Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• r0b1

tag

Megjött az Astrotec AX-35, kb egy hét alatt ide ért Kínából, meg is lepődtem milyen gyorsan.

A hangjáról nem is szaporítanám a szót, már mindent leírtak előttem, nekem nagyon bejött. Egy Piston 3-at váltott, összehasonlítani nem tudom mert a P3 épp két darabban van, de emlékezet alapján a hangja megéri az árkülönbözetet.
    Ami viszont a problémám, az a kényelme, ha mozgok egyszerűen nem marad meg a fülemben. Túl hosszú a vetőcső, nagyon kilóg a ház a fülemből, nem támaszkodik meg a fülkagylómban és ha sétálok folyamatosan kifordul. Próbáltam mindenféle illesztékkel, a kicsivel kicsit beljebb tudom tolni, mert rövidebb, de mivel keskenyebb is ezért nem szorul bele annyira és kijön. Nagyobb az jobban beleszorul, de azt meg nem tudom elég mélyre tolni mert hosszabb, ezért az még jobban kilóg és előbb utóbb kifordul, a hozzá adott szivaccsal is ez a helyzet.
    Fül fölötti kábelvezetéssel kicsit javul a helyzet, így már használható, de így lóg ki a legjobban és hülyén is néz ki, sapkát se lehet ráhúzni, mert elfordítja és egyébként sem szeretném így hordani.
    Aki ilyet használ hogy használja? Minél jobban megpróbálja bedugni?
    Láttam volt most egy kis diskurzus az illesztékekről, mi az ami jobban tart, a kemény vagy a puha? Érdemes ezzel a fenyőfa szerű (nem tudom mi a neve) szilikonnal vagy szivacsos illesztékekkel próbálkoznom?
    Be lehet ezeket itthon szerezni valahol? Mert nem tudok heteket várni még megjönnek Kínából, mert ha nem találok megoldást lehet elállok a vásárlástól.

(#60699) Tulku
    Meg tudnád mondani hol lehet azt a 30 dolcsis illesztéket csináltatni? Az olyan amilyet a W60-hoz csináltattál, vagy azt magadnak csináltad? Én két boltot találtam most így ráguglizva, de azok drágábbak voltak.
    Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák