Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
S.Feri
őstag
válasz #70869248 #5891 üzenetére
Viszont gratulációt kaptam utána tőle! Rendes gyerek ez mondjuk vagy kétszer megcsapott már, szóval ettől az ötszázastól többe van nekem..
De messzemenő következtetéseket semmiképp, csak azt, hogy nekem is van esélyem ellenDe untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
Henker2
addikt
Hali! 7-es vagy 8-as karizmát keresek. Esetleg van valakinek? Az aukción sajna lemaradtam róla!
KösziXiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
Thrawn
félisten
Már van 5 féle receptem
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Kicsirics77
veterán
válasz Vigneau #5908 üzenetére
viszont engem meg tiltottak 1 napra amiatt a kis köcsög miatt aki fölnyomott bennünket
ez ám az etikus eljárás
komolyan mondom hogy megfordult a fejemben hogy befejezem a játékot.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
törölt tag
válasz Kicsirics77 #5909 üzenetére
Hova raktál ki toborzó linket? -
smiti
veterán
-
dante3
addikt
válasz Kicsirics77 #5912 üzenetére
Inkább a sok sz@rkeverőt kellene végre kitiltani, de örökre!
Ezek is olyanok, mint akik nekem is irogatnak, hogy "jól esett mikor levertél", mert 6-7 szinttel gyengébb, és kimertem hívni!
Eddig belinkeltem nekik a szabályzatot, de már azt sem teszem, főjjenek a levükben!
Nap, mint nap kapok én is 59 szintü kihívásokat!
Amúgy , ha a múltkor Redmonk nem segít, én is két hétre ki lettem volna tíltva, ártatlanul!Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
Kicsirics77
veterán
nem idegesítem magam a dolgon mert nem éri meg holnap ismét tolom ezerrel a játékot
csak aztbánom hogy a kisgyerek 10 szintű máskülönben megcsapnám mint nyári zápor a libasz*rt.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
dante3
addikt
válasz Kicsirics77 #5914 üzenetére
Ezt még nem hallottam!
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
dante3
addikt
válasz Kicsirics77 #5916 üzenetére
Tettem ki egy pajzsot piacra, nem kell valakinek? 59-es
Bocs, ez nem csak neked szólt![ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
Egy harcosnak a lelki nyugalma a legfontosabb, hiszen egy harc fejben dől el! ( )
Apropó, nincs valakinek kölcsönbe egy leopárdja? Úgy néz ki lassan kihaltnak lehet nyilvánítani őket, mert sem a Sötét erdőben sem a Ködös hegyekben nem találom meg az utolsót?
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
dante3
addikt
Én a 4. Cerberusomat keresem, ilyenkor jönnek a szökevények sorozatban!
Nagyon jó csel a magas értékü páncélzat, semmi sérülést nem szenvedek küldik közben! Már elnyomtam 14 EP-t, és még mindíg 100%-on a HP-m![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Thrawn
félisten
válasz #70869248 #5923 üzenetére
A Ködös hegyekbe már kínomba mentem (ott futottam össze a második leopárddal is), mert a Sötét erdőben folyamatosan egy farkassal találom szembe magam.
-
S.Feri
őstag
Valakinek egy zeindras perfection gyürü? 3, 160,2,16%,18%,24% amit tud. Klánon belül 50K arany.
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
S.Feri
őstag
Este 20 után leszek legközelebb, addig lehet rá jelentkezni ja 63-as szint, esetleg, ha vaklakinek kell ami rajtam van a jobb oldali, az kisebb szitn az szintén mehet de az 60K arany lenne.
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
S.Feri
őstag
Lett egy delicateness függőm is a zeindras családból, ugyanolyan mint az enyém. Klánon belül 60K.
-
róland
veterán
Még Ubuntu Live alól is egész jól lehet játszani.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
S.Feri
őstag
No nekem ma zeindras nap volt a függőre bejelentkezett Ywerd, ha minden igaz, viszont van két gyürüm még mindig eladó.
A gyürük 60K/db.De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
smiti
veterán
Na még 7 percig lapátolok és indulok portyázni, van aki kihívta maga ellen a sorsot
[ Szerkesztve ]
-
gergo84
aktív tag
sokat lehetne gondolkodni azon miért vannak olyan emberek, akikben nincs semmi tisztesség. igaz ez "csak" egy online játék, aminek semmi jelentősége sincs, de ha igy viselkednek (sokan) páran "itt" mit csinálhatnak a "való" életben...
szánalmas, hogy akkor támadnak amikor nincs életerőm, és az meg mekkora kamu már, hogy nem figyel rá... lényeges különbségekről van itt szó. (5 a 8xx ellen és hasonlók.)
másik: "xy védelme alatt állok". ezzel nem törődve megtámadtam a tagot, természetesen nem volt köztünk nagy különbség semmiben sem, én nyertem. meg is kaptam az ellencsapást utólag, nálam 10szintel magasabb tagtóljót röhögök az ilyeneken
-
Thrawn
félisten
válasz gergo84 #5947 üzenetére
Ha csak 5 életerőd volt abból igen keveset üthetett már csak le, ergo neked jóval kevesebbe van visszaállítani
A plusz 10 szintes támadásról csinálj képernyőfotót és nyomd fel, mert az szerintem szinten túli támadás és zúzásnak minősül amit a játék szabályzata is tilt. Hanyadik szintű vagy?Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
válasz gergo84 #5949 üzenetére
Nyomd fel egész nyugodtan, mert megérdemli!
Pár nap pihenés után talán rájön, hogy a szabályok azért vannak, hogy betartsa őket. Ha nem teszed, még sok kellemetlen percet okozhat, mert ha felbátorodik és rádszáll...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- BestBuy topik
- Android játékok topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest