Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sqpp
őstag
válasz -Faceless- #37448 üzenetére
Steamen sosincs gond a GTA-val csak itt..
-
CactuS
Arcképgyáros
-
Daw93
senior tag
A képek alapján ezek a szuperautók elég rusnyák lettek, tuti egyiket sem veszem majd meg, a Reaper viszont nem rossz
GTA Online: Daweee93
-
CactuS
Arcképgyáros
Mozgásban szépen kidolgozottak, bár én a Windsorért veszek meg, csak nem találok róla hátsó képet.
Most néztem streamen, tényleg működik a fegyverszekrény, el se hiszem.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
ProgenXL
őstag
Egy kedves ismerős beletúrt a fájlokba megtalálta az egyik autót ami bekerült de még nem érhető el
spoiler
[link] Gunner for life
-
Mike
veterán
5 + 1 autó, 1 hajó, aminek a descriptionjában csak placeholder van , egy heli egy repcsi, meg a Cargobob, ez hol 22?
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz ProgenXL #37455 üzenetére
Hát, ez is super kategória lesz.
A rossz hír, hogy úgy tűnik nem lesz extra garázshely, és az iroda olyan, mint a yacht: nincs hozzá garázs és nem is számít bele az 5 házba/garázsba.
Mike: 22 az szerintem a warehouse maximális száma lesz, amit az organization-höz tudsz venni.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
ProgenXL
őstag
Letöltötte és elindult. Játékra fel
CactuS nekem elsőre egy Marussia ugrott be róla.
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
gyimger
őstag
válasz CactuS #37457 üzenetére
Én azt sajnálom, hogy VIP rendszerhez vannak kötve az új küldetések. Majd kipróbálom őket, de nem húzok fel saját ipart pár küldetésért. (Egyébként hogy a francba kell feltörni ezeket a kis piros ládákat? 2000$-t kaptam a próbálkozásért.)
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
ProgenXL
őstag
Ez a vállalkozás tehát valódi játékosok ellen irányul?
Gunner for life
-
Kiskokó
veterán
-
geckowize
őstag
Launchert hivatalos forrásból be lehet szerezni? Ha igen, honnan?Ja én azt töltöttem le, a social clubot meg nem, köszi, kipróbálom.
UPDATE: szar így is....
Előtte uninstallálni kell talán a régit, vagy mit kell? Kilőttem minden netet használó dolgot, lakótársam netjét is kihúztam a routerből, port forwardoltam is a gta v portjait, tűzfalban is engedélyeztem a gta v launchert, mi a jó istent tudok még vele csinálni?
Ez segített:
Error 201 fix : Download this http://patches.rockstargames.com/prod/socialclub/Social-Club-v1.1.9.5-Setup.exe after download this http://patches.rockstargames.com/prod/gtav/Launcher_EFIGS/GTA_V_Launcher_1_0_757_3.exeMár jön a 854 megás egyből...
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Hm, ha jól értem, akkor az új küldetéseket csak public sessionben lehet megcsinálni, ami azért jó, mert például most még a sz*rt is kirobbantják az emberből (steamerekből) a csalók... De, mindenki nyugodjon le! A shark card eladás az dübörög....
-
ProgenXL
őstag
Egy garázs mondjuk elfért volna az irodánál. Ha más nem azt is pluszba megvenni hozzá.
Gunner for life
-
gyimger
őstag
válasz cyberkind #37473 üzenetére
Nekem annyi jött le, hogy mások ellen lehet játszani ezeket a küldetéseket, ha bérelsz testőrt, vagy beállsz valakihez, mint testőr. Én jobban örültem volna egy heist-szerű rendszerhez, ahol mondjuk másokkal játszol NPC-k ellen. Gondolom ebből kifolyólag kell nyílt session, mert csak mással játszható.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz cyberkind #37473 üzenetére
Olyasmi, mint a VIP-nél a hajóvédés. Nem tudod csinálni a küldetéseket, ha nem vagy public sessionben. Ami nem lenne gond, ha a GTA community nem olyan lenne, mint amilyen, plusz nem lehetne szénné moddolni.
gyimger: Remélem azért lesz benne PvE tartalom is, pl.: láttam bankautomata kifosztást is, de az mondjuk elég rosszul fizetett.
Mike: Nem, az csak az új helyek kiváltsága. Viszont elvileg a legolcsóbba is bele lehet tenni.
[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
Fegyverszekrényt be lehet aplikálni valahogy a lakásba?
-
ProgenXL
őstag
Hívom az automat de nem jelenik meg. lol?
Gunner for life
-
CactuS
Arcképgyáros
Hát, olvasva a különböző fórumokat, sok jóra nem lehe számítani. Csak sikerült elb*szni valamit, ami nagyon jó lehetett volna...
First impression: It looks like the effort, upfront cost and risk aren't worth the marginal profit.
i've been watching people trying out the ceo stuff on twitch for the last hour and it looks like a massive clusterfuck.
Really, the whole DLC is basically a shitting contest for Hydras
Truly ridiculous. I can't even manage to get my first shipment because everyone else in every lobby is a CEO and can instantly spawn Pegasus vehicles. I am all for a challenge, but why on earth can't this work in "Crew" lobbies with IDK 16+ people.
awesome dlc for modder - may more possibilities to grief - AWESOME
Yes, cheaters will spawn on you, blow you up then steal your crates.
Tried selling a package on my own. My location got pinged and within 20 seconds I had both a hydra and buzzard on my ass. A+++++++++
the worst thing is its hard to find 8-15 people session. every session i join is full of 20-30people with lvl 8000 flying in hydras.
Ez is egy jó gondolat, én se fogalmazhattam volna meg jobban:
That Volatus makes my Supervolito look even worse. I didn't think that was possible.
(Bocs a sok angolért. Akik nem tudnak angolul: lényegében minden public lobby tele van modderekkel, meg "pro" Hydra játékosokkal, akik hülyére lőnek mindenkit, aki szertne CEO küldetéseket csinálni.)
[ Szerkesztve ]
-
ProgenXL
őstag
válasz CactuS #37478 üzenetére
Erre én sem számítottam hogy ilyen lesz. Erőltetik az egymás elleni játékot. Azt gondolták majd micsoda csatát vívnak egymással a bandák? Egy normális heists félét összedobtak volna akkor 5* de így most azt látom hogy elköltöttem 5milliót valamire.
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
Plata
félisten
Nekem a torony nagyon tetszik,nem bírtam ki felugrottam,megvettem 6.6 misiért.Asszem,tök állat dolgokat lehet bent csinálni.Jah és a helikopteredet leszállítja a torony,ha elég közel mész,leszállással sem kell bajlódni,gondoltak az olyan kamikaze pilótákra mint én.
-
gyimger
őstag
válasz ProgenXL #37479 üzenetére
Részemről is ennyi. Nem indítok vállalkozást úgy, hogy idegenek oldalán harcolok idegenek ellen. A Heist scriptelt, de biztos a nyereség, nem futsz (mindig) csalókba, nem a véletlenen múlik, kaszálsz-e vagy sem. Egyszer szívesen kipróbálom, de azért nem szeretem az olyan játékrészt, ahol másokon múlik a szórakozásom.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz pokers #37483 üzenetére
Én kipróbálom, bár jobban szeretem a PvE tartalmat, mint az 12 éves COD b*zik és csalók ellen vívott PvP tartalmat. Viszont PvP tartalom előállítása mindig olcsóbb. BDO nekem nagyon rossz vételnek bizonyult, kb. 2 hét után valahogy megakadt és nem akaródzik visszamenni. Ráadásul a drágábbikat vettem. De hát van ilyen, más többet iszik el egy hétvégén, mint amennyibe az a játék került, én meg nem iszom.
cyberkind: Ezzel az egy dologgal tudták elrontani a dolgot. Sikerült nekik....
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Hát, ennyit a fegyverszekrényről: "Your weapon wheel gets reset to all of your guns during Heists. Bravo, Rockstar." Most ezt tényleg ennyire nehéz leprogramozni?
cyberkind: Hát, szerintem csak simán programozói hiba. Nem nézték át rendesen a kódot. Csak bosszantó, hogy itt a nagy "Update", aztán ami tényleg jó, az bugos, a többi meg... Ahogy az is bénaságra utal, hogy nem gondoltak bele, hogy minden idióta publicban fogja a f*rkát méregetni. Minden streamben vagy Hydraval ölnek mindenkit vagy modderek robbantak fel egyből. Bravó Rockstar, bravó....
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz geckowize #37469 üzenetére
Nekem is ez segített, köszi...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Mike
veterán
válasz CactuS #37478 üzenetére
tehát az egész hóbelevanc csak publikban fog műkdöni, ami miatt szinte esély nincs normális játékra, plusz mindeki ceo, és üldögél az irodjában, én meg költsek 1.5 milliót csak arra, hogy végre le tudjam tenni az összes feleslges fegyverem, plusz vegyek egy páncélszekrényt amit a többiek kifoszthatnak.
hát gratulálok.
nem tudom a fejlesztők melyik bolygón élnek, esetleg egy párhuzamos univerzumban.(#37479) ProgenXL
ez afféle kláncsata, csak akkor erre miért nem csináltak egy session tipust amiben csak klántagok lehetnek, és ki lehet vágni a klánból a csalókat
igaz akkor alakulnának csaló klánok(#37483) pokers
én meg megcsinálom a Witcher dlc-t, úgyis ódákat zengenek róla[ Szerkesztve ]
-
ProgenXL
őstag
Aki gondolja küldjön invet aztán segítek ebbe a vipes dologba. Csak hogy mégis csináljunk neki értelmet ha már ez van.
Gunner for life
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Politika
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest