Új hozzászólás Aktív témák

  • Muerte

    Topikgazda

    válasz etern #1601 üzenetére

    Alá se kell nézni.A fizika törvényeit nem tudják meghazudtolni ők sem. A 870M 100W,a 4720HQ 37W TDP-vel bír,ilyen vékony házban képtelenség kordában tartani mert egyszerűen még nem tart ott a technikai fejlődés...(bárcsak ott tartana már) A tesztelő maga is írta hogy fél óra játék után borzasztó forró volt a gép alja,(a második fél óra után már a billentyűzet is forró lesz ez is 100%) ráadásul nem derül ki normálisan hogy akksiról játszott-e vagy hálózatról,mert ha akksiról tolta akkor még rosszabb a helyzet,ugyanis visszavette közben az órajeleket a gép ugyebár.

    "but after just a half an hour the bottom of the chassis got seriously hot. That happens with gaming laptops, but it's a lot hotter than last year's Blade. And battery life while gaming drops pretty quickly. We got only around 92 minutes of battery life when playing games on medium graphics settings"

    Ha ezt a gépet olyan veszi meg akinek van napi 4-5 órája játszani nem sokáig fogja élvezni ;] Az 1 éves kort kizárt dolog hogy megéri meghibásodás nélkül.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák