Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
H.Ezredes
őstag
válasz Erdei88 #17701 üzenetére
Tehát akkor azt mondod eddigi 3 DB MSI GTX480 TF2-őm mind a véletlennek köszönhetően volt jobb hűvösebb 5-10C-al az itteni hőmérsékletekhez képest ?!?!?! Ennyi véletlen nincs.... Légáramlat ide vagy oda számít a nyitott ház nem is keveset.....
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
Alpachino
veterán
-
viktor82
őstag
válasz gainwardgs #17710 üzenetére
[ Szerkesztve ]
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
H.Ezredes
őstag
Ha valakit érdekel eladó lesz egy MSI TFII 480 60K-ért venti törött.... A levegővel való kifújásnál nem figyeltem az újjamra ami belért a lapátba és lehullott 2..... Na majd fölrakom apróba vagy ha valakit érdekel írjon privátban küldök képet stb....
[ Szerkesztve ]
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
viktor82
őstag
válasz gainwardgs #17713 üzenetére
Egy 580as eredményt kérhetnék?
-
-
H.Ezredes
őstag
válasz apollo12 #17718 üzenetére
Bent van most.
Meglepően halak gyakorlatilag nincs nagy eltérés 40%-on.
60%-on már hallható és érezni a vibrációt ez az a pont ahol én még használhatónak mondom 70%-on nekem már picit hangos és jobban vibrál a 60% viszont még teljesen jó
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz H.Ezredes #17719 üzenetére
Ha már törött a venti, garinak úgyis lőttek, nem? Innentől simán lecsrélném 2db F9 PWMre, amit a karira kötve ugyanúgy vezérelhetsz és jobb is lenne.
Az eladási árnál is sokat számítana, hogy ha már a gari ugrott, legalább javítottál rajta valamennyit..mert így, vibráló ventivel elég tré lehetFéloff: megálltam a procituninggal 4.5ön (melege van), Lightningos csúcsdöntögetések halasztva bizonytalan ideig (új hűtő kell).
-
H.Ezredes
őstag
válasz Speed® #17721 üzenetére
Miért ugrott a gari ? Nincs hozzányúlva illetve lehet cserét kérni....... Nem a kártya ment tönkre illetve keresni kell bontott ventit és rárakni vagy MSI-től rendelni.... Ipon-os srác mondta lehet rendelni MSI-től hűtőt ,ventit stb.... Csak sajnos nem állok vele közvetlen kapcsolatban... Mind1
[ Szerkesztve ]
-
Lucifer6280
aktív tag
GTX 480-ról GTX 570-re megéri váltani?
Az egész élet 1 kibaszott szépségverseny, Suliba járunk aztán egyetemre, aztán meló. Kapják be! Csináld amit szeretsz! A többit meg szard le..
-
H.Ezredes
őstag
válasz Lucifer6280 #17725 üzenetére
Nem !!!!!!
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz H.Ezredes #17724 üzenetére
Ez esetben sok szerencsét a 60ks eladáshoz..én szvsz biztos nem vennék ennyi pénzért hibás cuccot..igen, tudom, a kártya maga nem hibás..de akkoris. Egy hírhedten forrófejű GPUn hibás hűtés..rossz ómen.
Lucifer6280
Spórolnál vele pár W fogyit, cserébe adott szitukban gyengébb a VRAM miatt.
Hacsak nem hajt a kíváncsiság, hogy milyen egy 570, nem éri meg lecserélni. -
viktor82
őstag
válasz gainwardgs #17731 üzenetére
-
Alpachino
veterán
válasz Lucifer6280 #17725 üzenetére
Gyengébb a GTX570.
Én GTX570-ről, GTX480-ra váltottam, de mindegyik általam játszott gémekben erősebbnek érzem, igaz nem reff. GTX480-ra esett a választásom Reff. hűtős/órajeles 480-ra nem cseréltem volna
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Pala
veterán
válasz Alpachino #17733 üzenetére
Vicces, én az elmúlt hónapok során pont arra jutottam, hogyha most 480-at vennék, akkor csakis refhűtőset, az legalább kiviszi a házból a meleget (!!) + a ramok/fetek is kellően hűtve vannak. A ventijét meg kicsit át kell szabályozni AB-vel. Persze megjön a hangja egy idő után, nade a TF2-nek is ugyanúgy (ott meg "legalább" szar a fet-hűtés is).
Most is áldom az eget, hogy refhűtős kártyákat vettem!Amúgy meg az AC Xtreme Plus II a legjobb rájuk (a víz után)!
-
Alpachino
veterán
Akkor ebben különbözik a véleményünk Mert nekem ref. hűtős GTX480, de 570 sem kellene, még 10K-val olcsóbban sem..
A Lightning TF III hűtését nem lehet egy napon említeni a ref. hűtéssel. Nekem az 570, 90 fok környéki hőfokát nem igazán sikerült kordában tartanom és még ráadásul hangos is volt... pedig a házam sem nevezhető gagyinak, ( CM 430 Elite) tehát magam részéről...soha többé reff.
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Pala
veterán
válasz Alpachino #17736 üzenetére
A Lightning hűtése nem tudom milyen, arról nem akarok nyilatkozni, de pl. TF2-m volt 2db is és a nem túl előnyös kialakítása miatt szerintem rosszabb, mint a refhűtés (most 480-ra gondolok, 570-nel nem sok tapasztalatom van, én azt hittem, azok alapból is hűvösebb kártyák).
És itt most nem is elsősorban a gpu hűtésére gondolok, hanem a többi alkatrészre. Meg hogy melyik merre tereli a levegőt. Engem személy szerint ezek a dolgok jobban megérintenek mostanában.Egyébként a netes tesztek alapján én is féltem a refhűtéstől. GTX470/480-ak lazán belekóstolnak a 90 fokos tartományba, ezt lehetett látni mindenhol. Aztán megvettem.... nekem kapásból 80 alól indult, és ekkor még nem is szabályoztam semmit. Igazából most sem értem, miért van ez... Pedig nincs valami csúcs házhűtésem.
[ Szerkesztve ]
-
Razermazer
őstag
Csak jó légcsatornád van házon belül, és az elég, szépen kiviszi a meleget. Ez a kazáneffektus is szerintem túl van lihegve, normális körülmények között nem tesztfázisban, a kártyák 90%-ban alapórajelen mennek. Felhasználok többsége nem is tuningol, megveszi berakja használja.
A tf2-k meg olyan konstrukciós hibával rendelkeznek hogy a vrm elégtelen bordázata miatt döglenek mint a legyek(tulajdonképpen nem hiba az, csak a felhasználó a hibás aki szénné hajtja). Meg ugye a felhasználók 20% rögtön ugrik neki mivel más a hűtés, akkor jobban bírja a tuningot. Csak azt felejtik el, hogy a kártya referencia, nem erősített nem módosított áramkörös eredmény pukk.Torma: hidd el én sem. Ésszerű határok közt, elfogadható és megfelelő tapasztalattal és hűtéssel, lehet egy rekord erejéig utána vissza normális keretek, közé nem úgyhagyni örökké. Aztán a dolog idő előtt leharcolja magát, mehet reballozni, kondicserére persze nem a tulajnál, hanem a második harmadik embernél. Aki majd nagyon örül, mert igaz hogy olcsón hozzájutott, de a pénzéért kapott egy nem igazán 100%-os terméket. A garanciázás kínos dolog idő és pénz stb.
[ Szerkesztve ]
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
torma1981
veterán
válasz Razermazer #17738 üzenetére
Az ilyen agy nélkül tuningoló embereket nem sajnálom.
-
Lucifer6280
aktív tag
válasz Alpachino #17733 üzenetére
Értem, ha minden jól megy akkor még a héten lecserélem a TFII-t egy Giga GTX480SOC-re és remélhetőleg jól fogja teljesíteni a dolgát :
Az egész élet 1 kibaszott szépségverseny, Suliba járunk aztán egyetemre, aztán meló. Kapják be! Csináld amit szeretsz! A többit meg szard le..
-
H.Ezredes
őstag
válasz Lucifer6280 #17740 üzenetére
innen PH-ról ?
-
H.Ezredes
őstag
válasz Lucifer6280 #17742 üzenetére
Ha lehet ajánlani ne vedd meg svsz... Mégpedig utánakérdeztem:
BF3-ban 60%-os ventivel 75fok körül van. Idle-ben 40fok körül mozog.
Alapfesze 1.063v.Egy TFII hűvösebb is és a nagy részük jobban tunigolható.. 1064 mV-os feszen megy 820-an... ott egy TFI már 850-860-at megfutja eddig 4DB 480 TFII mind jobb volt mint a 480 SOC..... Szerintem az a kártya nem jó :S De ha neked az tetszik
-
Lucifer6280
aktív tag
válasz H.Ezredes #17743 üzenetére
Érdekes feltevés, amúgy különösebb bajom nincs a TFII-vel, nem is azért cserélem le.
Csak a kíváncsiság hajt, amúgy az alapfesz azért olyan magas szerintem, hogy a sima user is örüljön hogy tud rajta húzni ,ne kelljen neki hozzányúlnia máshoz a programban(pl AB-se sincs alapból engedélyezve a fesz emelés) De lehet hogy tévedek , SOC-k ről nem hallottam még nagyon panaszt, ezt a windforce 3-as hűtést meg annyira nem ismerem.
MSI Lightning-nak jobban örültem volna, de most ezt hozta az életTovábbi észrevételeket szívesen fogadok
-
H.Ezredes
őstag
válasz Lucifer6280 #17744 üzenetére
Ez konkrétan arról volt adat amit te akarsz megvenni.... Csak azért mondom mert jobb nem lesz és ne lepődj meg ha melegebb is lesz :S
-
Lucifer6280
aktív tag
válasz H.Ezredes #17745 üzenetére
Tudom én is már rákérdeztem pár dologra. Tudtommal a SOC az válogatott cuccokból van, valami oka csak van , hogy annyi feszt kap a GPU, Hacsak tényleg nem nézték be az összerakáskor..
-
H.Ezredes
őstag
válasz Lucifer6280 #17746 üzenetére
Nem akarom a kedve szegni de itteni barátom cole86 vett egy giga 580 SOC-ot és rossz volt mint a bűn melegedett jobban mint egy REF kártya magas volt az alapfesze is.... Ezek persze nem átlagos esetek..... Ha válogatott cuccokból van akkor alacsony fesznek kéne lennie alapból és jól kell viselnie a nagy feszt. MSI TFII dobozát is olvasd el.... ott is válogatott alkatrészekből van Na mind1 a lényeg ha neked tetszik akkor vedd az a lényeg te használod. Én is gondolkodtam a megvételén de ilyen fesszel és hűtéssel elment a kedvem pont a tuning potenciálja miatt vesz ilyet az ember és nem azért,hogy szarabb legyen vagy ugyan olyan mint egy TFII
-
Lucifer6280
aktív tag
válasz H.Ezredes #17747 üzenetére
Lehet rá*aszok, de max ha annyira meleg alulfeszelem, én TFII-őm is 1050mV-os, alulfeszelve ref órajelekkel vígan elvan 0.988mV-on is,ami a hűtést illeti arra nagyon magyarázatot adni nem tudok, TFII vel csak egy bajom van, az pedig a ref nyák olyan szépen nyomja a meleget a ramokra , hogy az valami hihetetlen. Mondjuk az is igaz , hogy ilyen kártyánál azért a melegen már annyira nem kell csodálkozni. Majd kiderül, max eladom aztán visszatérek a TFII-re ,de még egyenlőre ne szaladjunk ennyire előre, előbb legyen nálam a SOC. Majd utána úgy is nyilatkozok róla bővebben.
-
H.Ezredes
őstag
válasz Lucifer6280 #17749 üzenetére
Nincs mit
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest