Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jam1991
tag
A gtx 770m sli az erősebb a sima gtx 780m-nél?
tücsök hátán csücsök ლ(ಠ益ಠლ)
-
Cimbee
aktív tag
Sziasztok!
Az alabbi videokartyara vevo lennek Y 15'' Removable Graphics GT750M5
Vagy tud vki abban segiteni,hogy hol tudok egy ilyett beszerezni????
Cimbee
-
jam1991
tag
Egyébként AW nál ezek az R5, R4 stb mit jelentenek ? mert ahogy elnéztem számon belül is egy rakat változás van és van, amihez nincs is semmi R jelzés írva.. leginkább külsőben vettem észre változást
-
jam1991
tag
-
Kasya
nagyúr
válasz jam1991 #1313 üzenetére
Nincs ott semmi gond...a regebbi modellek (mint az enyem is) M17x neven futottak es R1-2-3-4 jelzessel. Tehat a 2012-es modell M17x R4 volt.
De becsapos...oda kell figyelni ^^Az arrol nem nyilatkozom. En ilyen termeket csakis a gyartotol vennek
-
Kasya
nagyúr
válasz jam1991 #1315 üzenetére
A hirdetesben:
ALIENWARE 17 R1
tehat ez ugye az utolso 2013-as modell, ahonnan az "M" "x" jelzes elmarad.2012-es modell:
ALIENWARE M17x R4Hivatalosan az uj modellrol mar lehagytak az R-t is tudtommal, de nyilvan igy egyszerubb nyilvantartani a gyartasi evet. Viszont a M es az x lehagyasa jelzi, hogy mar egy "vadi uj" dizajn jott es 2013-nal frissebb modellrol van szo.
Ennel szajbaragosabban nem megy
[ Szerkesztve ]
-
Szepi1979
senior tag
Lassan itt a nyár, lassan újrapasztáztatom a gépet. Mi most az ajánlott? Killhates, megyek!
“ nem kell mindig nyerni “
-
vezadr
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Olyan laptopot szeretnék venni, amin fut normálisan pl. az Aion.
Tud valaki erre valamit ajánlani?Jelenleg egy Dell Inspiron mittomén, milyen van, régi is (most négy éves).
De ez egy nagy ratyi. Állandóan send logot kapok, élvezhetetlen még butított grafikával is a játék. Arról nem beszélve, hogy brutál módon melegszik a touchpad környékén.
Segítséget előre is köszi!
Gini
-
vezadr
csendes tag
Nem feltétlenül ragaszkodom a Dellhez. Köszi az infót.
Egyébként mennyire megbízható például külföldről rendelni egy ilyet?
Gini
-
Shifty01
aktív tag
Hi! Tudtok esetleg 1 olyan helyet ahol en valasztom ki mit pakolnak a laptopba? Olyasmi mint sager v clevo de Eu nincs kedvem 1.5 arat fizetni vam miatt.
Ha nincs ilyen akkor esetleg ajanlhatnatok 1 jo gepet.
Keret: 350K
Kinezet nem szempont csak csapassa rendesen. Sulya sem erdekel kulonosebben. Teljesitmeny a fontos es hogy ne kelljen kompromisszumot kotnom. Szemeztem mar parral de atesztek kiabranditoak voltak. Inkabb tulajdonos velemenye es ajanlasa mervadobb mint 1 szintetikus teszt[ -
Shifty01
aktív tag
Az sem lenne hatrany h kicsit felhuzhassam hakedvem tartja es kell is neki a tuning. Nem kell oyanra gondolniamivel megsutom de egy kis tuningra legyen lehetoseg. Mostani gepem erre nem ad lehetoseget.
Uzemido sem fontos mivel halozatrol jatszanek ha jatszok. -
vezadr
csendes tag
Hogy érted, hogy kakkuktojás?
Egyelőre alig, mert olyan a gépem olyankor, mintha képregényt lapoznék gyorsan xD.
Most fullra le van véve a grafika egyébként.Mondjuk új gépen sem szívesen húznám maxra, csak annyira, hogy élvezhető legyen a játék.
Gini
-
-
khirill
aktív tag
...végül megvettem a g56-ot! ...és végül a digiprime-on keresztül! tudom, h mit gondoltok róla, de nekem nagyon fontos volt pár nap alatt beszerezni egy dobozos, új számítógépet, számlával, garival... (így is szépen behavazódtam) és bele kellett férjek ebbe a keretbe! 3 napja nyúzom és - bár ez nyilván nem elég időintervallum, h messzemenő következtetéseket vonjak le, de - nagyon meg vagyok elégedve vele.
ratabyzou
-
vis.p
aktív tag
válasz jam1991 #1334 üzenetére
Sajnos nekem már nincsenek meg a képek, amit küldött. A kijelző oldalán volt 2 erős karc, és a képek alapján elég leharcoltnak tűnt. De lehet, hogy nem takarította le az új-lenyomatokat.
Mindenképpen nézd meg, ha nem zavar a karc és minden rendben, akkor nagyon jó választás.
Nekem is ilyen van. -
jam1991
tag
most kicsit elbizonytalanodtam szerintem azért megnézem ..
igaz hogy a laptophoz képest alacsony az ár .. de azért nem kevés píííz ezek után inkább akkor lennék nyugodt ha új notit veszek + szeretnék már végre egyet én kicsomagolni
na meg az aw kinézete se jön át 100%ban ...büdös káosz ez a gép vásárlás
-
vis.p
aktív tag
válasz jam1991 #1339 üzenetére
Nem akartalak elbizonytalanítani, én csak képeken láttam.
A karc, tuti, hogy karc. A foltok amit a képen láttam, lehet, hogy csak új-lenyomatfoltok voltak. Nézd meg itt a képeket. -
vezadr
csendes tag
Szóval Aionhoz csak Alienware jöhet szóba? Vagy létezik valamilyen költségkímélőbb megoldás is?
Asztali gépet igazából már nem szeretnék venni, mert elég sokat járom külföldet.
Gini
-
Kasya
nagyúr
Bocsanat, elfelejtettem valaszolni:
Aion iszonyat memoria zabalo gepezet (is). Erre jon, hogy a mass pvp (foleg Abyss-ban) halál minden gepnek. Mikor kijott (es meg utana levo evekben is) a legkomolyabb rendszereken is keptelenseg volt a server haboruk kiszolgalasara a hatter. Ma mar megcsappant a letszam es jatszahato a Gate invasion is, mert nincsenek 300 vs 300-an minimum.
Kozben jottek frissitesek...ujabb graph patchek. Ha max grafikan akarsz jatszani, akkor 7970m (gtx 680m) alatti gepet semmi kepp se vegyel. A hutes nagyon kell neki, igy is porgeti rendesen a rendszert. 8 giga ramot is erosen javallom. A proci meg i5 alatt se nagyon legyen...de ilyen vid.karihoz ugyis i7 lesz.
Asus, Clevo, Alienware...en ezeket tartanam a legjobbnak a celra.
-
vezadr
csendes tag
Ühüm, köszi a választ Már csak egy bajom van. Nő vagyok, kb. a felét sem értettem.
Ááá, nem.Azért nagyjából vágom, miről van szó. De Isten ments, hogy max grafikán játsszak, annyira elvetemült nem vagyok .
Szóval arra lennék még kíváncsi, hogy
1.) konkrét gépeket tudnál-e ajánlani (hogy rá tudjak keresni, hogy ez meg ez milyen árban vannak)?
2.) használtat érdemes-e bármelyikből is venni?
3.) ha esetleg úgy alakul, e-bayről mennyire megbízható ilyesmit rendelni, vagy megéri-e?Bocs, hogy zaklatlak
Gini
-
vis.p
aktív tag
Ezt én sem értem.
Viszont a felújítottak között, pl. Ebay-en rengetek a karcos, és így sokkal olcsóbb is.
De a dell-outlet oldalon is meg lehet nézni. / Scratch and Dent / -
jam1991
tag
A G750JH-ban később egyáltalán nem lehet lecserélni a gtx 780at?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest