Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci2277
senior tag
válasz Lucifer6280 #17649 üzenetére
Hogy őszinte legyek fogalmam sincs, de az aprón van egy ilyen gyöngyszem, ha nagyon érdekel kérdezd meg az eladót, hátha tud érdemi információval szolgálni. Utána oszd meg itt is.
Lényegében azt a gpu 820-at minden TF2 480 tudja, nem egy elérhetetlen tuning még a ref hűtésűeknek sem.
[ Szerkesztve ]
-
Lucifer6280
aktív tag
válasz H.Ezredes #17650 üzenetére
Az elég gagyi... Most csak így hülyeségből megnéztem mennyire tudom alulfeszelve azt az órajelet 820/3800 hát 1.025mV és ez még nem a legalja szerintem.
Az egész élet 1 kibaszott szépségverseny, Suliba járunk aztán egyetemre, aztán meló. Kapják be! Csináld amit szeretsz! A többit meg szard le..
-
H.Ezredes
őstag
válasz Laci2277 #17651 üzenetére
Nem elérhetetlen REF-el sem ha tojást akarsz sütni
REF 480 egészségetekre[ Szerkesztve ]
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
H.Ezredes
őstag
(#17655) Madn!ght
(#17656) Laci2277Én azért maradok a TFII-nél a ~ 65-70C körüli hőmérsékletnél...
(#17656) Laci2277
a 2 hozzászólásodtól eltelt 8 perc alatt ki ne találd,hogy te kitesztelted az 1.000 mV-ot.. menj tolj furmarkot 3DMarkot és játsz BF3-al egy 20-30 percet és utána mondhatod,hogy ott megy
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
csoty
aktív tag
Na énmeg teszteltem 851MHz GPU - 4004MHz mem-el furmarkban 1.063V stabilan megy Most jön az új driver aztán meg bf3.
#csotykocsithajt
-
H.Ezredes
őstag
válasz gainwardgs #17662 üzenetére
Nincs túldramatizálva. REF. hűtőkről volt szó
-
Madn!ght
addikt
-
Joker94
aktív tag
Nekem jól szellőző a házam de tuningal 850-en bele nyaldosott a 80 fokba a TFII.
Alapon megáll 65 körül.De jövő héten megy rá az Aerocool Xrteme Plus II -
H.Ezredes
őstag
Ez a háznak nem nevezhető szartalicskám van... Ez azért jó mert szellőzik Még asszony lába is belóg a képbe
-
Joker94
aktív tag
válasz gainwardgs #17675 üzenetére
Jah tudom jófajta
Ez a "kis" 480 se rossz. Csak hiányzik az Accelero hűtő. -
Joker94
aktív tag
válasz gainwardgs #17677 üzenetére
Nem tudom,mert 1.1mV felett lekapcsol a tápom 5perc után.
-
Alpachino
veterán
válasz gainwardgs #17677 üzenetére
Játékokban érzel valami előrelépést a tuningolt GTX480-hoz képest ?
Mert a netes tesztek alapján a GTX480 OC, hozza az alap GTX580.....
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
-
H.Ezredes
őstag
válasz gainwardgs #17682 üzenetére
Itt nem ez volt a kérdés Nyugodj meg,hogy 580-ad van most. Senki nem mondta,hogy nem lehet húzni.
(#17681) Alpachino
Cole86-nakREF 580 volt az első = hangosabb és melegebb volt mint a 480 TFII
Giga 580 SOC = Szar volt az egész mert 80C körüli hőmérsékleten volt és cicergett mikor kb új kártya volt ment is visszaAsus GTX 580 DCUII = Engine Clock 782 MHz Egész halk volt jó hűtéssel rendelkezett de lazán hozta a 480 850-es GPU-n és kicsit jobb is volt ugye. cole azt mondta tapasztalat alapján ,hogy igazán 900 Mhz-től gyorsul be a 580.
-
Laraxior
titán
Nektek fasza az új WHQL driver? Nekem nem nagyon akarja az emelt órajelet megjegyezni.. mindig alapórajellel megy a game
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
tomtom9
tag
Egy gtx480 vagy gtx560 lenne jobb választás? melyek az előnyei ill. hátránya egyik-másiknak? Melyik gyártó lenne a jobb választás?
-
H.Ezredes
őstag
válasz tomtom9 #17688 üzenetére
Mi a cél ?
Hogy olyan kártyád legyen amin minden megy FULL grafikán vagy amin minden játék menjen rendesen.
480-ból TFII-őt érdemes venni
MSI 480 TFII
Előnyei:
- Halk hűtés
- Hűvös a kártya
- Nagyon jól lehet őket tuningolni
- 1536 Mb VramHátránya:
- "sokat" fogyaszt ( Aki ilyen kártyát vesz az mondjuk ne a havi +300Ft-os villanyszámlán akarjon spórolni.... )560 TI
Előnye:
- hűvös
- jól tuningolhatóHátránya:
- 1024 Mb Vram
- Ha tuningolod is egy 480 még mindig jobb lesz ha azt is húzod akkor meg nincs miről beszélni[ Szerkesztve ]
-
apollo12
veterán
én egy húzott 560 ti ről, váltatottam egy msi tf2 gtx 480 ra, és az alap 480 alázta a húzott 560 ti-t
ha a gtx 480 meghúzod 820-1640-1900mhz, akkor már 580 szintű, ami nem rossz
ha a fogyasztás nem izgat, akkor gtx 480
ha 560 ti szeretnél mégis venni, akkor csak is 2gb os verziót [link]
de én 480 at ajánlok
[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
A GTX480, nem kicsit erősebb....nem egy kategória Fogyasztáson kívül nincs "hátránya" a GTX480-nak, pláne ha pl. az MSI Twin Frozr II...III verziót választod
Látom hirtelen elég sok kielégítő választ kaptál
H.Ezredes .
A GTX560 TI "jó tuningolhatóságát" egy kicsit cáfolnám, mivel a nálam járt 4db-ból egy sem ment úgy mint a jelenlegi 480....persze %-os arányokat tekintve Pl. az utóbbi MSI GTX560 TI-m alapfeszen csak 20MHz emelést volt képes eltűrni...
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
-
tomtom9
tag
köszönöm a válaszokat!
vga tuningban tudna valaki segíteni? jelenleg egy gtx260-om van
-
csoty
aktív tag
Kinél lehet kapni hővezető gap padot?(vagy hogy a fenébe hívják ) Esetleg tudja valaki hogy 8800gtxre mekkora kell?
#csotykocsithajt
-
N_A_S
veterán
Én ilyet használtam a 8800GTS-re hővezetőnek:
https://tinyurl.com/phnas
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest