Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
Elképzelhető, hogya gpu-nak adott feszültség hatással van a memória stabilitására is!?
Azért gondolom ezt, mert tegnap kicsit játszadoztam az órajelekkel MSI Kombustor alatt.... A gpu-nak adtam 0.912mV-ot alapórajel mellett (607MHz), a ramokat meg felhúztam 1674-ről 2000-re. A Kombustorban szinte azonnal szétesett a kép és kifagyott az egész. Ezután semmi mást nem csináltam, mint megemeltem a gpu-feszt 975mV-ra és kapásból tök stabil lett az egész. Kipróbáltam ezt sokféle gpu-fesz és ramórajel kombinációban és arra jutottam, hogy ahogy növeljük a gpu-feszt, úgy egyre magasabb órajelen lesz stabil a ram is. Persze csak addig, amíg maga a ram el nem éri a plafont, amit bír. WTF?
[ Szerkesztve ]
-
Speedhs
őstag
válasz Alpachino #17489 üzenetére
Már bocsi, de te miről beszélsz ?
Érdekes, az én 470-em hozza a szintjét a 480-nak, úgy, hogy még a tuningolt feszültsége sem éri el a 1 mV-t, 0,990-n 820 mhz- gpuval lazán játszható a gta IV full hd-ben minden maxon. 40 fps körül. Elárulom neked, hogy 915 mhz-s gpuval is megy ez a kártya, és akkor már rég elhagyta az alap 480-at. -
Pala
veterán
962mV az alapfesz. De ennél az értéknél is megvan az a ramórajel, amit már nem bír, ugyanakkor ha kicsit emelem tovább a gpu feszt, akkor megintcsak tovább tudom húzni a ramot. Mindezek persze anélkül, hogy a gpu órajelhez hozzányúltam volna.
Speedhs: Neked valami nagyon beteg kártyád van, de ezt már mindenki tudja.
[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
válasz Speedhs #17555 üzenetére
Arról beszélek, hogy ne DMarkok-kal gyere, ha a karik valós teljesítményét szeretnéd lemérni
Másodsorban, ha tesztelted valós alkalmazásokban is, pl. játékokban a GTX480-at és a szénnéhúzott GTX470-edet, akkor gyere vissza ide és oszd meg velem/velünk a személyes tapasztalatodat, e két kari kapcsán, egyéb esetben kár eröltetned ezt a témát
Egyébként a Farokméregetős eredményeknek meg nem itt a helye, hanem a DMark-os topicban....az én GTX480-am meg ennyit megy : [link]......ha már itt tartunk
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Alpachino
veterán
válasz Recon666 #17562 üzenetére
Nem is azt mondtam, hogy az én erdményem, de gondolom az olvasás az még megy részedről..... Azt írtam, hogy az én karim ennyit tud, de nem én mértem....gondolom így már világos
De ha gondolod lemérem én is... nem sok eltérés lesz az 5.3GHz-es 2500K-val párosítva
[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
válasz Recon666 #17564 üzenetére
Nem hiszem Mivel a 3DMark 11, nem olyan kegyetlenül érzékeny a procituningra, mint a 06.... 9500 körüli physics score-t én is tudok
A kari órajeleivel nincs gond, mivel ha nála ment gondolom nálam is fog ugyanazon feszen egy DMark erejéig. Egyébként alapfeszen ( 1.030mv) is brutál, 870MHz GPU-val simán megy 7/24-ben
[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
válasz Reibek #17567 üzenetére
A farok méregetésre én csak válaszoltam egy tuning eredménnyel, egy olyan karival, ami a gépembe van.....ennyi ! semmi több Ha az én eredményem lenne, akkor nem ide és nem ilyen módon linkeltem volna....
De a lényeg a lényeg 955MHz-et megy a GTX480 Lightning-om
Recon666 : jönni fog csak most inkább élvezem a BF3 és Crysis2-t vele
[ Szerkesztve ]
-
Razermazer
őstag
válasz Speed® #17570 üzenetére
Én már nem is szólok semmit, mert Reibeké van nálam igaz teljesen más platform, mint amit ő használt, így nem is lehet mérvadó. Mondjuk engem nem is érdekel, hogy mit megy én használom tervezőprogik alatt izzad, de derekasan helytáll. Feltoltam 850-re alapfeszültséggel memóriát hagytam úgy sem hoz a konyhára, sokkal többet, meg nem is húzható igazán oszt kész.
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
Pala
veterán
Ebből a GTX480 Lightningból megnéznék azért egy SLI-t....
-
Reibek
senior tag
válasz Razermazer #17569 üzenetére
Visszatertem
-
apollo12
veterán
Battlefield 3
•Fixes instances of texture corruption/artifacts in Battlefield 3 when memory constrained (typically 1GB or less graphics cards running Ultra settings and high resolutions).
-
Madn!ght
addikt
válasz peetmaster #17579 üzenetére
Várom a visszajelzéseket!
Ha bevált, akkor felteszem én is. -
Madn!ght
addikt
Detto, leszámítva, hogy tegnap a 2. játékom után nem volt hajlandó a pályát betölteni. Töltés közben sötét volt a képernyő, és csak a loading felirat villogott, majd Unable to connect (vagy valami hasonlóval) szöveggel elszállt. (pb frissítve) Aztán egyszer csak megjavult.
Még nem történt ilyen korábban, úgyhogy nem tudtam hova tenni. -
apollo12
veterán
na, ez az első értelmes patch
na kb 1órán át 1075mvolton 840-1680-2000mhz ment gond nélkül, beta driverrel még a 825mhz nél is TDR hiba volt
-
Wukiwo
senior tag
ha 950nv-on használom a 480-am tartósan akkor attól semmi gond nem lehet ,ugye?
-
H.Ezredes
őstag
válasz Wukiwo #17588 üzenetére
ne viccelj már.... Sok kártyának az alapfesze 1025-1050 mV de van olyan is aminek 1075 mV . A 950 mV-tól az ég világon nem lesz semmi baja.
- kevesebbet fog fogyasztani
- kevésbé fog melegedni►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
Erdei88
veterán
-
Laraxior
titán
válasz Erdei88 #17595 üzenetére
Aszittem ilyen gyorsak voltak a fiúk... jó lesz ez 14 nek is
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Madn!ght
addikt
Milyen tapasztalatok vannak az új driverrel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Macska topik
- Projektor topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos autók - motorok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- További aktív témák...
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest