Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tom5
addikt
Medúzát hol lehet találni?
-
S.Feri
őstag
No srácok, a mai egy jó nap volt. Csak fegyverem még mindig nincs...és nem is biztatom magam.
Viszont fejlesztések terén sokat pótoltam.De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
smiti
veterán
Szép jó reggelt mindenkinek
-
S.Feri
őstag
Kiszélesedtek a lehetőségeim.
Mostmár fel is lehet csapkodni.De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
Thrawn
félisten
61 szinttől nincs bandita már, mégis olyan feladatot kaptam, hogy bandita ujjakat szedjek össze. Találhatok még vagy reménytelen és mondjam le?
szerk: Még lehet találni
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
törölt tag
A törvényen kivűliek viszonylag jó arcok, persze a farkasoknak a nyomába nem érnek, de azért jó arcok.
Rossz arcok a macik, a minotaurok, és persze legfőképpen a mockosz cerberusok.
FEjvadász is jó arc, vandál is teljesen rendben van.
De a ködös hegy meg az erdő...pfff téboly -
róland
veterán
Ő bizonyára szeret engem: [link].
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
Thrawn
félisten
Hol találok lopott ládát?
Se az Ősi templomnál se a Bandita táborban nem találok...Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
Nem hiszem el, a hatodik túrám a Kalóz kikötőbe hozott eredményt
Cerberus, Minotaur, Hárpia minden volt...
szerk: még egy Cerberus...[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
Egy kis érdekesség:
Tegnap este mikor pont kidőlni készültem, mikor betámadt Robchie. Nem volt már nálam arany így nem vitt el semmit, de azért visszatámadtam. Az eredmény 1798 arany lett. Nem sokra rá kaptam tőle egy üzenetet, miszerint összesen 259 arany volt nála, ebből sikerült majdnem 2000 aranyat elvinnem tőle!
Ezt így hogy? Vagy mivan?Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest