Új hozzászólás Aktív témák

  • _q

    addikt

    Köszönöm mindenkinek az építő jellegű hozzászólást. Már látom a hiányosságokat részemről is.

    Mivel a "milyen nootbook-ot" vegyünk topikon belül volt ajánlva ez a topik, azt hittem ez is ajánlós topik. Most már értem, hogy miért nincs topik összefoglaló se.
    Azt a részt is értem, hogy a minőségnek, strapabíróságnak ára van. Illetve kicsit összefolyt nálam a 2 topik, a "milyen nootbookot vegyünk" topikban tényleg részletesebben kifejtettem az igényeket, itt meg már kevésbé.

    Ha minden igaz laptopban egy olyanra lenne minimum szükség, ami egy asztali Ryzen/i5 6. generációval, 1050 Ti 4GB VRAM-al és 16 GB RAM-al szerelve megközelíti az asztalit. Mindenképpen használtban gondolkozok és maximum 250 ezer Ft értékben. Ha ebbe belefér erősebb (1060 6GB), az csak jó. Emellett ebay-ről vásárlás is teljesen működne részemről, akár amerikából, akár UK-ból. Persze nem kell 8. generációs legújabb, legerősebb gép, de amit ki lehet hozni kb 250 ezer Ft-ból azt ki szeretném mind minőségben, mind technikai strapabíróságban.

    Jelenleg üzleti laptopom van, elég jól bírja. Üzleti laptop lenne a legjobb, de ahogy néztem 1050 Ti 4GB szinthez közel a quadro M2000M-es videokártya van max, de ez is inkább alatta. Gamernek nevezett laptopok között van oylan, ami teljesíti az igényeimet és cserébe tudja hozni az üzleti kategóriájú laptopok minőségét, élettartamát?

Új hozzászólás Aktív témák