Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
-
Fail3D!
addikt
az a baj nalam valhogy maskep irja alap orajelet irj ami 925 mhz a gpu z... az after meg 1800 at mutat szoval gondolom az 1800 t nehuzzam 4000 mhz re
oks ertem sry csak ujra kelletem raknom wint mindent es kicsit szetszort vagyok meg ideges hoyg olvasgassak
oks koszonom. hat meglatjuk mi lesz... kicsit kezdek ideges lenni de majd bf ben meglatjuk mit mutat... volt 85k gigabyte elado... csak 1 taho volt az urge mondtam neki mindjart boltban vagyok szoval gyorsan mondja a valszt hoyg akkor elado es hoyg pesten mikor talkozunk.. annyi valaszt kaptam sok erdeklodo van a kartyajara de meg nem irtak neki vissza.. meg jo hoyg azonnal elvittem volna a kiirt aron igy maradt a 480... de bizom benne hogy ez is komoly teljesitmennyel bir majd a 6950 utan.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
Pug
veterán
válasz kicsipapucs #11992 üzenetére
Nem olyan jó ám, mint mondják, mert átfő az egész, amikor 480-asra teszik a hatalmas hőkibocsátás miatt.
Én ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy moddolt, feszelt (1.2v), 1025/1450-re megrántott 6950@6970-en nem volt semmiféle "átfővés", természetesen azért házszellőztetés kell, na de az hova nem
Pillanatnyilag VGA-ra léghűtés a következő sorrendben:3.Arctic Xtreme plus 2. Shaman 1. Alpenföhn Peter
Ha nekem nem hiszel, nyugodtan nyálazd át a neten keringő teszteket
-
Reibek
senior tag
válasz kicsipapucs #11992 üzenetére
A 3dmark 11 nekem eleg. azt nem tudtam hogy TF2-d van.
-
Fail3D!
addikt
61xx pontom volt 3dmaarktban majd lefutatom ugy hogy a emoriat is huzom de sok remenyem mar nincs
-
Crossfit007
senior tag
válasz kicsipapucs #12001 üzenetére
A 470-esem RAM-jai 1187mv mellett mentek 4108MHz-en is!!
Csak eléggé melegedett szerencsétlen, amúgy stabil volt.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
van másik monitorom, tudok nézni 1920x1200es 3dmark11-et..
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Crossfit007 #12008 üzenetére
Jaja, nekem a 4080mhz-t mentek, tovább nem toltam neki, de azon stabilak voltak, de ref hűtéssel ez is elég volt neki.
-
Fail3D!
addikt
hat nemtudom egyenlore... a 6950 hez viszonyitva amit tudnigoltam... hasonlonak tunik de kiv vagyok felhuzva a gput jobban hatha ott nem fagy
-
N_A_S
veterán
4000-es ramokkal simán furmarkolok 10percet. Már volt hogy a Vantage-be is a második teszt végig eljutottam, úgyhogy valószínű hogy túlhevülnek
https://tinyurl.com/phnas
-
Fail3D!
addikt
válasz Tökmindegy #12016 üzenetére
kocsog amugy 6586 pontom lett most.... de ez is csak a jo procinak koszonheto
bfbc2 vel jatszol? mennyi a min fps ed es milyen felbontasban beallitasok melett?
[ Szerkesztve ]
-
Tökmindegy
senior tag
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Laraxior #11988 üzenetére
tehát egy darab pl 3840x1200as "monitor"t akarsz? azt leginkább sehogy.
három monitoros felbontásokat (pl 3840x1024, 2400x600) egy mókolt matrox dllel el lehet intézni, de az se megy minden programmal. GTR Evolution/Race07/STCC/RaceOn tud ilyet, de nem minden esetben működik. 3dmarkkal lehet hogy menne... az se 3840x1200 lenne, de 3840x1024 talán ok, ablakban.
ablakban ki lehet húzni a cuccokat két monitorra, de ugye 3dmarknál ez nem megoldás, nem lehet manuálisan állítani a képméretet.
mind az nvnek, mind az atinak van megoldása három monitor vezérlésére (és három monitorra egy nagy kép kirakására), de az csak három monitorral megy (és vannak egyéb limitációk is). kettővel nem. a matrox megoldással az a jó, hogy az ablakban is tud három monitort szimulálni, tehát gyakorlatilag a programokat át lehet verni, de eredetileg azt is a hárommonitoros hydra setupokhoz találták ki.
szóval két monitor ilyen szempontból necces. amire jó, hogy mehet fullscreenben a 3dmark/játék, és a másikon van hely a taskmanager+everest+egyéb diagnosztikai progiknak nézni, hogy pontosan mi is történik a HWvel. anno én a crysist végigtoltam így amikor stabilitást teszteltem, nagyon jó tud lenni
amire ügyelj: két monitorral GTX480ak pár tesztben nem vették vissza az órajeleiket, és emiatt kegyetlenül melegedtek. ez a Ninjaval Neked talán kevésbé proglémás, de figyelembe kell venni.
ja igen: három monitort egyszerre sajnos a 480al nem fogsz tudni meghajtani.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Fail3D!
addikt
válasz Tökmindegy #12018 üzenetére
battlefield bc 2...
-
Fail3D!
addikt
a feszultseget ha valaki babralna azt mennyire erdemes max huzni es megnezni a tuningot mennyit bir ugy?
-
Fail3D!
addikt
válasz Tökmindegy #12022 üzenetére
kabbe mivel szoktal jatszani? csak mert jolenne valami viszonyitas alap tuningolsz is? csak mert ha meg megmarad az 580 amit neztem lehet megvennem...
-
Tökmindegy
senior tag
válasz Fail3D! #12024 üzenetére
Csak szimulátor. Abból is amiben repkedni lehet.
Nem tuningolok. 580 at minek tuningoljam? Amivel játszom azt ,azokat maximumon viszi.
Ezzel játszom egyébként pl a 6970 nem tudta abszolválni ezt a kritériumot.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Fail3D!
addikt
válasz Tökmindegy #12025 üzenetére
hmm az gaz elmtileg 580 ra van tuningolva ez a kis xar... de vicc hogy a bf2 ben nem erzem a valtozast a tuningolt 6950 hez kepest ill minimalisan... azthittem ez uber brutal lesz.
-
szab.tam
nagyúr
válasz Laraxior #11988 üzenetére
ha még nem jöttél volna rá az 1 nagy, egybeképernyős kiterjesztésre:
nvidia control panel / megjelenítő / több megjelenítő beállítása / egyetlen nagy vízszintes aszal (vízszintes span)
a dualview az, ha a tálca csak a fő monitoron van, és klón ugye a duplázó.
szó'gálati közlemény: a törpe nidzsám hol tökömbe' má'?
(#11976) N_A_S
még ma késő este megpróbálom egy tesztre betenni. (csak , hogy megnyugodj....)
ha meg annyira antituningos az új 480-ad, cseréljünk.
(a nyákrészt, persze, az új hűtőt megtarthatod. csak teszteld előtte az új kártyát szétfeszelés nélkül - hog yne nálam dögöljön be 1 hét után. azaz ha gyári tré, kiderüljön...)
nekem totál nyolc, melyiken fogom mókolás közben véletlenül egy megcsúszó csavarhúzóval végigszántani a nyákot....[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Fail3D!
addikt
válasz apollo12 #12027 üzenetére
eroteljesen gondolkodom hogy most mi legyen de valszeg marad a kartya es bf 3 nal fogok ujra gondolkozni hogy akkor valtsak v ne.. ill meg feszemelsre senki nem valszolt ahoz hogy esetleg tuningot probaljak merjek mi az a megengedheto fesz amire meg lehetne emelni a kartyat? memoriahoz nem akarok nyulni csak gpu hoz...
(#12030) szab.tam velem nem cserelsz? mai nap lett veve frissebb garis
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz szab.tam #12030 üzenetére
kicsit elvótunk inni.. 580 totyikba a kép ... de: még nem jött meg a cucc
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
apollo12
veterán
stem 1100mvoltig el mehetsz
Crossfit007 1187mvolton használja a gtx 470 ét gyári hütővel 24/7ben
-
Laraxior
titán
válasz szab.tam #12030 üzenetére
istennek nem sikerül belőni a felbontást
-
-
Laraxior
titán
válasz Fail3D! #12040 üzenetére
plusz légmozgás? segíthet.
-
szab.tam
nagyúr
válasz Laraxior #12039 üzenetére
eltérő a kijelzők felbontása? akkor könnyen lehet. azt csak a dualview szereti. (nálam még most ott is meghülyül, ha bluray-nél átlövöm 24 hz-re, alaplapcsere óta kinagyobbodik, lelóg a kép....
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
odorgg
addikt
válasz Fail3D! #12024 üzenetére
Viszonyítási alap, GTX580 1680*1050 Minden maxon HBAO ON-al:
alpórajeleken:
Min: 50 Fps
Max:121 Fps
Avg:86,100 FpsTuning 900Mhz GPU 4400Mhz MEM:
Min: 57 Fps
Max:129 Fps
Avg:98,483 FpsMultiba mértem az eredményeket, 3 perces Fraps méréssel.
i7920 4Ghz-en ment, 1600-as memmel, 1920-ban nemtudok tesztelni sajna[ Szerkesztve ]
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
szab.tam
nagyúr
a tf2-t idáig távolról méricskéltem, de mivel már nem a parton vagyok, belepofázok.
egy megajánlott 800/2000-es 3dmákot lefutattam, hogy nincs-e nagy gáz, majd visszaraktam a régi kártyát.
ez a példány elvileg alapfeszen N_A_S kolléga szerint 830-at is tud.
most annyira nem foglalkoztam ezzel, csak futott össz 2 teszt, hgoy lezárjuk a boltot.vélemények.
ezek általában gpu frekiben jobban mennek mint a régiek. legalábbis, mint a lassan másfél éves, ref gigám.
a ref hűtőt nem kell bemutatni. fos, hangos, stb.
ennek a hűtőjében zseniális, hogy 2 slot-on nem megy túl.
2d-ben, alapon, csodahalk. a meztelen próba notiwinyó a parkettára kilógva simán lehurrogta.
fix %-okat emeltem. a letört ventilapát miatt 65% környékétől brummog kicsit a centrirozatlanság miatt.
ezért auto-n hagytam, 800/4000.
3dmark06.
max 72 fok, ekkor a venti feltcsavarja magát, (60 körülre), és 68-70 fokon tartja, kicsit ingadozó venit melett.
ez rendben is lenne.de vazz. ez nektek halk??? a refhez képest biztos. lehet, hgy túldícsérem a régin még meglévő hűtést, de az agyonveri ezt. mindenben. ott ugye egy zalman vf300f alap van, ventik pedig le vannak cserélve: 9 centis, 1600-as noctua 5v-on, kb. 400 fölött pöröghet. és a 12 centis, s-flex1200@400-1200, fanmate2-n. ha mindkét veni fixen ezen a 400 körülin pörög, a 28-29 fokos szobában 72 fok körül tartja ugyanitt. és most 5 fokkal hidegebb is van. és ott tartom a régebben megajánlott fogadásomat, miszerint +50 centiről nem modja meg senki, mikor van be- és kikapcsova a gép....
úgyhogy pár dolog biztos:
- a refhűtőhöz, és a régi 480 árakhoz, mostani konkurenciához képest kiváló vétel! ezt idáig is mindenki tudta, nem nagy felfedezés
- a hűtő egy darabig viszonylag halk, és gondolom a többi ventitek és a winyóitok miatt még itt sem zavaró.
2 slot-on belül, tehát kényelmes sli.
- jobban húzható a régieknél. (általában, gondolom)de ha még 1x valaki azt mondja, hogy néma, vagy csak azt hogy halk belegyűröm az orrát valamibe...
a zalmanom a zotac apm-k kedvelt hűtője. asszem a rev1-es 580 amp-re valamiért nem azt tették, csak amp!2-re. mielőtt leszedtem volna róluk a ventiket, használam kicsit. magas fordulaton szerintem halkabbak. de azért 100-on mos tnem akartam pörgetni a letört lapát miatt, és ott már fals lett volna az eredmény. 60-nál szerintem még nem volt az...
úgyhogy holnap kezdődik a méricskélés, boncolgatás. még az is lehet, hgoy atf2-t is megkopasztom, csöveket kihajlítgatom, meddig érnek el....
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz szab.tam #12047 üzenetére
köszi a gyorstesztért.
a régin egy 20Wos delta blower van. ez szerintem mindent elmond a hangjáról. viszont ezen meglepődtem, hogy üresben is tényleg ennyire halk. a votivinyó hogy aránylik a 400as SFlex @5Vhez? és teljes hangon kb mennyivel érződött hangosabbnak az 1200ashoz képest?
ez a mi minősül halknak, tényleg érdekes kérdés. anno a 3870 gyári hűtőjét is sokan a topikban halknak és jónak mondták (mmint tudott halk és jól hűtő is lenni szabályozától függően). hát, a passzív HR03GT elverte hőfokokban is (bónusz: ati rv670en nincs heat spreader, tehát kb 2-4 hőcső érintkezik direkt a 6ból). illetve 100%on kb hozta a passzív HR03GTt, kb 45dbAs hanggal (2800rpm körüli 120as ventik ilyen hangosak). a hangja nekem 35% alatt volt elvislehető idleben, node 60% alatt 80 fok fölé engedte a GPUt.... utánna már csak annyi maradt a kérdésem, hogy ha ez valakinek jó hűtő, akkor milyen lehet a gyenge?
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest