Új hozzászólás Aktív témák

  • Breki

    veterán

    válasz vicze #81564 üzenetére

    pl onnan, hogy mikor leveleztem velük robotporszívó garancia és alkatrész ügyben rákérdeztem és elmondták
    pl onnan, hogy a hivatalos oldalról a linkek az amazonra és a banggoodra mutatnak
    onnan, hogy pl a blizwolf füleseket a banggoodon promotálják és ahogy volt róla szó ott volt pre orderben
    onnan, hogy az itteni ebayes topikban hetente megbeszéljük ezt, banggoodosban kb havonta előkerül a téma

    Egyébként tévedés az alin valóban van egy blitzwolf store én is ott vettem az enyémet,de pl gearbestre felmész és bliztwolfra rákeresve nem találsz semmit. Hogy miért? Mert ott meg az alfawise a saját márka.

    A másikra, Semmi ilyenről nem volt szó. 18 év alatt egyszer se írtam le, most azért mert mertem ajánlani egy fülest ami bejött nekem folyamatosan jött az oltogatás, beszólás. Nem dicsekvésből írtam, nincs is dicsekedni való rajta, csak meguntam, hogy úgy vagyok beállítva ez szar amit ajánlasz, te ehhez te nem értesz stb. Közben fogalmatok sincs ki van a másik link mögött, és most nem magamra gondolok.
    Én bevallottam, hogy fülesekhez nem értek. Nem vagyok hifista csak körül vagyok véve hifiszákkal és tudom milyenek. De kár ezen gúnyolódni! Én nem mondtam másra senkire, hogy nem ért hozzá én viszont többször megkaptam.......

    Viszont kérdésemre még mindig nem kaptam választ, holott az van hangoztatva, hogy ez a fórum azért van, hogy tanácsot adjon.

    10-és 40 ezer között TWS füles ami ajánlható? És olyan ember aki nem akar több heti fizetést egy fülesre költeni, de szeretne egy TWS-t használni telefonálásra is milyet vegyen?

    [ Szerkesztve ]

    Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

Új hozzászólás Aktív témák