Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz Wiz Khalifa #36761 üzenetére

    Ja, oké, akkor az bőven belefér, azt hittem olyan etapra kell készülni, mint a króm festésnél. Általában 19:00-20:00 között eset gép elé, attól függ, hogy a fiatalúr hogyan alszik el. Én nem tudom, hogy megvan-e vagy sem, LSC-ben régen jártam, mert 71 az utolsó unlock a kocsikhoz (utána már csak armor van, ha jól emlékszem), ahhoz meg még kell pár szint az alt karakternek, majd utána beveszem magam oda.

    INMOTEP: Nekem nem rémlik, hogy x360 controllernél lett volna ilyen, hogy calibration. De, hogy nem csináltam az biztos. Csatlakoztattam, játék indít és amint megnyomtam egy gombot, már át is váltott a kiosztás. Annyit csináltam, hogy a megadott lehetőségek között váltottam egyet, hogy elérhetőbb helyen legyen a kézifék.

    Mike: Tegnap nekem is előjöttek a "régi" szép emlékek. Kijöttem Eclipse towerből és az egész utcán mindenhol felrobbant króm Liberator-ok, spawnolt cuccok, robbanások. Chaten meg ment a money pls. Mondjuk csak átutazóba voltam, mer szar küldetéseket dobot be, így sokat nem maradtam (ezt sem értem, hogy miért dob ki néha publicba, amikor invite only-ból megyek be).

    Plata: Nem, csak annyi, hogy csak párosával lehet indítani, ha nem körpályán megyünk, akkor TS nem árt, mert csak a navigátor látja a checkpointokat, az irányítós, nyomógombos cuccon meg nincsen egyenes.

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák