Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Laraxior
titán
válasz Speed® #18245 üzenetére
ilyen leszHátuljára tegyél mindkét oldalra egy-egy ventit, hogy áthúzzanak a nyíláson. A True-ra mehet két szerverventi maxon pörgetve. Az se baj, ha a kártya elejére is fújatsz levegőt. Nah én így használom 24/7, csak a True helyett egy vizesblokk van rajta Így megy 850/4040MHz-en. Gyárival csak 800/3900on ment Fél éve így megy.. azt se mondanám, hogy halna meg.
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz H.Ezredes #18258 üzenetére
Sehogy. Sose került be a házba, pedig akkor még 800D-m volt elég nagy kuckó.
Helyette vettem a Scythe Ninja Minit. Úgy is használtam, aztán jött a víz. Így a legjobb. GPU blokk + 3 venti"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
szab.tam
nagyúr
válasz H.Ezredes #18258 üzenetére
elférnek, csak ügyesen.
a Lara féle ninja miniből, ami hozzám került. riser, berforgat. szerencsésebb is, mert nem fejjel lefelé lógnak a csövek, nem szorul be a meleg a kártya alá, nem korlátoz, hogy a hűtő nekifeszül az alaplapnak. mondjuk Laraxior által felgyűrt alsó lamellasort nem hajlítottam még vissza, akadályozza is a légmozgást. arra azért volt szükség, mert az alaplaptól nem fért ela hűtő a vga-n. nálam ugye ez nem akadály. de mindkét megoldás gyakorlatilag használhatatalnanná teszi a többi slot-ot....
de még lehet, hogy mindkettőt átalakítom így:
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Laraxior
titán
Láttam Azért tettem be csak a képet
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
szab.tam
nagyúr
válasz helkis #18261 üzenetére
itt egy összesített hsz-om. amit tudok, mind benne van.
a teljesítményt nem csökkenti. vagy működik és akkor jó., vagy hibázik, és így nincs, vagy hibás a kép.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Laraxior #18257 üzenetére
Az enyém nonref, Lightning. Persze a Blekk ugyanígy fog állni, de mellette balra-jobbra AC F8ak lesznek összekötve. Szerverventi nincs, de a Blade Masterek (212+) 2000rpmen szerintem elegendőek lesznek. A cél <60°C.
850/4200 ennek alapfeszen teljesen jó a gyárival is, 900 felett érdekes :SErdei88
Természetesen nem, 24/7 csak a GPU van feltolva 800ra 1V fesz. mellett. -
Apone33
őstag
Hello!
'Sajnos" tápot kell vegyek mert a jelenlegi nem bírja el a 480-an sli-t. Ezt a tápot néztem ki, szerintetek mennyire lenne jó hozzá?
Play Hard!!!
-
nyufka69
tag
Nálam TX850v2 viszi röhögve a 480SLI-t.
1138mW 880Gpu+2500k 1.42V@5Ghz Linx+Furmarkot is bírja a táp.
Igaz konnektor felől 1100wattot vesz fel.Játék alatt 600watt körül mozog.
-
H.Ezredes
őstag
válasz nyufka69 #18274 üzenetére
Tőled se vennék semmit.... Amiket te magad leírsz,hogy elfüstöltél nyáron 2 TFII-őt amit most is leírtál adatokat......... Na mind1... Az biztos,hogy nem kíméled a rendszert és nálad nem megkímélt semmilyen alkatrész.....
(#18271) csoty
Nagyon alacsony hőmérsékletek ezek.... Szép eredmény
[ Szerkesztve ]
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
Madn!ght
addikt
Vízhűtést szeretnék összeállítani. Egyelőre csak a VGA-t hűtené a cucc, később (az anyagiak viszonylatában) a procit is rákötném.
Kérdésem, hogy elegendő-e egy dupla radi a 480-as hűtéséhez?
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Erdei88 #18280 üzenetére
Fura, TDPk és a húzás mértéke alapján. Bár, végülis, ha úgy számolok, hogy 800W körül vesznek fel, az a táp hatásfokát hozzászámolva ~940W. Lehet, hogy a 480ak 1.138al 300 felett esznek..
No, nekem megvolt a Blekis teszt, 875ön tudtam max mérni, valami anyázás van, nem állítódik a GPUfesz..szóval 1.063V, fánkkal <58°C.
Holnap kiderítem mi a pék van, aztán megyek tovább, de már 2500Kval.. -
nyufka69
tag
Asus,Zotac GTX480-k is megolcsósodtak.
EVGA-ra csak 2év gari van? Akkor Asus jobb vétel arra 3év van. Úgy is ugyan az...
[ Szerkesztve ]
-
Apone33
őstag
válasz torma1981 #18269 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, eddig witcher 2 és metro alatt indult újra a gép, többi játéknál még nem csinálta. Kíváncsiságból prime-ot, meg a furmark-ot futtattam, a gpuk 800-on mentek a mérő 950w-ott mutatott és lekapcsolt az egész gép. Játékoknál még csak egyszeri újraindulás volt, de ha nem húzom őket akkor nincs gond, legalábbis eddig.
Play Hard!!!
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Elrettentésül, True Black és a kukakecómodding esete
Gondoltam jobb, mint filccel támasztani.. (sry Laraxior ).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Opel topik
- További aktív témák...
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest