kiad a R* mondjuk 100 millió GTA$-nyi tartalmat, még nem kötelező mindent megvenni. Meg ilyen olyan skin, hupilila színű falfestés 1 milláért, semmit nem érő security szoba a facilitybe, idióta liveryk százezrekért.. tök felesleges dolgok és van még jó pár ilyesmi
GTA Online: Daweee93
-
Plata
félisten
Gamestar szerint aki pénteken belép a játékba az márciusban pénzt kap majd.
Meg dupla pénz jár a segítőknek?
[link] -
Ideg
aktív tag
Dupla pénz jár a CEO vagy VIP segítőknek, ez tuti, kocsieladáskor is 10k-t kaptam tegnap. A belépés meg nem pénteken hanem péntektől:
-
Bjørgersson
félisten
Es az MC segitok?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Plata
félisten
válasz Bjørgersson #59221 üzenetére
Talán új MC-s DLC jön és ezért most a CEO-s bizniszeknek kedveznek.
-
Bjørgersson
félisten
Meg vagy 3fele gyar? Meno lenne.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
szTotyy
őstag
válasz Bjørgersson #59223 üzenetére
Én a mostanság divatos embercsempészetre, netán hölgyek futtatására, vagy valami szerencsejátékkkal kapcsolatos dolgokra tippelnék, mint új tartalomra. Bármelyikben lenne lehetőség, de ezt már többször kitárgyaltuk itt. Lényeg, hogy megy a szekér a Rockstarnak, majd kiderül mi lesz...
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz szTotyy #59225 üzenetére
Az embercsempeszet szerintem egy kicsit mar sok lenne, hiaba a 18+ meg az auto-, drog- es fegyverkereskedelem.
-
Plata
félisten
válasz Bjørgersson #59227 üzenetére
Manapság úgyis a csapból is ez folyik,majd migránsokat csempészünk be a városba.
-
freeknight
őstag
válasz szTotyy #59225 üzenetére
Hölgyek futtatására a #metoo kampány napjaiban annyira ne számítsunk már.
Embercsempészet meg már tényleg picit sok lenne, ennyi erővel jöhetnének a pedofil hálózatok meg los santos holocaust is
Most gondolj bele, milyen lenne a biznisz? Bemész a trafficking facility-be és ott lennének láncra verve a vietnámiak? Meg fullos rabszolga eladásra bónusz jár? Kiválaszthatnád hogy afrikai vagy ázsiai rabszolgákat lopsz el, egyik bónusz erőre, másik meg intelligenciára?
Nagyon messze vinne ez a dolog. Persze, sztoriban volt már róla küldetés, de online-ban bizniszt csinálni a dologból még a rockstarnak is sok lenne.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz freeknight #59229 üzenetére
map dlc előkészülete jöhetne mondjuk városköziben a kamionoknak is lenne értelmük...
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
szTotyy
őstag
Jó pár évvel ezelőtt a Rockstarosoknak lett volna tökük megcsinálni mindegyiket. De ez a világ úgy elpuhul, hogy azt is el tudom képzelni, a következő részben már az embereket sem tudjuk majd elütni (mint 'asszem a Driverben volt, hogy elugranak a kocsi elől).
A GTA a világ kifigurázása volt mindig is, ez ebbe pont beleillene.
A metoo mozgalom meg úgy, ahogy van egy lufi. Ezt mindenki tudta eddig is, még az is aki nem a szakmában van. A szereposztó dívány fogalmát nem ma találtak ki. Ezt a dolgot tényleg ki lehetne figurázni GTA-san, csak manapság nincs vér a pucájukban ehhez a gyártóknak.Fritz: téényleg, a mapbővítés lenne a legnagyobb durranás!
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Nem rabszolga eladásra kéne gondolni,hanem ami a sztoriba is volt,mexikói emberek csempészetére.
Sztoriban is voltak mexikói menekültek,csak el kellett őket fogni. -
Mr.Csizmás
titán
válasz szTotyy #59231 üzenetére
a szereposztó díványos téma volt sztoriban, Michael p*csa lányával. De kb. minden részben volt erre utalás, vagy sztorielem, hogy női adottságokkal érjenek el valamit.
DLC: nekem megérne 60€-t simán egy új map/bővítés, a'la San Andreas.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
pokers
senior tag
válasz Mr.Csizmás #59230 üzenetére
Map bővítés tényleg jó lenne, de az esélye közelít a 0-hoz sztem.
Kamionos, ETS2 féle dlc-t el tudnák képzelni, I/E CEO vonalba bele is illene, plusz értelmet nyerne a MOC Hauler, a Phantom Wedge, és a Wastelander. Sokunknál hónapok óta csak porosodik a garázsba, mert a CEO Workökön kívül másra nem használja senki.[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
válasz szTotyy #59231 üzenetére
Soha nem volt hozzá tökük.
Egyetlen egy küldetésben érintették az emberkereskedelmet, akkor is ki kellett szabadítanunk az embereket, tehát a jó oldalon álltunk.
Kurvák meg pimping részei a gta sorozatnak, de más a sztoriban megjelenítve, ahogy te is említed kifigurázva a dolgot, és megint más dolog üzletet csinálni belőle online-ban.
Érted, nézd az mc-ket: drogot termelsz, és eladod. Pont. Ebben semmi poén, kifigurázás nincsen, egy üzlet. Ezt még droggal meg fegyverekkel el lehet játszani, de élő emberekkel már húzós lenne. Nem sokak gyomra venné be. -
Plata
félisten
válasz freeknight #59235 üzenetére
És mi van Trevor féle menekült verős küldikkel?
-
szTotyy
őstag
válasz freeknight #59235 üzenetére
A jó pár évvel ezelőtti keménytökűséget például arra értettem, hogy az első részben még a vallásokat is rendesen belevitték a gyalázkodásba Pontosabban, amikor krisnásokat kellett telibe gázolni, és járt érte sok lóvé, ráadásul a sikernél egy hatalmas GOURANGA (ez valami krisnás duma) feliratot is az arcunkba nyomtak. Szerintem ma már ilyet nem mernének megcsinálni, sajnos.
-
Plata
félisten
válasz freeknight #59237 üzenetére
Annyira nem emlékszem már rá,az első vagy második végigjátszásnál foglalkoztam még mellék küldikkel,de többet nem.
-
Segal
veterán
válasz Mr.Csizmás #59240 üzenetére
Milyen tapintatosan fogalmaztal
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Plata
félisten
válasz Mr.Csizmás #59240 üzenetére
Merre mikor?
Valaki adna valami tanácsot hogy lehetne végigvinni a 4-et hogy ne szarakodjon?
Vicc hogy nem tudom végigjátszani,először is a grafika szarakodik.Mediumra véve is beszarik,érdekes az V erősebb beállításokkal sem vacakol. -
Segal
veterán
Gepfejlesztessel
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Plata
félisten
Minek,újabb és erősebb kártyával még cifrább hibákat csinál.
Esetleg ha újra kiadnák végre rendesen optimalizálva.
Bár lehet az sem segítene.Régi kedvenc játékom felújított változata sem volt jó,a régi 1 gigás videókártyámra azt írta nem elég mert nincs 64mb benne.
Asszem nvidia 4 mx vagy mi a rák kellett volna neki legalább,[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
Teny es valo hogy a 4 az valami borzalom volt optimalizalasbol... de en szerettem
-
Avela40
csendes tag
Sziasztok,
Szeretnék csatlakozni a PH Crew-ba. Nyugisan, csapatban szeretnék játszani alkalomadtán egy héten egy, maximum 2 napot. Naponta körülbelül 3-4 órát. Főleg a PvE részét kedvelem a GTA-nak, ezért is szeretnék csatlakozni.
Social Club-on elküldtem a requestet.
Remélem a közösség tagja lehetek én is.Köszönöm,
GergőBattlefield 4 nick: Caprin05
-
Segal
veterán
válasz Avela40 #59248 üzenetére
Csak a Social Club-os nick neved maradt le
-
hegyipapa
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kupon kunyeráló
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest