Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Sunfire Praefectus lett időközben.
smiti: Nagyon copy paste fílingem van. Vagy inkább deja vu-m...
[ Szerkesztve ]
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
törölt tag
-Karizma az azért lényeges, mert több eséllyel ütsz, vagy ütnek ellened dupla támadást...hülye dolog de ez van.
-Képzettség nagyon lényeges dolog, támadási/találati esélyedet növeli.
-Erő rejtélyes, de a lényeg hogy 10 értékenként 1 pontot növel a sebzéseden.
-Fürgeség befolyásolja a kivédési esélyedet..ezáltal az ellenfél támadási eséllyére is hatással van term.
-Alkat...na erre én eddig egy pontot sem költöttem,...ez gyorsítja a HP regenerációdat.sztem a karizma, képzettség, fürgeség hármast kell tolni, és az erőt akkor ha 10érték közelében van.
Nagyon fontos még, hogy a páncél értéked minnél magasabb legyen, és legyen tisztességes ssebzésed.
-
smiti
veterán
Lassan annyi szövetséges klánunk lesz, hogy nem lesz kit támadni törvényes keretek között
-
törölt tag
Lehet támadni, minden megbeszélés kérdése.
Több előnye van annak ha egymást támadjátok...pl. kapsz valamenyi haladékot, hiszen utána nem támadhat más egy ideig (kivéve arénából), a pénz ami nálatok van, az nem idegenhez vándorol,..illetve fejlődhettek, de nem jelent fel a másik.
Ez tök alap, én már régen gondoltam rá...és filóztam is hogy Schitby-vel majd összedumálunk, de mire odaértem abbahagyta
Amennyiben ki akarjátok egyenlíteni a támadásokat, de az egyik karakter erősebb, akkor megdumált időre lekapja a másik a fegyverét és hupsz. -
PazsitZ
addikt
Hát nem tudok túl sokat foglalkozni a gladiatussal.
Az eddigi ügyintézőnk távozott (másik egyesületbe ).
Rallymax kollegának adtam ügyintéző posztot (remélem nem gond/teher ), mivel neki van a legtöbb tPje és amennyire láttam viszonylag sokat is van fenn.
Ha s2-n valaki úgy érzi van kedve és ideje ügyintézésre, szóljon nyugodtan, hisz lehet több személy is ezen a poszton.[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
róland
veterán
válasz #70869248 #5852 üzenetére
Mintha magamat hallanám, látnám. Érdemes megnézni, hogy milyen a karakterem statisztikája (33-as szintű alkattal).
Amúgy ha igény van rá, akkor mellékelem a küzdelmek során használt képletet, mi alapján számolja az esélyeket a játék.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
smiti
veterán
Tudjátok milye van a kedves Vigneau vezérünknek?
Súgok:Vince a keresztneve -
smiti
veterán
Hogy én hogy utálom az ilyet: [link]
-
róland
veterán
Vigneau: Boldog névnapot!
Akkor a képletek:
A piacon megvehető eszközök szintje:
1.25x your level [Always rounds down, maximum of 9 levels above your level]
A saját szinted ×1,25 (mindig lefelé kerekítve, s maximum 9 szinttel a saját szinted fölött).Aukción megvehető eszközök szintje:
(1.25x your level (maximum of 8 levels above your level) + 5 [Rounds to nearest whole number]
A saját szinted ×1,25 (maximum 8 szinttel a sajátod felett) + 5 szint (kerekítve a legközelebbi egész számra)Esélyed a harcban a bevitt találatra:
Your Skill / (Your Skill + Your opponent's Agility) x 100 [Always rounds down]
Tapasztalatod/(Tapasztalatod+Ellenfeled Fürgesége)*100 (Mindig lefelé kerekítve).Esélyed dupla találatra:
Your Charisma - Your opponent's Charisma [0% if the result is negative]
Karizmád-Ellenfeled karizmája (0%, ha az eredmény negatív).Maximális szint valamely statisztikában:
Your level + (Your basic level in that stat x1.5)
Saját szinted + (Saját alap szinted az adott statisztikában × 1,5).Maximális alap életerő:
(Your level / 2) + (Your level Squared / 2) + 100
(Saját szinted/2)+(Saját szinted négyzeten/2)+100Pajzs és életerő bónusz növekedés védő felszerelés és "lökés" által:
2x the level of the upgrade / boost
A fejlesztés/ lökés szintje ×2Sebzés bónusz növekedés köszörűkő által:
Level of upgrade / 5 [Always rounds up]
Fejlesztés szintje/5 (Mindig felfelé kerekítve).Statisztikai értékek bónusz növekedése színes púderek által:
Level of powder / 7 [Always rounds down]
Púder szintje/7 (Mindig lefelé kerekítve).Becsület növekedése expedíció, küldetés és munka által:
Amount of gold gained / 10 [rounded randomly]
A megszerzet arany/10 (Véletlenszerűen kerekítve).[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
róland
veterán
Elnyelt sebzés:
MINIMÁLIS ELNYELT SEBZÉS=INT((AV/66))-INT(((AV-66)/660+1))
MAXIMÁLIS ELNYELT SEBZÉS=INT((AV/66))+INT((AV/660))A képletben az "AV"=Armour VAlue, azaz a páncél mennyiésge/értéke.
-
törölt tag
-
addikt
haver tegnap megvette a 3. gladiátorát. ez jó dolgot jelent vagy semmi extra?úgy fel volt dobva tőle
-
törölt tag
Néztétek a Gladi' jelentések topikját?
Nem is tudtam mit írni, hirtelen úgy meglepődtem.
Tudtam hogy támadhatóak vagyunk az öszinte megnyílvánulások miatt, de hogy ez negatív példa lehetne azon frankón meglepődtem.
Nem is tudtam hirtelen hogy érveljek mellette...persze támadható mivel nem egy álszent topik, nem annak fényében írogatunk hogy mi lesz ha elolvassák, és persze nem is vagyunk egyformák.
De ezen leesett az állam. -
-
Kicsirics77
veterán
valdez9 üzenet a szerver 1-en
most ewel mit akartál elérni ?! hogy kiraktad a klánomat forumonon hogy õket lehet ütni ??
nem igazán értem most ezzel mit akar meg hogy mit hova tettem ki
valaki magyarázza el mert én nem értem.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
S.Feri
őstag
válasz Kicsirics77 #5883 üzenetére
IOlvastad a jelentések topikot? Mert akkor megérted...
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
S.Feri
őstag
válasz Kicsirics77 #5885 üzenetére
Milka írta.. nyílvános fórumot jelentett a miénket...
Ott kiemelve azt miklor a hegylakókat írtad, hogy kit lehet közülük széjjelcsapni...De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
Thrawn
félisten
Arra nem is gondolt, hogy az Egyesületi levelekben ugyanezt le lehet írni? Az egyetlen különbség, hogy azt nem találhatja meg. Gondolkodni sem ártana néha
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
S.Feri
őstag
Áhh egy csomó egyesületnek van fóruma, az esetek többségében persze zárt, de igen az egyesületi üzenetekben mi megy? Az, hogy mi itt leírjuk nyílvánosan, szerintem senkinek semmi gondja nem lehet vele.
Ebből a szempontból type-nak lehet igaza volt, hogy a ganét azt idézőjelbe kellene tennem
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
S.Feri
őstag
Csata jelentés 23.01.2008 14:34:42
Név Találatok Életerő
Reason 446 732
ballee 423 1.861Győztes: Reason
Reason zsákmánya: 590De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
Sdi
addikt
Milyen közkedveltek lettünk az s1-en, mindenki minket jelentget .
b-type, köszi a gladi fórum hozzászólásaidat.
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
törölt tag
hát ja,
valahol elkeserítő mondjuk, nesze neked nyitottság, úgy csapják az arcodra az ajtót, hogy beleremeg,..nesze neked miért hagytál támadási felületet.ehh lépjünk túl ezen, koncentráljunk a magunk harcára.
bár nem tudom le merjem-e írni, most hamarosan ellépek biliárdozni. -
Thrawn
félisten
-
Vigneau
félisten
válasz #70869248 #5876 üzenetére
Így van, dicső harcos komám. Lenne talán egy jelölted?
A Glad fórumába beleolvastam, de inkább nem kommentálom - "tetszik" ez a feljelentgetősdi. Nem hiányzik nekem a bonyodalom, túl borongós lett a kedvem az olvasottaktól...
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Kicsirics77
veterán
ej de nem értem az embereket lehet tényleg én vagyok a gyengeelméjű
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
smiti
veterán
Pffff ez nagyon kutyaaaa
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Xbox One
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen videókártyát?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs