Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
v!ct0y
veterán
válasz StarKiller89 #23736 üzenetére
Akkor jól haladnak. Nem akarom bántani őket de azért na....
-
Edem05
őstag
válasz Mr.Csizmás #23712 üzenetére
Jó volt! Én még ki se próbáltam ezt a pályaépítő módot.
-
Puma K
nagyúr
Helló!
Elkezdtem embereket felvenni RSGSC-ra, mert elegem lett a szerencsétlenekből.
Jelentkeztem a PH!-s csoportba is.Mikrofonom nincs, max a laptopomat tudnám csevegésre használni, de akkor meg állandóan kell, hogy menjen a mikrofon, mert nem tudok gombot nyomni a beszédhez, az meg nem valami jó dolog... a heist küldetéseket ismerem, de az utolsót és azelőttit még nem csináltam végig maximum részeket, de nem szokott gond lenni ha valami újjal találom szembe magam.
Akik már az ismerőseim azokat invelni fogom heist-ekre és engem is lehet bátran, szívesen megyek bármelyikre!
Vegyél fel és csináljunk sok-sok heist-et mert kell a pénz!
>>>>>>>>> pumak99 <<<<<<<<<Üdv
Puma[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
mexel
veterán
Offline-ban amikor találok egy rablást ( pl elveszik valaki pénztárcáját, vagy autóját stb) akkor ha elkapom a rablót és nálam a pénz akkor érdemes visszaadni vagy nem? Azaz lesz a játékban valamire kihatása? Pl később találkozok ezekkel az illetőkkel? Mert ha nem akkor kár visszaadni a brifkókat.
-
-
Saccco
nagyúr
Lehet, hogy csak nekem új, de tudtátok, hogy távcső nélkül is lehet zoomolni a fegyverrel FPS nézetben?!
Jobb gomb célra tartás -> görgő zoom.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
titán
Nem tudjatok veletlen mitol tunt el a caps lock-os lassitasom? Egy ideje hiaba nyomkodom, nem tortenik semmi.
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz Wiz Khalifa #23760 üzenetére
Köszi! Akkor nem érdemes visszaadni ha nem érdekel a 100% végigjátszás.
Még egy kérdésem lenne? Offline-ban melyik épületeket érdemes megvenni amik pénzt is hoznak? -
westcoastog
veterán
Mi a fenét kell csinálni?
Michaellel és Lesterrel megnéztük az ékszerbolt tetejét, vége a küldinek, azóta nincs semmi küldetés a térképen, se Michaellel, sem Franklinnel. -
nonsen5e
addikt
válasz westcoastog #23766 üzenetére
Menj haza Michaellel. Ha jól rémlik ott lesz a folytatás.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
titán
válasz westcoastog #23766 üzenetére
Nalam asszem utana volt az a telefon robbantos kuldi, de nem biztos. Valaminek biztos lenni kell a terkepen, valtogass a karakterek kozott. Meg volt kozben, mikor a szallito kocsit kell elkotni, amibe bejarnak majd a motorokkal.
-
RazoR
veterán
Ha VGA-t cserélek ajánlott újrarakni a játékot vagy nem kell?
-
Mr.Csizmás
titán
[link] mégegy trip, 12 perc körüli szintidővel have fun!
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
HoReSz1975
őstag
Sziasztok,
Csak online játszom, 77 szinten vagyok a heisteket is végig csináltam, de az utolsónál csalódtam, hard szinten, csak 387000 kaptam, nem is értettem, pedig 12500000 hoztunk el és kb 950000 maradt a táskákban.
Amiért ide írok, kérdésem az lenne, hogy vettem egy
az lenne a kérdés, hogy ezt miért nem lehet a garázsba betenni miért nem lehet sehol tuningolni, átfesteni ilyesmi és csak a pegasus rakja ki jó messze tőlem, ha felhívom
pedig láttam már ilyet átfestve
hogyan lehet ilyen autókat online megszerezni:
ti is küldetéseket csináltok, hogy legyen pénzetek, nem lehet valahogy sok pénzhez jutni gyorsabban
-
sqpp
őstag
válasz HoReSz1975 #23775 üzenetére
Ha fizetsz IRL pénzben, akkor igen
-
JackFeryll
őstag
Hány százalék volt neked beállítva ?
A gépágyús insurgent-et jellegéből adódóan nem lehet normális járműként használni, csak telefonon kérheted mint a légi járműveket. A sima verziót be lehet rakni garázsba.
Pénzszerzés: a leggyorsabb a jól jövedelmező sima küldetések teljesítése. Pár perc = 20-25 ezer dollár.
Ha elsőre megcsinálod crew tagokkal egymás után a heistokat az csak bónuszban hoz 2.5 milliót.
Ha nem haltok meg és hardon csináljátok akkor +10 millió. -
negyven2
veterán
A gépágyús be se fér a tuningműhelybe. A Liberatort csak azok tudják megvenni, akik tavaly a függetlenség napi DLC-ben megvették (kb 2 hétig lehetett). Ez csak x360/ps3 ra volt elérhető. ONE/PS4/PC-n csak úgy lehet meg, ha átvitted a mentesed.
A Marshall-t meg megveheted a Warstock Cache & Carry-él 250 000$-t.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
kisza25
félisten
válasz negyven2 #23748 üzenetére
megoldódott Spanglee felvitt, de csak 100lábra helivel (ez alatt kellett ernyőt nyitni, kiugrottam és meg is adta)
JackFeryll: elsőre mindet hardon +10milla, na ilyet mostanában nem kapunk az tuti, tegnap az egyik küldetés kb 15.re sikerült, pedig előtte megcsináltuk már párszor elsőre is, van ilyen[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
addikt
válasz Mr.Csizmás #23774 üzenetére
Üdv!
Amit tegnap linkeltél kört, azt meg akartam csinálni délután, de nálam a térképen nincs ott az indulási pont. Valamilyen szintet el kell érni ahhoz, hogy beadja ezeket a küldiket? Azért kérdezem, mert nálam elvileg 80 db ilyen verseny lenne, de léptetve egyesével ezeket a menüben csak kb. 40 db jelenik meg."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
irhejja
tag
Üdv mindenkinek!
Azt nem tudjátok, hogy (singleplayer) az autó webshopok (Legendarymotorsport.net és Southernsanandreassuperautos.com) kínálata változik-e idővel? Vagy bővül-e? Kb. 20% körül tartok a történetben de még mindig ugyanazokat az autókat lehet megvásárolni...?
Egy Imponte Dukes kéne nekem, az utcán jó párat láttam már...
-
addikt
válasz kisza25 #23782 üzenetére
Köszi, akkor ha jól értelmezem, itt az Add to Game gombot kell megnyomni, éa majd nálam is látható lesz.
Egyébként ezek a versenyek egyedi szerkesztésűek, és ezért nem tud hozzáférni síma mezei halandó, vagy van valami más trükk, hogy több ilyen versenyt el lehessen érni?"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
addikt
válasz pendre54 #23783 üzenetére
Na, közben végigmentem az első pályán, hát mit mondjak jó szívatósra sikerült megszerkeszteni, különösen az elejét, legalább háromszor úgy el kavarodtam, hogy azt se tudtam, hogy Iránban, vagy Afganisztánban járok. Még jó, hogy egyedül mentem, kaptam is 11 e dodót a körért.
Más, van arra lehetőség, hogy a játékban saját zenéimet halgassam, van vagy 100 GB-nyi anyagom, abból tudnék öszerakni egy csokora valót. Kinnt a szabadban való kocsikázáskor pl. szinte kötelező lenne egy-két Johnny Cash albumot benyomni közben."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
kigyi_23
addikt
-
spanglee001
addikt
válasz pendre54 #23785 üzenetére
egyedül voltál, közben spectatorban néztem, hogy mit csinálsz sokszor elgondolkodtam, hogy vajon ugyanazt a képet látjuk e
a sajátzenénel kevesebb fps random pályaelemek a semmiből stb szokott lenni de nem mindíg,
dokumentumok/social/gta/user music mappába kell betenni a zenét, játékon belül a self rádióban hallgatható a saját zenédnetezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Puma K
nagyúr
válasz Freddycom #23756 üzenetére
Mondjuk az is igaz... letesztelem, mert sokat javítana a lehetőségeken ha egy heist host navigálja az embereket akik esetleg nem olyan gyakorlottak.
Rendben!
Nyugodtan spamoljad nekem az inv-et mert mint írtam nagyon szívesen megyek bármelyikre, de lehetőleg ne easy legyen hanem minimum normal de jobb szeretném hard-on végigküzdeni magam!(#23764) JackFeryll :
Rámegyek a témára... de lehet a régi mikimet fogom be munkára újfent és max ti meg majd röhögtök, hogy milyen hülye hangom van úgy
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
sqpp
őstag
-
YM
senior tag
400k-val a szebemben a táncoscsaj azt mondja h nem jöhet el velem, mert kirúgják. Ez a játék kélrem irrealisztikus
-
Reaper
őstag
válasz Mr.Csizmás #23774 üzenetére
Még csak most próbálgatom az online részt, (tegnap fejeztem be a story oldalt, tőzsdével, mindennel) de ez nagyon tetszik! Jó kis Phoenixel végigrongyolni az államon, szép helyeken jó volt
A kérdésem csak az, hogy hogyan lehet újra végignyomni, mert a verseny után egyből a vote screen jön, és ott nem találtam meg hogyan lehetne újra ezt választani. -
Breeze
aktív tag
Végre Végre Vége C Opciót választottam gondolkodás nélkül jó game volt
Hatalmas, főleg a vége[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest