Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    válasz anorche1 #58932 üzenetére

    Ne matekolj... játssz!

    Én heist, mission, survival stb-stb-re menve amit bead a telefon szereztem 1-2 nap alatt 1 milliót úgy hogy nem néztem éppen mennyi pénzem van. Csupán azt vettem észre, hogy a korábbi 300 ezer helyett lett 1.3 millióm.

    Ráadásul akkor még nem volt a heist-en kívül semmi olyan pénzszerzési mód mint most az MC és CEO adta lehetőségek amik azért könnyebbek mint egy heist-et végig darálni. Főleg ha szenvedősen van meg...

    2015-ben egyedül toltam leginkább. Voltak ismerősök akikkel néha-néha végigcsináltunk ezt-azt, de az elenyésző számban volt.

    Akkor szereztem milliókat rövid időn belül, mikor állandóan heist-et toló 3 arcra ráakadtam és felvettük egymást friends list-re. Tanultam a technikákat és jött a pénz, de unalmas lett a játék. Plusz nem is nagyon volt amire el lehetett volna költeni... csak később jöttek a frissítések amik olyan tartalmakat hoztak amiket szívesen megszereztem. Míg ezek a tartalmak nem jöttek a játékot pihentettem 8 hónapig, mert már annyira ráuntam.

    Most van coke, weed és meth gyáram, amik ha tele vannak és eladom őket minimum másod magammal akkor van alsó hangom 1 millióm 30-40 perc alatt ha egymás után csinálom őket. A bunker szintén másod magammal 1 milliót hoz. Pár napja pár száz ezerrel rohangáltam most meg van 4.2 millióm, és a gyáraim már töltődnek és ma már lehet megint lesznek eladások így újabb 1 millió fog bejönni csak a gyárakból, a bunker meg termel.

    Csináld azt, hogy veszel coke, meth és forgery gyárakat úgy hogy mindig egyből tudd is fejleszteni őket a lehető legmagasabb szintre. Ezeket a játék belépésekor ellenőrizd, hogyan állnak, ha kell töltsd fel vagy add el. Ha töltést csinálsz és befejezted avagy kész akkor menj mission, survival vagy heist valamelyikre esetleg amit szeretsz még csinálni a játékban aztán addig ezek meg termelnek neked.

    Ha van annyi pénzed akkor meg vegyél bunkert azt is fejleszd maximum szintre és állítsd át termelésre. Ezeket töltögetve-eladogatva lesz olyan bevételi forrásod amik miután vissza hozzák az árukat csak pluszt termelnek.

    [ Szerkesztve ]

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Új hozzászólás Aktív témák