Új hozzászólás Aktív témák

  • Chrystall

    senior tag

    válasz Andreas2 #4301 üzenetére

    Hát, most komolyan, én ezt alig hiszem el. Persze félre ne érts, én nem azt mondom, hogy nem igaz amit, mondassz, de pl. nálam eleve úgy kezdődött, hogy a DXVA-t ki kellett kapcsolni, mert azzal aztán brutálisan rossz volt a lejátszás, valami olyan okán, hogy míg az adat átmegy a prociból, az átvitel lassabb, mint kéne, tehát jobb, ha azt kikapcsolom. Mondjuk ez fura, de tényleg azt mondták, hogy DXVA-nál amíg utazik az adat, az nem tud olyan gyorsan menni, mint amit a videólájátszás megkövetelne.

    Na mindegy, az a lényeg hogy pénzem nincs most új gépet venni, meg ha lenne se vennék, mert nem hozza olyan jól a színeket meg részleteket mint a HDTV, egy marhanagy külső monitort meg nincs helyem most sehol elhelyezni az itthoni íróasztalokon. Egy ilyen médialejátszó lenne a praktikus. Ha nem jön be egyik sem, akkor marad a kameráról való lejátszás.

    Egyébként lehet az okozza a gondot, hogy a H264-nek a nagy tömörítés miatt nagy az erőforrásigénye, mondjuk akkor csak azt nem értem, hogy a haver TV-je meg miért bír el vele, a WMV-vel meg nem. Vagy miért van az, hogy van nálam 4 különböző kameráról mts, 60i meg 50p, és mindegyik nézhetetlenül akad, az mp4-emet a gép legalább elviszi, bár beleszaggat itt ott, de legalább nézhető.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák