Új hozzászólás Aktív témák

  • zolikaDB

    veterán

    válasz Shirchy #10159 üzenetére

    Inkabb menj at a milyen alaplapot topicba. Nem biztos amugy, h annyira nagyon kell varni a Broadwellt. A nagy ujitas amugyis az, h Iris Pro grafika van benne, ami sajnos (lasd ipon tesztek) meg mindig nem eri el egy 25k-s AMD APU szintjet. Magukhoz kepest (Intel 4600) fejlodtek egy lepest, de a konkurenciat nem ertek be, ez teny...
    En a helyedben inkabb vennek egy sok garis lapot es bele egy i7-est. Gianni-nal az i7-esek annyiba mennek, mint iponon a kozepes aru (65k) i5-osok.
    A programozo kollegamnak egy 1155-os i7 van a gepeben, 16GB RAM-mal, cirka 3 eve, NX9-ben programoz, de eddig nem fogta meg semmi a gepet. (sokszor nagy es bonyolult formafeluletek)
    A lenyeg, h te arra epitesz, h egy lapba 2x fogsz procit venni. Ez dragabb, mint 1x egy komolyabbat.
    Ami nekem van otthon lapom, az is a 4. eve korul tobb kekhalalt produkal, azota 2 Intel platformvaltas is volt, uh semmi ertelme nem lenne egy kishibas lapba uj procit tennem (ha lenne - de nincs, 1156 ugye...)
    Sot, a legujabb APU-k meg erosebbek lettek, 140-160$ koruli aron. Egyelore az Intel nem eri be az AMD-t az integralt megjelenitos harcban, marpedig a Broadwell emiatt (is) kerult piacra.
    En szivem szerint AMD-t vennek, ha nem kellene a gep CAD/CAM-re -> Kaveri Refresh

Új hozzászólás Aktív témák