Új hozzászólás Aktív témák

  • nimfas

    addikt

    válasz optikus #12920 üzenetére

    Másik topicba írtam, de ide is épp jó :

    "Én épp ezért rendeltem be tegnap 22 órakor a 42LB730-ast az Euronicsnál (162.000 Ft)... mert az Euronics és a MediaMarkt összehangolva akciózik és tudtam, hogy hétfőn éjjel vége az akciónak. Most 180.000 Ft. De mivel netes rendelés, így "bevédtem" magam a Fekete Péntek-re... hisz 14 napom van meggondolni magam, ha mégsem tetszik, és indoklás nélkül visszavihetem a tv-t. (Ha netán 10eFt-tal olcsóbb lenne az akció miatt)

    Kaptam egy visszaigazoló e-mail-t a rendelésről, kérdés az, hogy most mennyire vagyok biztonságban a rendeléssel kapcsolatban, honlapon az szerepelt, hogy 27-én tudják leszállítani (csütörtök), akkor már várok még egy napot megnézem a 0%-mál nagyobb akció van-e a tv-re (okulva az Extreme Digital lerobbant weblapján...) "

    A visszaigazoló mail-ben van egy pdf, az AFSZ-el... tehát részükről gondolom letudva a tájékoztatás. Egyébként igen, én is olvastam, hogy ha elmarad a tájékoztatás akkor eléggé megnyúlik a "próbaidő".

    Én nem okozok kárt az Euronics-nek ezzel a trükkös rendeléssel, hisz leghamarabb csütörtökön kapják meg a tv-t a boltban, én meg péntek előtt nem megyek érte (addigra kiderül a Fekete Péter ;-) akció....) Tehát ha nem is viszem el és elállok a szerződéstől akkor van egy bontatlan tévéjük. Egyébként nem kell ám nagyon sajnálni őket, 6 db 42LB650-es tv-t rendeltek a hétvégére és mind elfogyott.

Új hozzászólás Aktív témák