Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz kessudio #17024 üzenetére

    En azt mondom az armaturas fuleseket felejtsd el, es mindenkeppen dinamikusat vegyel. q-Jays-t mar hallottam, es az a dinamika es ero ami abban volt nem utcara valo. Mar pedig utcara olyan peldany kell ami izombol lereagalja a hangero valtozasait, es nem pedig osszefosva magat, elkezd torzitani.

    SÖ:

    Koszi! Ezzel a fulessel megint mas dimenzioba emeltem a zenehallgatas minoseget, es jodarabig fulig ero szajjal, euforiaban, fogom a zeneimet hallgatni.
    A bejaratas erdekes, mert amikor Bicivel beszeltem, meg azt mondtam neki, hogy az Xcape kevesebb mellyel mintha melyebbre menne, de ahogy telnek az orak egyre melyebbre megy. Nem tudom egyebkent hogy ennel van e feljebb dinamikus drivereket tekintve. Ezt a minoseget eddig a plafonnak erzem, mar csak azert is, mert igazabol nem erzem a gyenge pontjat, raadasul ugy, hogy meg be sincs jaratva.

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák