Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz kessudio #17028 üzenetére

    A Google a barátod. Vagy nem ártana kicsit visszaolvasni, mielőtt kérdezel. :U

    A Triple Fi 10 három driveres, külön van egy magas, majd egyben van benne egy dual driver a közép és mély tartománynak. A dinamikus pedig egy driveres, jóval nagyobb mozgástérrel. Előbbi hátránya a kissebb teljesítmény, viszont az előnyeiről eddig nem győztek meg. A dinamikus meg jól bevált, és strapabíró, a mellett hogy drasztikusan olcsóbb.
    Az armaturás drivereket inkább egy csendes szobába, irodába tudom elképzelni, mint utcára, ill. zajos környezetbe talán pont azért mert a mély reprodukcióban jóval gyengébbek mint a dinamikusak, mert hiába több a driverek száma, jóval kissebb teljesítményre képesek.
    És persze újítani mindig kell, vagy jó az irány vagy nem. Ezért vannak már 4 ill. 5 driveres fülesek is, mert sokan rácsapnak az újdonságokra, attól függetlenül jó e vagy sem.
    Az armaturás drivereket inkább egy fajta "divat" irányzatnak tartom az IEM füleseken belül, bár nincs kizárva, hogy lesz fejlődés...Csak nagyon lassan.

    Majd aki akarja még kiegészíti, ill. helyesbíti.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák