Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • f4lcon

    őstag

    válasz #16820480 #58704 üzenetére

    de ha vettem volna egy W40-et az nem lenne kiemelkedő, igaz? :DDD
    biztosan bukni fogok az egészen. sajnos elég drága volt a dollár, de szerencsére az aliexpress kompenzálta kicsit, összesen 19 dollárnyi kupont használtam fel, plusz a kedvezmények amiket adtak még az eredeti árhoz képest is legalább 15-20%-nyi összeget tettek ki, azaz úgy tervezem, hogy a bukást lehet minimalizálni.
    az apróban valóban meg fognak szaporodni a fülesek, de mint mondtam egyrészt remélem legalább feléről jó review születik, másrészt meg az olcsó fülesre mindig van kereslet.
    amit kihívás lesz eladni, az a Havi B3 Pro mert az már az az ár kategória, ahol már kellene a garancia is mellé. nyilván 1500-ért meghal egy füles még nem megy falnak senki, de ha 10 ezerért hal meg, az már kényes kérdés... erre még ki kell találnom valamit.
    sőt, a B&W-it is kihívás lesz eladni... lehet a német vagy az angol ebay-t fogom segítségül hívni. mindegy is, ez már nem tartozik szorosan a témához.

    örüljünk, hogy ennyi féle kínai vackot ki lehet próbálni, hátha lesz egy igazgyöngy a sz@rtengerben ;) nekem van is titkos favoritom már most

    “The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell

Új hozzászólás Aktív témák