Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisBundi
őstag
Vki próbálta már a Grappling hook modot? Nekem sajnos nem megy. Semmit nem csinál
-
r.endruu
tag
Hogy tudok a Rockstart Supportnak írni? Nincs valami email címük? Az accountommal kapcsolatban lenne kérdésem/kérésem de most ezt oda a Q&A részbe kellene beírnom, nincs semmi konkrét elérhetőségük?
-
negyven2
veterán
válasz r.endruu #24304 üzenetére
Nyissál egy ticket-et. Ezt csak Te és a Rockstar látja.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Hauptmann
addikt
válasz Malibutomi #24302 üzenetére
A muscle car oké, de én pl. a négyajtós szedánokra, illetve kombikra gondoltam, azokban nemigen volt fordulatszám mérő.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Srácok, ez az online nagyon be tud szippantani!
Tegnap kezdtem a 3 gengszterrel: odorgg, gyikuci, airbus..., jókat mentünk, kösz Urak!Aki gondolja vegyen fel barátnak, tolhatjuk együtt!
Ma nem leszek sztem, BF4 patch próba miatt, de holnaptól este 8-tól mehet!
Ill. aki TS-ezik és régi motoros, jöhet egy TS cím, van pár ingame kérdésem, h mit miért, hogyan...Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
kisza25
félisten
válasz Edem05 #24313 üzenetére
ez kemény
prokxy: ja, múltkor nekiálltunk a srácokkal délután 4 kor, tartottunk egy óra kajaszünetet 8 felé, 9kor megint nekiálltunk, lenyomtunk 2komplett heist (10 előkészítő küldi+ 2 nagy), azt vettem észre éjjel 1 van, mindenki alszik, én meg alig bírtam kikászálódni a székemből veszélyes cucc[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
prokxy
veterán
válasz Edem05 #24313 üzenetére
Ok, jövök, majd TS címet írj, mert Win reinstall óta kb lövésem sincs, h ki-merre.
Ha közületek senki nem lesz BF4 nagy tavaszi patchnézőben, akkor én is sz@rok rá és jövök!
Tegnap toltam 2-3 kört, leporoltam a tankom, AEK-om ("!voteban Pr0kxY wallhack"), most annyira nem vágyok a BF-re!Nektek is van olyan, h hiába invitálom a barátot, ír is vissza, h látja, elfogadja, de mégsem működik?
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
Úgy látom, h elég RAM-zabáló a game, érdemes a 8GB mellé még 8-at venni?
Lapozófájlt növelhetem kb végtelenségig, úgy megeszi!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Becks1987011
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy amikor a story módot töltené be a játék, utána a GTA 5 működése leállt hibával kidob! De viszont ha új játékot kezdek azt betölti, de a mentést azt nem akarja!
Mivel lehetne orvosolni ezt a problémát?Üdv Tomi
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz sixpak #24328 üzenetére
Nekem sem eszik többet, de a BF4 is pont itt (6.5-6.7GB) áll meg másnál is(milyen érdekes ), viszont a pagefile-t fullra kitölti. 2048MB-ra volt maximalizálva és a játék kilépett, h nincs elég memória, most megnöveltem 4096-ra, ez egyelőre jó.
Még gondolkozom, kösz a válaszokat!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Smiley
addikt
Sziasztok,
Van egy kis dilemmam, tudom, hogy a warez itt nem jatszik, mindenkepp meg szeretnem venni a jatekot. Eddig minden GTA megvan eredetiben. Feltettem a reloaded verziot probakent, es nagy meglepetesemre nagyon jol fut a regi gepem 720p-ben. (Q6600+8GB+8800GTX 768MB) Persze hisztizik az elejen, hogy nincs eleg videomemoria, de ettol fuggetlenul akadasmentesen fut, csak 5-10 percenkent unknow crash-el elszall. Ez azert lehet mert keves a video memoria vagy a crack-nek a hibaja? Ha a vga-val van a gond akkor nem akarom feleslegesen megvenni pc-s verziot, mert erre a gepre mar nem szeretnek kolteni, inkabb vennek egy xbox one-t. Van itt koztetet olyan aki az 1GB-s limit alatt jatszik?
Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
sqpp
őstag
Skacok, mi a véleményetek?
ASUS GTX960 4GB GDDR5 vagy inkább 970-et? Ott csak 3.5GB memória van ugye... De nyilván erősebb alapvetően a 960-től..
Intel Core i5-4690
Corsair Vengeance 2x8GB DDR3 1600MHz-es memória. (1866MHz-esnek gondolom nem lenne értelme..)Erre váltok majd pár hónap múlva.. Szerintetek van lehetőségem majd futtatni Ultrán már ezzel?
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz Smiley #24330 üzenetére
Ha van haverod akkor kérj meg egyet hogy telepítsétek fel az ő játékát.
Ezen oldal szerint futnia kéne medium-ban 1920x1080-as felbontáson:
Viszont nem írtad milyen a meghajtó kiosztásod.
Az az én fétisem, hogy ha játszani akar az ember akkor minimum 2 meghajtó kell.
Egy a rendszernek, egy pedig a játékoknak amiről futnak:
-kezdőszint: HDD-HDD
-haladó szint: SSD-HDD (SSD a rendszernek elsődlegesen)
-profi szint: SSD-SSD"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Smiley
addikt
válasz Puma K #24333 üzenetére
Sajnos senkit nem ismerek akinek meglenne eredetiben. HDD-t tudok meg ala rakni ha nagyon kellene de akar a rendszer ala is tudnek tenni egy SSD-t, most csak egy 500 GB-s 7200-es disk van benne amin egy friss windows 7 van. Amugy teljesen meg vagyok elegedve a jatek sebessegevel, folyamatosan 30 fps-t megy.
Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
Puma K
nagyúr
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Becks1987011 #24325 üzenetére
Ez a megoldas: [link]
-
Integrale
veterán
Holnap delutan vagy este benne vagyok egy heistban, de meg nem sokat multiztam, ugyhogy csak akkor megyek ha ez nem problema.
"Bad reklám is reklám too"
-
gtamate2
veterán
Jártatok már így? Elütöttem egy nyulat és bunyhoppolt egy nem gyengét a kocsi. Még szerencse hogy ment a shadowplay mert először nem is értettem hogy mi is történt..
*Sn0w
-
Puma K
nagyúr
válasz Smiley #24340 üzenetére
Nem tudom van-e Steam-ed, de vedd meg ott.
Lehet drágább, viszont pl ha ingázol 2 gép között és egyik sem laptop akkor csak a Steam fiókod belépőjét kell a fejedben hurcolnod és tudsz játszani bármelyik gép előtt is ülsz bárhol a világon.
(csak a Steam guard legyen mindig bekapcsolva és akkor minden szép és jó)"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Puma K
nagyúr
Csináltam egy videót az egyik felfedezett és roppant mód zavaró bugról Online:
GTA Online garage bug - Log in-log off - Übermacht Oracle & Oracle XS
Ezzel kapcsolatban írtam ticketet a Rockstar Support-nak, de kb lósz@rt nem értem el vele. Így itt ez a videó remélem sokan megnézik és ezáltal javítják mihamarabb.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Puma K
nagyúr
válasz Smiley #24343 üzenetére
A Steam szerverei elég jól elérhetőek 0-24 szóval ha 1000-res neted van akkor maxxal fogod tudni szedni az adott progrmaot Steam-en keresztül, és nem kell lemezeket pakolgatni a dvd olvasóba. Plusz a frissítések is baromi gyosan töltődnek.
Dobozost megveszed akkor a Rockstar szervereiről is fogod tudni leszedni a játékot miután beregisztráltad a serial-t, de a Rockstar szerverek nem olyan jól elérhetőek.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Puma K
nagyúr
Leparkoltam a garázsomba egy Übermacht Oracle-t -a világosabb színű autó- amit tuningoltam is, de nem optikailag (motor, turbó, felfüggesztés stb)
Kiléptem a játékból, majd vissza.
Erre átváltozott a régebbi Übermacht Oracle XS-re, de a tuning megmaradt.
Ezt a bugot nem csak én tapasztaltam itt a fórumon, hanem más is írta.Plusz egyéb garázsos bugok is vannak, szóval a Rockstar jó lenne ha rendbe tenné ezeket.
Volt akinek tuningolt Kuruma-ja tünt el."Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Napelem
- Hálózati / IP kamera
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest