Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A páncélt be tudnám hozni ...de nem foglalkozom vele, mert nem itt dől el,..hiába ver el, akár ő, akár más...nem ütnek le olyan sok hp-t már, és pénz meg nagyon ritkán van nálam.
Egyszerűen nem számít hogy ki az erősebb, mert én akár félig levert hp-n is végigviszem a listámat, az expedícióknál meg nullát ütnek a mobok rajtam.
össze tudnék rakni 13000páncélt, de vesztenék 8 fürgeséget...ezen variálok egyenlőre. -
törölt tag
Egészen pontosan 13100 lesz, ha rárakom a két páncélfejlesztést a cipőre és a pajzsra.
..csak nincs normális páncélfejlesztés jelenleg az aukciónMARK-l mi a helyzet?
Van egy harcos akit megkérdeznék a klánhoz, és ezzel a PH!-hoz való csatlakozásról, de amíg nincs tisztázva a MARK dolog, addig nem akarom kitenni egy esetleges támadássorozatnak. -
Kicsirics77
veterán
üss le 1 zsoldost
na ezzel nem is lenne baj ha nem 58-as lenne az összes ami jön.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
róland
veterán
Mikor váltott nagyon rövidre az aukció?
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
róland
veterán
14:20:00 Már csak közepes a hátralévő idő az aukcióból.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
Vigneau
félisten
Szeretem, mikor új tagok jelentkeznek - elolvasva a leírásunkat :
Sanko: hali! jelenkezhetek? lécci
Bandita1997: HE SZERETNEM HA BEVENNETEK BANDITA!!!!!!!!!!!Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
smiti
veterán
Eretneket kergetek és nem akaródzik neki előbújni
-
Henker2
addikt
Valaki csapjon már oda ennek a BlueDragon-nak!
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
Henker2
addikt
Gratula Herodes-nek!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
Sdi
addikt
Gratula Herodes
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
törölt tag
-
-
törölt tag
válasz Vigneau #6130 üzenetére
Jó reggelt
azon csodálkozom ilyenkor, hogy a GO engedélyez egy olyan lehetőséget, amit aztán nem tud felügyelni,..erre BlueKnight egyébként hivatkozik is amikor ellenem (a jelentésem ellen) érvel.
Amin megint meglepődtem, hisz frankón levezette hogy mennyit lehet keresni, hogyan is lehet ennyit fejlődni...elfelejtvén azt hogy én ezen a szinten vagyok, pontosan tudom hogy mennyit lehet keresni a küldetésekkel, és menyit lehet a karakterre költeni.
Sportos hanyagsággal vette azt is miszerint persze minden nap végigfut a napi 4 küldetés, felülemelkedve a lemondott küldetéseken és a felemésztett expedíciós pontokról.
Miközben marad valami bagatell összeg a végén, amit bármikor kölcsön adhat valaki.
Mármint nem értem minek, hisz fejlesztésre én még nem kértem pénzt,..majd fejlesztek ha összejön (pláne nem 100ezret hisz az a fele/háromnegyede a hiányzó összegnek).Hogy ne mondjam pláne nem értem minek, ha a kérdéses karakter hátizsákjában 7-800ezer arany értékben lapul ékszer,...ami ráadásul egyre több is lesz.
Szal ez egy meleg történet vastagon.
Zárodván majd azzal hogy G. Alexandra adjon magyarázatot, hogy hova tünnek a pénzei, ...ami megint nem 300ezer, mivel G. Alexandra (ahogy Aroon is) ékszerbe fekteti a pénzt az aukciós házban, minen aukció után maszatolódik a különbség.
Erre majd gondolom ad valami magyarázatot valaki, mittomén hobby-ból rossz cuccokat vesz, átpörgeti csomagba a pénzt, hogy aztán a csomagból megint ékszerbe fektesse...szintén hobby-ból..ilyesmi.Miközben te (azaz én) feszülsz szabályosan a játékban, és kűzdesz az előrejutásért,...minek?..szal most megint: minek?
Így nem képvisel értéket,..az előrejutáshoz sokat kell verekedni,..és minek verjem meg azokat akiket megtudok, ha valójában ezt így is lehet.Aroon írt egy privátot, amibe szóba hozta az országot, velem párhuzamba állítván.
Én örömmel vállalom a szerepemet, ha mindenki elhelyezi benne a sajátját, és bele gondol (nem kell leírni, szóvátenni ilyesmi) hogy valójában mit is csinál.
Az én nevem mellett ez az egy jelentés áll, és az én statjaimhoz,...vagy az utolsó aranyamhoz, egy rongyomhoz, kétség nem fér.
Én harccal jutottam oda ahol vagyok, és eddig sikerült betartani a szabályokat is.
Amennyiben a döntés nem lesz számomra kellően alátámasztva, akkor valszeg feladom a karakterem.
ez van sajna[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
-
Thrawn
félisten
Visszatértem egy pár nap pihi után.
Meglepően kevesen támadtak, egyedül BlueDragon és Khimera volt 2-szer.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
smiti
veterán
Gyerekek, rohadt nagy csalás az egész. Licitálok egy cuccra, a pénzt elveszi, az aukciót elvesztem, és nem kapok róla értesítést, hogy rámlicitáltak volna.
Se pénz, se cucc, se üzenet -
-
smiti
veterán
passzolom, de az is lehet, hogy a benfentesek másodperc pontosan tudják mikor vált az aukció, vagy tényleg fanatikusan lesik mikor vált.
Wed, 30.01.2008 - 20:08:16 Megnyertél egy aukciót.
Wed, 30.01.2008 - 20:08:13 Túllicitáltak egy aukción.Ez nem hiszem, hogy belefér a mázlifaktorba.
Ráadásul 1 üzenet hiányzik, mert 3 cuccra tettem.
És mindezt 100 K-m bánja[ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
Na, megkerestem a kardot amit elhappoltak előllem Sub_rosa-nál megtaláltam
Illedelmesen megkérdeztem, hogy mennyiért hozta el, csak úgy kíváncsiságból.Erre ezt a választ kaptam:
ritkán aukciozok,legfeljebb tuningot néha,nem nagyon hiszek benne.ha nem nyerek akkor nem csak a pénzt bukom hanem lehet hogy hetekig nem találok hasonlót.vásárolni szoktam. 61-es szintűként nem tudom hol lát 75-ös kardot, vagy akármit. elég fura nekem -
ROBERTOH
őstag
Szia smiti!
Ne keresd a fegyvert, nálam van. Az utolsó másodpercben tettem rá 130k-t, tehát valaki még előttem túlnyomott téged. Már 5 percel a vége előtt beírtam a 130k-t, és az utolsó pillanatban nyomtam az ajánlat gombra, így ha más nem licitált volna túl téged, akkor sajnos én tettem volna. Legközelebb ha kinéztek valami jó cuccot, nézzétek meg, hogy nekem rosszabb van-e, mert ha rosszabb van, akkor valszeg licitálni fogok rá. Ilyenkor dobjatok egy privit és megbeszéljük, hogy ki vigyeez a kedvenc aláírásom
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS U-65GA 650W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM
- TRUST GXT 101P Gav - vezetékes gaming egér -- rózsaszín
- RAZER Kraken Kitty V2 Black wired gamer fejhallgató
- Kingston HyperX FURY 2x4GB (8GB) DDR4 2666MHz MEMÓRIÁK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs