Új hozzászólás Aktív témák

  • honfoglalo

    senior tag

    lacko6 jóvoltából sikerült meghallgatni egy Shure SE215LTD-t. Hát nekem elég szörnyű volt, kevésbé tetszett, mint a sima 215-nél is (feketét hallottam). Túl sok benne a mély, mindenre rámegy, de nem tiszta a hangja, számomra brummogó hatású, lehet, hogy pl. elektronikus zenére jó, de számomra nem opció. Legalább viszont jól néz ki. :D
    Lehetőségem volt egy GR06 meghallgatására is, ami viszont kifejezetten tetszett (hozzáteszem pár percet volt lehetőségem hallgatni). Ez jóval kiegyenlítettebb volt, árához képest pedig szépen, tisztán szólt, nem tapasztaltam azt az élességet, ami pl. a GR07BE-nél zavar bizonyos zenéknél, még ha kevésbé részletes is.

    Volt még egy SE425-ös is, ami szépen szól, de a basszus kicsit kevés volt saját lejátszóról, és ár/értékben nem éreztem kimagaslónak, de egyébként nem egy kategória mondjuk a yamaha eph-100-zal pl.
    A Yamaha EPH-100-nak furcsák a magasai, valóban kicsit cincigó hatású, mondjuk még nem lett bejáratva, de nem biztos, hogy marad, a vékony kábel szintén lehangoló. Igazából egyébként legszívesebben se azt, se a GR07BE-t nem tartanám meg a jelenlegi tapasztalatok alapján. Azt gondolom, hogy hiába jó egy profi egy fülhallgató, ha az ember nem tudja igazán élvezni, mert nem azt a hangkaraktert keresi.. A gond, hogy lassan elfogynak a lehetőségek.

Új hozzászólás Aktív témák