Új hozzászólás Aktív témák

  • asdf_

    veterán

    válasz King Unique #15061 üzenetére

    Kek, zold, 2 ev, lila, piros, fekete 3 ev (3,5", belso)

    Tehát, ha kerülőúton szerzik be, akkor elképzelhető, hogy esetleg a WD oldala is kevesebbet fog kiírni...ha viszont a hivatalos garanciaidőt, akkor meg nyugodtan mehet az RMA ügyintézés, ha jól gondolom.

    Rosszul. A WD oldala, a gyarilag adott garit, meg azt, hogy nem az adott orszagba szant termek, es hogy semmit nem adnak ra, nem tudod rma-ztatni naluk. Kevesebbet sosem fog mutatni (azt kiveve persze, hogy gyartas utan x idovel automatikusan elinditjak a gart, aminek kezdodatumat gyari szamos szamlamasolattal lehet felulirni RMA eseten).

    kb. ilyesmi verziok leteznek:
    - franko helyrol franko cucc, megkapod a gyari 2-3 evet
    - szurkeimportos, de magyarorszagra szant cucc, a kisker 1 evet ad, a maradekot sajat koltsegen a wd-nel tudod ervenyesiteni
    - szurkeimportos, nem magyarorszagra szant cucc, a kisker 1 evet ad, maradek nincs, mert a gyari szam alapjan nem ide szant cumo, igy a wd semmit nem csinal vele
    - vagy a bonusz verzio, hogy a kisker megadja a 2-3 evet, ami jar, de a cucc kulfoldre szant, es mondjuk a masfeledik evben becsodol alolad a kisker, igy hiaba adta meg ami jarna, a wd megint elhajt a verbe.

    A konkluzio, hogy ne tessek fillerbaszni, hanem a rendes cuccot vasarolni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák